bugün
B
blmiyorum8 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
blmiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
blmiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
B
blmiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
B
blmiyorum9 yıl önce
özgürlük
özgürlük bir şahsın başka bir şahsın sınırlarına kadar sahip olduğu engin arazidir. sonsuz değildir, haddi bilinmelidir..
B
blmiyorum9 yıl önce
kitap ayracı olarak kullanılan şeyler
-bitmiş metro kartı. -emeklilik günlerini tozlu satır aralarında geçiren cızık cd.
B
blmiyorum9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
B
blmiyorum9 yıl önce
madonna in a fur coat
Sabahattin Ali'nin kürk mantolu madonna adlı eseri ingilizce'ye çevrilmiştir. (img:#1081997)
B
blmiyorum9 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
B
blmiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
B
blmiyorum9 yıl önce
ev taşırken bulunanlar
B
blmiyorum9 yıl önce
the disconnected
Oğuz atay'ın tutunamayanlar romanının ingilizce ismidir. 1 mart 2017 tarihinde yayınlanacaktır. (img:#1323671)
B
blmiyorum9 yıl önce
tutunamayanlar
bas yapit. saheser. oguz atay'in ilk eseri.
B
blmiyorum9 yıl önce
anın görüntüsü
B
blmiyorum9 yıl önce
soju
bir tür kore içkisi, %20lik alkol oranıyla kafa yapmaya yardımlarını esirgemez.
B
blmiyorum9 yıl önce
i want to break free
freddie'nin kadın kılığına girdiği bir klibe sahip muhteşem `queen` şarkısı.. i want to break free i want to break free i want to break free i want to break free from your lies you're so self satisfied i don't need you i've got to break f… devamını gör
B
blmiyorum9 yıl önce
doları bozdur oyunu boz
(bkz: oyun var dediler bozdurduk )
B
blmiyorum9 yıl önce
2017 ekonomik krizi
türkiye'deki pamuk ipliğine bağlı ekonomiyi kopartacak kriz. yaklaşık 1,5 yıllık seçim atmosferiyle epey hırpalanan ekonomizi sağlam dövecektir. yapılan tüm makro ekonomik ve ekonometrik analizler bunun kaçınılmaz olduğunu söylüyor.
B
blmiyorum9 yıl önce
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
B
blmiyorum9 yıl önce
B
blmiyorum9 yıl önce
efsane albümler
Efsane niteliğindeki müzik albümleridir. Genellikle Diğer albümlerden müzikalite, orjinalliği, etki ettiği insanlar gibi kriterlerle ayrılırlar.örnekleri için (bkz:master of puppets) (bkz:rust in peace) (bkz:black album) (bkz:reign in blood) (bk… devamını gör
B
blmiyorum9 yıl önce
huzursuzluk
`huzur` halinin olmaması durumu. içten yükselen sıkıntı, yaşama dair kuşanılan hoşnutsuz tavırlar, için daralması, ruhun içten çıkıp özgürlüğe kavuşmak isteği.
B
blmiyorum9 yıl önce
huzursuzluk
`huzur` halinin olmaması durumu. içten yükselen sıkıntı, yaşama dair kuşanılan hoşnutsuz tavırlar, için daralması, ruhun içten çıkıp özgürlüğe kavuşmak isteği.
B
blmiyorum9 yıl önce
efsane albümler
Efsane niteliğindeki müzik albümleridir. Genellikle Diğer albümlerden müzikalite, orjinalliği, etki ettiği insanlar gibi kriterlerle ayrılırlar.örnekleri için (bkz:master of puppets) (bkz:rust in peace) (bkz:black album) (bkz:reign in blood) (bk… devamını gör
© copyright 2005 - 2026