bugün
- göt deliği yalatmak10
- bu ülkede pezevenkler kemalisttir11
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle22
- yazar alımları kapatılsın önerisi7
- evlilik masrafları14
- ankara echoes5
- enayimiknatisii5
- sevgiliyle bir hafta geçirmek4
- bu dünyaya çocuk getirmek17
- izmir alsancak çimler3
- krizi atlattık5
- sssilvermist18
- selahattin demirtaş9
- dem ve parti ve pkk omurgasızlığı3
- süt taşması5
- kadınların aradığı erkek modeli3
- instagram kızları2
- iki dizelik şiirler2
- mourinho'nun türkiye'yi aihm'ye şikayet etmesi4
- ege üniversitesi4
- en gey özelliğiniz5
- güllü dondurma6
- manda kaymağı3
- insan olmaya ceyrek kala16
- dinleri de insan yarattı8
- gül gibi kız olma kriterleri4
- en sevilen şiir mısraları5
- site bahçesinde tavşan görmek4
- ünlemek5
- elektrikli araçların alınırlığı5
- sözlukteki online kişi sayısının düşmesi3
- katatespizartmasi5
- gocu34
- gül eşittir sen demektir3
- şırdanı görüntüsü ile yargılamak3
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak12
- anne baba özlemi7
- ukrayna ya gitmek2
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz9
- ısparta gül festivali3
- nervio nervio ve nervio arasında kalmak3
- gammazlar için duyurular2
- sssssilvermist3
- uludağ sözlük yapay zeka moderatör prompt'u12
- yapay zeka moderatörü10
- hakan safi3
- havanin çok sıcak olmasi4
- kylie jenner2
- en keko özelliğiniz3
- sevgili edinme konusunda hiçbir şey yapmayan insan4
entry'ler (1)
Hayatimda hiç sevgilim olmamıştı. Sadece daha öncesinde bi cinsel taciz olayı yaşamıştım. Bunu sürekli başıma kakar ve bile isteye yaşadın derdi. Ona olan sevgime inanmazdı. Hayatımda ilk defa onunla uyudum. ilk defa onunla hiçbir erkekle paylasmadiklarimi paylastim. ilk defa onun evleneceğini söylemesine deli gibi inandım. Onun hakaretlerine sabrettim ve kötü bir karşılık vermedim. Onun gözlerini, bal dudaklarını, asabiyetini çok sevdim. Onu daima çok sevdim.
O ise bana beni aldatıyosun dedi. Senden başka kız mı yok, beni ve ailemi rahatsiz etme, sen isteyerek o insanla bi seyler yasadin dedi tacize ugradigim gecmisimi surekli önüme getirdi. Ve ailesine de onu aldattigimi soyledi. Kendim anne sevgisi görmemis biri olarak evlendigimde annem olacagina ve beni sevecegine inandigim insanin bana oglumdan uzak dur diyişine şahit oldum.
Bi keresinde sevdigim insan demisti ki biz de evlenelim, cocugumuz olsun. Ben de tabiki evleniriz ama işimizi elimize alalim kimseye muhtac kalmayalim önce demistim. Buna cevabi şu olmuştu sen beni param için seviyosun ha yaziklar olsun sana. Çocuk yapmayi hemen dusunmedigimi ama sonradan olabilecegini,
evlendigimde bir de evlatlik çocuk almayi istedigimi soylemistim. Senden anne olmaz, sen bi psikologa gorun cocuk istemeyen insan evlatliga nasil bakacak, cocuga yazik olur, sen Allahin verdigi ureme ozelligini kullanmiyosun gunaha giriyorsun demisti. Kendisi benle tanistiktan sonra içkiyi birakmisti. Bana hep dedi ki seninle olmam sebebiyle arkadas cevrem beni terk etti yanlarina cagirmiyorlar icmedigim icin, zaten ailem de olmaz diyordu, buna ragmen seni sevmistim, şimdi defol git. Sok şunu kafana artik hayatimda baska biri var, sen yoksun beni rahatsiz etme diyip çekti gitti...
Ben sadece hayatimda ilk defa sevgilim olan insanin eşim olacagina inanmakla ve sevginin gercek olduguna, seven insanın asla benden vazgeçmeyeceğine inanmakla kaldım... Bundan sonra da kimseyi sevmek istemiyorum.
O ise bana beni aldatıyosun dedi. Senden başka kız mı yok, beni ve ailemi rahatsiz etme, sen isteyerek o insanla bi seyler yasadin dedi tacize ugradigim gecmisimi surekli önüme getirdi. Ve ailesine de onu aldattigimi soyledi. Kendim anne sevgisi görmemis biri olarak evlendigimde annem olacagina ve beni sevecegine inandigim insanin bana oglumdan uzak dur diyişine şahit oldum.
Bi keresinde sevdigim insan demisti ki biz de evlenelim, cocugumuz olsun. Ben de tabiki evleniriz ama işimizi elimize alalim kimseye muhtac kalmayalim önce demistim. Buna cevabi şu olmuştu sen beni param için seviyosun ha yaziklar olsun sana. Çocuk yapmayi hemen dusunmedigimi ama sonradan olabilecegini,
evlendigimde bir de evlatlik çocuk almayi istedigimi soylemistim. Senden anne olmaz, sen bi psikologa gorun cocuk istemeyen insan evlatliga nasil bakacak, cocuga yazik olur, sen Allahin verdigi ureme ozelligini kullanmiyosun gunaha giriyorsun demisti. Kendisi benle tanistiktan sonra içkiyi birakmisti. Bana hep dedi ki seninle olmam sebebiyle arkadas cevrem beni terk etti yanlarina cagirmiyorlar icmedigim icin, zaten ailem de olmaz diyordu, buna ragmen seni sevmistim, şimdi defol git. Sok şunu kafana artik hayatimda baska biri var, sen yoksun beni rahatsiz etme diyip çekti gitti...
Ben sadece hayatimda ilk defa sevgilim olan insanin eşim olacagina inanmakla ve sevginin gercek olduguna, seven insanın asla benden vazgeçmeyeceğine inanmakla kaldım... Bundan sonra da kimseyi sevmek istemiyorum.