entry'ler (1)

sevgilinin size inanmaması

Hayatimda hiç sevgilim olmamıştı. Sadece daha öncesinde bi cinsel taciz olayı yaşamıştım. Bunu sürekli başıma kakar ve bile isteye yaşadın derdi. Ona olan sevgime inanmazdı. Hayatımda ilk defa onunla uyudum. ilk defa onunla hiçbir erkekle paylasmadiklarimi paylastim. ilk defa onun evleneceğini söylemesine deli gibi inandım. Onun hakaretlerine sabrettim ve kötü bir karşılık vermedim. Onun gözlerini, bal dudaklarını, asabiyetini çok sevdim. Onu daima çok sevdim.
O ise bana beni aldatıyosun dedi. Senden başka kız mı yok, beni ve ailemi rahatsiz etme, sen isteyerek o insanla bi seyler yasadin dedi tacize ugradigim gecmisimi surekli önüme getirdi. Ve ailesine de onu aldattigimi soyledi. Kendim anne sevgisi görmemis biri olarak evlendigimde annem olacagina ve beni sevecegine inandigim insanin bana oglumdan uzak dur diyişine şahit oldum.
Bi keresinde sevdigim insan demisti ki biz de evlenelim, cocugumuz olsun. Ben de tabiki evleniriz ama işimizi elimize alalim kimseye muhtac kalmayalim önce demistim. Buna cevabi şu olmuştu sen beni param için seviyosun ha yaziklar olsun sana. Çocuk yapmayi hemen dusunmedigimi ama sonradan olabilecegini,
evlendigimde bir de evlatlik çocuk almayi istedigimi soylemistim. Senden anne olmaz, sen bi psikologa gorun cocuk istemeyen insan evlatliga nasil bakacak, cocuga yazik olur, sen Allahin verdigi ureme ozelligini kullanmiyosun gunaha giriyorsun demisti. Kendisi benle tanistiktan sonra içkiyi birakmisti. Bana hep dedi ki seninle olmam sebebiyle arkadas cevrem beni terk etti yanlarina cagirmiyorlar icmedigim icin, zaten ailem de olmaz diyordu, buna ragmen seni sevmistim, şimdi defol git. Sok şunu kafana artik hayatimda baska biri var, sen yoksun beni rahatsiz etme diyip çekti gitti...
Ben sadece hayatimda ilk defa sevgilim olan insanin eşim olacagina inanmakla ve sevginin gercek olduguna, seven insanın asla benden vazgeçmeyeceğine inanmakla kaldım... Bundan sonra da kimseyi sevmek istemiyorum.
© copyright 2005 - 2026