bugün
B
broken mirror5 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
B
broken mirror5 yıl önce
unutulmaz replikler
oo bizans kargası palemonda burada demek...
B
broken mirror5 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
broken mirror5 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
broken mirror5 yıl önce
kpss
`kamu personeli secme sinavi`'nin kisaltilmis, kucucuk tefecik ici dolu ficicik hali.
B
broken mirror5 yıl önce
B
broken mirror5 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
broken mirror5 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
B
broken mirror5 yıl önce
yazarların çiçekleri
Büyüyor kerata. 3 ay sonra eve nasıl götürecem, bilmiyorum. Şeytana uyarsam bi kuytu köşede doğaya salacağım kendisini. (img:#1705585)
B
broken mirror5 yıl önce
anın görüntüsü
B
broken mirror5 yıl önce
B
broken mirror5 yıl önce
köy
en küçük yerleşim merkezi.
B
broken mirror5 yıl önce
pozitif fotoğraflar
(img:#1595993) beni aşırı mutlu eden fotoğraflardan bir tanesi.
B
broken mirror5 yıl önce
kedi patisi
altlarındaki yastıklar sayesinde hiç ses çıkarmadan evin içinde gezinmelerini sağlayan, karlı havalarda şu evrendeki en şirin imzayı yollara bırakan kedi uzvudur. öpülür ki bu...
B
broken mirror5 yıl önce
gecenin tarihi fotoğrafı
`1843 yılına ait fatih camii fotoğrafı`; (img:#927186)
B
broken mirror5 yıl önce
kaktüs
suyu depolayan dikenli çöl bitkisi.
B
broken mirror5 yıl önce
sevinilen küçük şeyler
-kedi köpek sevmek -balkonda oturmak üfür üfür -yüzüne güneş vurması -yağmurdan sonraki toprak kokusu -çiseleyen yağmur esnasında çıkan gökkuşağını görmek.
B
broken mirror5 yıl önce
kpss
`kamu personeli secme sinavi`'nin kisaltilmis, kucucuk tefecik ici dolu ficicik hali.
B
broken mirror5 yıl önce
kişisel sınır
Yaşamın denetiminin kişinin elinde olması demektir.Aile sevgili eş dost çevre çoğu zaman tehdittir.Net sınırlar koymak en zorudur.Başardığım gün ericem biliyorum.
B
broken mirror5 yıl önce
B
broken mirror5 yıl önce
anın görüntüsü
B
broken mirror5 yıl önce
tarihi fotoğraflar
üstüne tanımam. http://galeri.uludagsozluk.com/7/yaratıcı-fenerbahçe-taraftarı_58275.jpg
B
broken mirror5 yıl önce
karanfil
aşure yenirken "insallah benim tabaga" gelmemiştir diye dusunduren bitki
B
broken mirror5 yıl önce
çocukluğu hatırlatan detaylar
(img:#1477885)
© copyright 2005 - 2026