entry'ler (5)

ağzım da bok gibi

17 ekim 2015 6.46
evet yine geç kaldım uykuma. boktan şeylerle vakit geçirdim. sinirlendim belki biraz da eğlendim. saat de epey geç oldu. kaçıncı sigaram lan onu da kim bilir? ee göz kapaklarım da beni zorlamaya başladı. ama simdi ne olucak, yataga uzanicam. ve sen yine bana rahat vermiceksin. yine beynimi kemiricek senli şeyler. çünkü bana mutlu uyumak uzun süredir haram. amaaan bi sigara daha yaktım aslında canim hiç de istemiyor. ağzım da bok gibi. tek istedigim suan icin şu pis mereti icip yastıga basıma koydugum gibi uyumak. belki yarın eser bi iki bira içerim kim bilir? zaten konu bu da değil.
simdi yazmaya karar verdim ve bu ilk seferim. belki yarın yine yazarım belki de yazmam, benim sağım solum pek belli olmaz bilirsin az cok beni. zaten sanane ki yani? şu sigara da ne lanet bişey. belki biraz senli olabilsem sigarayi da birakirdim. kim bilir neyse. neyse. boktan uykumu uyumaya calısıyım ben. sana tatli ruyalar.

türkçe şarkılarda geçen mükemmel sözler

Ara sira bazi bazi görsem yine gönl7m razi.

sözlük yazarlarının itirafları

Vallahi billahi özledim. Ama işte o başkasının sevgilisi.

engin altan düzyatan

Benzetildigim yakisikli abimiz, özge ablamız da cok tatliydi oysaki.

yalnız yaşamak

Zordur. Hiç bi zaman da yalnız değilsindir ki olamazsın zaten. Kafandakilerle yalnız mı yaşanırmış? Aklındakiler seni sana bırakır mıymış?
© copyright 2005 - 2026