bugün
B
brunettebearr9 yıl önce
can almayıcı şiir dizeleri
(img:#1239932)
B
brunettebearr9 yıl önce
megan fox
daha önce de belirtildiği gibi kendisi bir hayli `taş` olmakla beraber `kaya` olma yolunda ilerlemektedir. los angeles'ta yaşıyor. soyadı da yakışmış. (bkz:fox) (bkz:foxy)
B
brunettebearr9 yıl önce
can almayıcı şiir dizeleri
(img:#1239932)
B
brunettebearr9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
B
brunettebearr9 yıl önce
erkekler adet görseydi
neler olacagina dair malumatimin olmadığı fakat dusunceleri merak ettigim konu.
B
brunettebearr9 yıl önce
maltepede bomba
Az önce gerçekleşmiş olaydır. Yan binamızda meydana gelmiştir 3 yaralı bulunmaktadır. https://www.google.com.tr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/amp/www.ntv.com.tr/amp/turkiye/son-dakika-istanbul-maltepede-sirkete-gelen-paket-patladi-3-yarali,77jKgbw-… devamını gör
B
brunettebearr9 yıl önce
fakiriz ama mal değiliz
(img:#1230158) Bu gün baktım ayıptır söylemesi evde tuvalet kağıdı bitmiş. Ailemde köye gittiler öğrenciyim para bıraktılar ama nereye kaldı. Neyse okula gittim çıkışta peçeteyi sardım elime iyice geldim eve bos ruloya sardım. Fakiriz ama mal değil… devamını gör
B
brunettebearr9 yıl önce
en çok mesajlaştığınız yazar
(bkz:o kendini biliyor) ve sifonu çeker..
B
brunettebearr9 yıl önce
en çok mesajlaştığınız yazar
(bkz:o kendini biliyor) ve sifonu çeker..
B
brunettebearr9 yıl önce
ne yaparsan yap can sıkıntısının geçmemesi
içinde bulunduğum durum.
B
brunettebearr9 yıl önce
hayattan soğumak
hayat denen olgu kedini sizden sogutmak için elinden geleni yapan ve iç benliğinizin düsmani olan bir olgudur. nasil ki dünyada piyasaya ciktiğiniz da ilk solukta sizi aglatmaya baslattiysa devam eden carktada sizi cok aglatacaktir. mantiken sizi… devamını gör
B
brunettebearr9 yıl önce
israil büyü ile mi kuruldu
Din alimlerinin an itibariyle üzerinde tartıştığı konu. Biliyorsunuz israil ve yahudiler dünya ticaretinde önemli rol oynuyorlar. Peki hepsi katledilirken nasıl geldiler bugüne? işte burda büyüyü seven yahudiler geliyor akıllara. Cinlerle anlaşıyor y… devamını gör
B
brunettebearr9 yıl önce
illmünati gizli bir örgütse neden herkes biliyor
illmünaticilere sorulmak istenen sorudur. Adam en gizli örgütler diye video atmış hayır madem çok gizli sen nerden biliyorsun.
B
brunettebearr10 yıl önce
napıyosun şu an mesela
bir şarkının nakaratında geçen söz.
B
brunettebearr10 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
B
brunettebearr10 yıl önce
suriyeliler in ülkemize renk kattığı gerçeği
şüphesiz ki laik darwinik kemaliklerin inkar ettiği gerçektir. inşallah reis-i cumhurumuz suriyeli din kardeşlerimize vatandaşlık verir ve ülkemizde hep beraber mutlu mesut yaşarız. bu ülke hepimize yeter arkadaşlar.
B
brunettebearr10 yıl önce
ponçirik pembiş filin su yeşili gelinliği
uzun hikye pembiş şimdi zürafa sokak 11 numaradaymış.
B
brunettebearr10 yıl önce
uludağ sözlük erkeği şerefsizliği
Kezbanın günlüğü.
© copyright 2005 - 2026