bugün
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- türklerin ileri olduğu konular20
- eski seni özlüyor musun6
- deri ceketli serseri4
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı4
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- caner taslaman7
- seninle şurada olabilirdik5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- ioçke'nin elleri4
- vantilatörü kendine çevirmek6
- abd vizesi4
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- antipanik'in hedef gösterdiği yazar kim3
- kültürün bireyi boğması3
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- basit bir olayı çok uzun anlatan insanlar3
- gocu pandela barışı3
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- bir insanda en sevilen özellik2
- ayak istiyorum ayak bulun bana ayak3
- dinsize inanır mısın17
- kız yazarların daha çok artı oylanması3
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı4
- bülent ersoyun lolita estetiği4
- un çuvalına dönmüş kafasını atan tip2
- kürt milletinin çirkin olma sebepleri3
- kadının en güzel yerinin ayak ve bacak olması4
- gocu meme ucu5
- fransa ingilte üçüncülük maçı2
- salak yazarlar7
- pandela6
- uyuyorum ben bir şey diyor musunuz2
- misafir çocuğunun arkasından edilen küfürler4
- gülümse diye darlayan fotoğrafçı3
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
- çerkez ethem3
- geceye bir şarkı bırak22
- seksen sekiz kilo sözlük kızı3
- tüm yazarların ısrarla format dışı entry girmesi4
- yorgun mermi4
entry'ler (181)
atatürk değil de atatürkçülük çıkartılmalıdır.
yükselme falan yoktur. bazı kurtların kendini kandırmasından ibaret yalan bir durum tespitidir.
kendi muadilleriyle yarışacak bir telefondur. aynı fiyat dilimindeki telefonlarla ortalama aynı özelliklere sahip bir çok telefon mevcut. ucuz olan kazansın pazarındadır.
nimete kötü davranmak suretiyle allahın yarattığı güzelliklere böyle davrananlar cehennemin 7 kat dibince cayır cayır yanarlar inşallah.
anadolu insanına asla işlemeyecek olan kapitalizmin bir başka denemesidir bu programlar. açlara yerini bildirip zenginlere anadoluyu sömürmelerini tembihleyen bu programlar boykot edilmelidir.
doğru neredeyse onu orada bulup desteklemektir. kimileri için dünya ülke ülke değil fikirlere göre parsellenmiştir. düz kafa düz mantık düşünen, tek loblu beyne sahip insanların bu olaya karşı çıkması da bu yüzdendir.
komünisttir.
idolümdür. hayranlıkla izlediğim hakemdir. adaletinden asla şüphelenilmemeli.
sp'sini bitirdiğim oyundur. dx11 destekli ekran kartı olmayan fakirler bok atmış. allah sizi noob olasınız diye yaratmış resmen ya. ekran kartı alacak paranız yoksa neden oyuna bok atıyorsunuz. köpek gibi grafikleriyle rakiplerine gözdağı vermiş oyundur. cry engine3 teknolojisi ile olayı aşmış crytek. inşallah o crack yapanlar ölür de piyasada sadece kaliteli oyuncular kalır. saygılar.
gereksiz yere fazla eleştirilen galatasaray futbolcusudur. adam işini yapıyor. tüm takımı çalımlayıp gol atacak değil ya. sadece diğer oyunculara göre biraz daha cesur işler denediği için olası negatif hareketlerde hemen göze batıyor. bana bak futbolculara küfür eden barzo; koyarım seni o sahaya hele bi hata yap 90 dakika söverim 7 sülalene. anlarsın nasıl bir his olduğunu.
başkan'nın locasına konuk olan drogba'dır efendim. asılsız iddialar bunlar.
işin bokunu çıkartmayın abi. gerçekliği olmayan bir iddia. maçı izlerken sneijder'e odaklanırsanız böyle görürsünüz tabi. galatasaray futbol takımı 11 kişiden oluşuyor. böyle saçma saplantıları iddia'ya çevirip kuşların ağzına laf vermeyin.
ebue'nin eksikliğini iyi değerlendirecek kurt futbolcu. rakibi olmasa böyle oynamaz ama bu rekabet galatasaray'a çok yarıyor. inşallah bozulmaz bu ortam.
son sürümü ara ara komple bilgisayarımı kilitleyen tarayıcı. neden böyle yaptı ben de bilmiyorum mouse bile hareket etmiyor üstat.
10 dan aşağı değildir.
adamlar 6 aylık futbolcu kiraladıktan sonra ideal 11 çıkartma yarışına girdiler. görende real madridliler falan sanır ya. beşiktaş lan beşiktaş kaç farklı futbolcu oynatırsın. isimleri dışında bi farklılıkları olmayan yeteneksiz futbolcu katilleri. adamlar sakatlamak için dalıyor.