bugün
B
birbaskayerde6 yıl önce
boşanma
yüzde sekseninin sebebi kaynana olan olay.
B
birbaskayerde6 yıl önce
imamoğlu tsk nın yanındayım ama kafam rahat değil
(bkz:gözleri kalp şeklinde gülen surat) başlığın olması gereken hali, "ekrem imamoğlu nun askerimizin yanındayım ama kafam rahat değil" açıklaması şeklindedir kafası güzel kardeşlerim. canım benim, ışıklı başkanım ne de güzel özetlemiş durumu. "ask… devamını gör
B
birbaskayerde6 yıl önce
imamoğlu tsk nın yanındayım ama kafam rahat değil
(bkz:gözleri kalp şeklinde gülen surat) başlığın olması gereken hali, "ekrem imamoğlu nun askerimizin yanındayım ama kafam rahat değil" açıklaması şeklindedir kafası güzel kardeşlerim. canım benim, ışıklı başkanım ne de güzel özetlemiş durumu. "ask… devamını gör
B
birbaskayerde6 yıl önce
güne bir yakışıklı bırak
(bkz: tamam)
B
birbaskayerde6 yıl önce
çince tabelaları söküp yerine fsmnin resmini asmak
başlığın tam hali, "çince tramvay durak tabelalarını söküp yerine fatih sultan mehmet ve kürşad'ın resimlerini asmak şeklindedir. dün, `çemberlitaş` tramvay durağında gerçekleşmiş, bir kaç milliyetçi genç çince tramvay durak tabelalarını sökerek yer… devamını gör
B
birbaskayerde6 yıl önce
çince tabelaları söküp yerine fsmnin resmini asmak
başlığın tam hali, "çince tramvay durak tabelalarını söküp yerine fatih sultan mehmet ve kürşad'ın resimlerini asmak şeklindedir. dün, `çemberlitaş` tramvay durağında gerçekleşmiş, bir kaç milliyetçi genç çince tramvay durak tabelalarını sökerek yer… devamını gör
B
birbaskayerde6 yıl önce
2019 miss uludağ sözlük yakışıklısı
rekabet olsun diye beni koymamıslar.
B
birbaskayerde6 yıl önce
tayyipçileri çıldırtacak bir şey bırak
fetö ne istediyse vermiş, pkk ile masaya oturmuş, terör örgütleri ışid ve el- nusra türkiye"nin dostu buyurmuş partililerin ruh sağlıklarını bozacak girişim. örneğin daha bir topçu kışlası yapamamaları bunlardan. (bkz: kartondan topçu kışlası yapı… devamını gör
B
birbaskayerde6 yıl önce
tayyipçileri çıldırtacak bir şey bırak
fetö ne istediyse vermiş, pkk ile masaya oturmuş, terör örgütleri ışid ve el- nusra türkiye"nin dostu buyurmuş partililerin ruh sağlıklarını bozacak girişim. örneğin daha bir topçu kışlası yapamamaları bunlardan. (bkz: kartondan topçu kışlası yapı… devamını gör
B
birbaskayerde6 yıl önce
sabah tv yi açtığınızda ölmüş olması
şahsen vereceğim tepkiyi hayal dahil edemiyorum.
B
birbaskayerde6 yıl önce
gece gece
üşengeç erkeklerin nevrotik eşleri nedeniyle sık sık kullandığı ikilemedir... - bey kapı çalıyor, acaba kim geldi, bir şey mi oldu? + bir relax ol a.q, sende kimsin bre gece gece
B
birbaskayerde7 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
B
birbaskayerde7 yıl önce
yeşil mercimek yemeği
tarihin en iğrenç yemeği. bunu görünce dağlarda koşan yüzlerce çomar görmüş gibi oluyorum.
B
birbaskayerde7 yıl önce
yemekteyiz uludağ sözlük
uludağ sözlük yazarları arasında yapılan yemekteyiz programıdır. eğer olmazsa muhtemelen uludağ sözlük'ü temsil eden biri yarışıyordur. hah, bak ne buldum: (bkz: yemekteyiz imhotep)
B
birbaskayerde7 yıl önce
yemekteyiz uludağ sözlük
uludağ sözlük yazarları arasında yapılan yemekteyiz programıdır. eğer olmazsa muhtemelen uludağ sözlük'ü temsil eden biri yarışıyordur. hah, bak ne buldum: (bkz: yemekteyiz imhotep)
B
birbaskayerde7 yıl önce
en son alınan kitap
Üzümlü kek ~ aşkım kapışmak.
B
birbaskayerde7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
birbaskayerde7 yıl önce
yemekteyiz uludag sozluk
B
birbaskayerde7 yıl önce
uludağ sözlük depresyonlular veritabanı
girdim giricem. yazınız regina george u da.
B
birbaskayerde7 yıl önce
kök hücre bağışı
hayati önem taşıyan bağış türüdür. bir insana umut olmanın en kolay yollarından biridir. kızılay'a gidip "kök hücre bağışı yapmak istiyorum" dediğinizde dolduracağınız form ile birlikte vereceğiniz 3 tüp kan yeterli olacaktır. yaşamak yetmez yaşatm… devamını gör
B
birbaskayerde7 yıl önce
kök hücre bağışı
hayati önem taşıyan bağış türüdür. bir insana umut olmanın en kolay yollarından biridir. kızılay'a gidip "kök hücre bağışı yapmak istiyorum" dediğinizde dolduracağınız form ile birlikte vereceğiniz 3 tüp kan yeterli olacaktır. yaşamak yetmez yaşatm… devamını gör
B
birbaskayerde7 yıl önce
memleketine ait fotolar
(img:#1774096) sizin kızkuleniz varsa bizimde kızkale'miz var.
B
birbaskayerde7 yıl önce
geceye bir yakışıklı bırak
üstad. (img:#1772736)
B
birbaskayerde7 yıl önce
zahide yetiş e çıkan sakallı kadın
ilk başta tedavi amaçlı gidip daha sonra aşk meşk meseleleriyle ranta çevirmiştir olayı. işte en sinir olduğum şey budur. Tedavini ol sessizce git abi olaylar nereye gitti ya. Edit:bu da yeni moda.
© copyright 2005 - 2026