bugün
- çok güzel bir kız havla deyince havlamayan erkek4
- ups boobs'un 67 gündür entry girmemesi5
- göçmen karşıtı din düşmanı sosyal demokratlar18
- zorunlu eğitim6
- istanbul u özlemek5
- türkiye selefilere kalsa harabeye dönüşmüştü5
- okan buruk13
- türkler ile moğollar kardeştir4
- game of thrones taki kerhaneci17
- ittihat terakki döneminde gerçekleşen soykırımlar5
- bir kızın ardarda salak aptal gerizekalı demesi2
- şeriat ile yönetilmek isteyen kadın3
- türkiye medeni bi ülkeyse neden hristiyan yok3
- anın görüntüsü26
- claudian clouds42
- ölümden korkuyor musunuz34
- isviçre medeni kanunu2
- türkiye'deki gündemin yarısı israil hakkında6
- savunma sektörü3
- sözlük kızları dertleşiyor14
- yazarların vasiyetleri2
- mekkeli müşrikler4
- burhan özfatura4
- kendi halkını katleden iran3
- dyson5
- penguenlerin asıl amacı3
- gençlik ve güzellik bitince kızlar ne yapıyor9
- güne bir alıntı bırak2
- genel ev sloganları5
- 21 eylül 20262
- kedi güzellemesi yapmak için ayet uydurmak4
- hep akşam zamanı olsaydı2
- türkiye4
- selefinin asrı saadet'i ve altın çağı2
- 20 eylül 2026 fenerbahçe eyüpspor maçı16
- melis sezen'in memeleri5
- arkadaşlar kova erkeğinden olur mu8
- ülkü ocakları genel ev olsun4
- 20 eylül 2026 amedspor beşiktaş maçı28
- amedspor'un tarihi2
- güzel türkiyem2
- iş arayanların aslında para araması3
- sudanda ölen yüz binlerce müslüman arap2
- kaçak sığınmacıları müslüman diye güzellemek4
- hesap vereceksiniz3
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri25
- 128 milyar dolar nerede4
- müslüman kardeşine dua etmek4
- sözlükteki sessiz yazarlar7
- arap nüfusu 500 milyonken soykırım var demek2

kendisinin ilk entrysini girmekten ötürü büyük bir mutluluk duymakla birlikte kendisi hakkında nasıl methiyeler düzeceğimi hala bilememenin acısını yaşamaktayım. Ne denir ki bu adama? Kuşkusuz şu anda yaşayan en iyi basketbolcu. `Allen Iverson` mu? O… devamını gör

davidson college'da junior yılını geçirmekte olan bu combo guard, bu sezon draft'lara girecektir. çok hızlı, çok iyi şut çekiyor ve fizik olarak da yeterli seviyede. eski basketçi dell curry'nin oğlu.

porto'nun hocasıdır. 2011'de takımın başına gelmiş ve bugüne kadar 2 kez portekiz ligi şampiyonluğu 2 kez de portekiz süper kupası kaldırmıştır.

yazarların "vurur yüze ifadesi" söz öbeğinden sonra yaratıcılıkları ile dolduracakları başlıktır.
vurur yüze ifadesi buralar önceden hep dutluktu bitanesi...

gün itibariyle gerçekleşen saçmalıktır.
herkesin bildigi gibi büyük ordular savaşa girsek ne olur durumumuzu görmek için yıl da birkaç kez tatbikat yaparlar , bana saçma geliyor bu tatbikatlar. gerçekten saçma o uçak ordan uçuyor ayrı masraf yap… devamını gör

vurur yüze ifadesi, çok mu acıdı bitanesi (bjk-fb maçından sonra çarşı)
(img:#848094)
burada göremediğimdir.
http://onedio.com/haber/merve-ozbey-in-yas-hikayesi-sarkisi-olay-yaratti-ve-sosyal-medya-calkalandi-595233

Silas'a göre(`Da vinci şifresi`) iyi bir şeydir.Zira acı çekmek bazı Hristiyan tarikatlarında günahlardan arınmak için gereklidir.Kendilerini arındırmak için çeşitli yöntemlerle acı çekerler.Yazıktır günahtır.Mantıkla bağdaşmamaktadır.

Bir aletten ziyade küfür gibi duran sözcük. Bir de dambul dumbul konuşma la' sı var bunun. Kuzen olabilirler.

yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.

yılda iki kere kılınır. bunlardan biri ramazan bayramında diperi kurban bayramındadır. yılda iki kez olması hasebiyle nasıl kılındığı unutulur. bu yüzden namazdan önce anlatılır imam tarafından. kaza sı yoktur. kılınmaması durumunda bayramdan zevk al… devamını gör

01/01/1970 doğumlu sırasıyla Galatasaray, istanbulspor, Konyaspor, Siirt Jetpaspor, Yimpaş Yozgatspor da top koşturmuş olan futbolcu. sol ayağını kullanan futbolcu sol açık mevkiinde oynar. uzaktan çok sert şut çekme özelliği de vardır. galatasaray … devamını gör

Beyler bayanlar ilk seansımı anlatıyorum, hem gitmemiş olanlara tecrübe olur.
inişli çıkışlı hayatım yaratıcı bir zihne sahip olmamı sağlamıştı. Bunu zaten geçmiş entrylerimden anlayabilirsiniz. Neyse efendim aradım şengül hanımı telefona sekreteri … devamını gör

insanoğlunun en büyük yanılgılarından biridir.
Bir anlık bilinç kayması ile işlenmiş bu suçların müsebbibleri, normal yaşantılarında gayet iyi insanlar da olabilir.
Dolayısıyla bu suçu işleyenler için, idam gibi insanlık dışı bir cezayı isteyenle… devamını gör