B
bohannon9 yıl önce
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
B
bohannon9 yıl önce
yaran twitter iletileri
twitter'da takip edilen kullanıcının güldüren belki de yaran iletileridir. * Çocuklarım için seve seve veririm diyorsan BiNBiR GECE'yi; Çocuklarım küçük yaşta versin diyorsan KÜÇÜK KADINLAR'ı; * Çocuklarım çiftlikte versin diyorsan HANIMIN ÇiFT… devamını gör
B
bohannon9 yıl önce
bir kıza utandırmadan götün güzelmiş deme yolları
utandırmadan mı utanmadan mı? ilginçtir, merakla beklediğim yollar.
B
bohannon9 yıl önce
yazarların telefon ekranı arka planları
(bkz: Liseliler bilmez) (img:#901813)
B
bohannon9 yıl önce
bir erkeği boşalırken görmek
bir erkegin `duru yagmur damlalarına` tanıklık etmektir.
B
bohannon9 yıl önce
hoşlanılan kızın sizden hoşlanmaması
insanın basına gelebilecek kötü olaylardan biridir. siz onun kapısına gül dökmeye hazırsınızdır ama o size bakmaz bile...
B
bohannon9 yıl önce
paçalarından asalet akan insan
şu modern zamanlarda kolay kolay bulunmayan insan idir. topluma katkılarından dolayı teşekkür etmek gerekir.
B
bohannon9 yıl önce
yurtdışından gelen çikolata
Geçen ay Bir marketten alman üretimi twix aldım. Aynı marketin başka bir şubesinde hollanda malı twix satılıyordu. Mecburen onu aldım. Alman bariz şekilde daha lezzetli. Türk ve hollanda üretimi olanlar lezzetsiz.
B
bohannon9 yıl önce
geceye bir film karesi bırak
Sözlük yazarlarının bıraktıkları film kareleridir. (img:#1654765) se7en.
B
bohannon9 yıl önce
yaran 9gag görselleri
gülmekten karın kaslarımdaki baklavaların çıkmasını sağlayan görsellerdir. http://9gag.com/gag/449219 nasıl ayar verilirin dersini vermiştir. ayrıca; (bkz: epic fail) editsel tercüme: - benim için bir uyuşturucu gibisin. + çünkü bana bağımlısın… devamını gör
B
bohannon9 yıl önce
sözlük yakışıklılarının fotoğrafları
Neco'ya yer açın. Pileyboyunuz geldi. (img:#909088)
B
bohannon9 yıl önce
kurdish man in new york
Şivan perwer in yeni çıkış parçasıdır.
B
bohannon9 yıl önce
uydudaki uyduruk kanallardaki reklamlar
tarla reklamlaridir ve genelde bu tarlalar Silivri civari yer alır.
© copyright 2005 - 2026