bugün
B
blackstorm2110 yıl önce
ceza dinleyen insandan zeki olmasını beklemek
bir sincaptan matematik profesörü olmasını beklemekle eşdeğerdir. beklenmemelidir.
B
blackstorm2110 yıl önce
kobe bryant
kendisinin ilk entrysini girmekten ötürü büyük bir mutluluk duymakla birlikte kendisi hakkında nasıl methiyeler düzeceğimi hala bilememenin acısını yaşamaktayım. Ne denir ki bu adama? Kuşkusuz şu anda yaşayan en iyi basketbolcu. `Allen Iverson` mu? O… devamını gör
B
blackstorm2110 yıl önce
stephen curry
davidson college'da junior yılını geçirmekte olan bu combo guard, bu sezon draft'lara girecektir. çok hızlı, çok iyi şut çekiyor ve fizik olarak da yeterli seviyede. eski basketçi dell curry'nin oğlu.
B
blackstorm2110 yıl önce
iyi geceler
dunya donuyor efendim. siz diyemiyorsaniz da, diyebilecek yahut denecek biri her zaman vardir.
B
blackstorm2110 yıl önce
tayyip uzaya gitse
tayyip uzaya gitse olabilecek bazı durumlar; - zamını yapabilecek bir bok bulur*.
B
blackstorm2110 yıl önce
diktatör
ülkesini babasının çiftliği yöneten sadist kişisi. (bkz:diktator rejimi)
B
blackstorm2110 yıl önce
vitor pereira
porto'nun hocasıdır. 2011'de takımın başına gelmiş ve bugüne kadar 2 kez portekiz ligi şampiyonluğu 2 kez de portekiz süper kupası kaldırmıştır.
B
blackstorm2110 yıl önce
vurur yüze ifadesi gerisini sen getir bitanesi
yazarların "vurur yüze ifadesi" söz öbeğinden sonra yaratıcılıkları ile dolduracakları başlıktır. vurur yüze ifadesi buralar önceden hep dutluktu bitanesi...
B
blackstorm2110 yıl önce
tatbikat yapma saçmalıgı
gün itibariyle gerçekleşen saçmalıktır. herkesin bildigi gibi büyük ordular savaşa girsek ne olur durumumuzu görmek için yıl da birkaç kez tatbikat yaparlar , bana saçma geliyor bu tatbikatlar. gerçekten saçma o uçak ordan uçuyor ayrı masraf yap… devamını gör
B
blackstorm2110 yıl önce
vurur yüze ifadesi
vurur yüze ifadesi, çok mu acıdı bitanesi (bjk-fb maçından sonra çarşı) (img:#848094) burada göremediğimdir. http://onedio.com/haber/merve-ozbey-in-yas-hikayesi-sarkisi-olay-yaratti-ve-sosyal-medya-calkalandi-595233
B
blackstorm2110 yıl önce
acı çekmek
Silas'a göre(`Da vinci şifresi`) iyi bir şeydir.Zira acı çekmek bazı Hristiyan tarikatlarında günahlardan arınmak için gereklidir.Kendilerini arındırmak için çeşitli yöntemlerle acı çekerler.Yazıktır günahtır.Mantıkla bağdaşmamaktadır.
B
blackstorm2110 yıl önce
dambıl
Bir aletten ziyade küfür gibi duran sözcük. Bir de dambul dumbul konuşma la' sı var bunun. Kuzen olabilirler.
B
blackstorm2110 yıl önce
leyla ile mecnun
aşkları dilden dile, nesilden nesile anlatılmış kimseler.
B
blackstorm2110 yıl önce
siyasi capsler
siyasi içerikli capslerdir. (img:#673989) ülkeyi böldün len daha neyi böleceksin.
B
blackstorm2110 yıl önce
sözlük yazarlarının ruh halleri
yazılan enrtylerden az çok belli olan ruh hallleridir. kimi sevgilisinden, kimi arkadaşından kimi de hayattan dertlidir. bazısı da hayatı hiç umursamaz haldedir. yaş durumuna göre de, umutsuz olanlar ve hayata umutla bakanlar birbirinden ayrılırlar.
B
blackstorm2110 yıl önce
kavurma
kurban bayramının olmazsa olmazı, sabah ogle aksam yenen, nedense bi turlu bıkılmayan yemek
B
blackstorm2110 yıl önce
kavurma
kurban bayramının olmazsa olmazı, sabah ogle aksam yenen, nedense bi turlu bıkılmayan yemek
B
blackstorm2110 yıl önce
kurban kesmek
son günlerde kasaplara serfitika verilerek yapılan eylemdir.~kurban kesebilir serfitikası~
B
blackstorm2110 yıl önce
bayram namazı
yılda iki kere kılınır. bunlardan biri ramazan bayramında diperi kurban bayramındadır. yılda iki kez olması hasebiyle nasıl kılındığı unutulur. bu yüzden namazdan önce anlatılır imam tarafından. kaza sı yoktur. kılınmaması durumunda bayramdan zevk al… devamını gör
B
blackstorm2110 yıl önce
hamza hamzaoğlu
01/01/1970 doğumlu sırasıyla Galatasaray, istanbulspor, Konyaspor, Siirt Jetpaspor, Yimpaş Yozgatspor da top koşturmuş olan futbolcu. sol ayağını kullanan futbolcu sol açık mevkiinde oynar. uzaktan çok sert şut çekme özelliği de vardır. galatasaray … devamını gör
B
blackstorm2110 yıl önce
psikolog ile ilk seans
Beyler bayanlar ilk seansımı anlatıyorum, hem gitmemiş olanlara tecrübe olur. inişli çıkışlı hayatım yaratıcı bir zihne sahip olmamı sağlamıştı. Bunu zaten geçmiş entrylerimden anlayabilirsiniz. Neyse efendim aradım şengül hanımı telefona sekreteri … devamını gör
B
blackstorm2110 yıl önce
her tecavüzcüyü kötü zannetmek
insanoğlunun en büyük yanılgılarından biridir. Bir anlık bilinç kayması ile işlenmiş bu suçların müsebbibleri, normal yaşantılarında gayet iyi insanlar da olabilir. Dolayısıyla bu suçu işleyenler için, idam gibi insanlık dışı bir cezayı isteyenle… devamını gör
B
blackstorm2110 yıl önce
hz muhammed
Alemlere Rahmet Allah'ın Habibi Yüce Efendimiz (sav).
B
blackstorm2110 yıl önce
tavukla sevişmek
(bkz: izlemiştim bir kere. ) Edit: Başlık başa.
© copyright 2005 - 2026