bugün
B
benim adim uzeda10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
B
anın görüntüsü
B
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
B
yazarların şu an dinlediği şarkılar
forumlardaki aptal saptal ~saptal ne la~ başlıkların en vazgeçilmezidir.yani daha hangi şarkıyı dinlediğini yazmadan playlistte diğer şarkı dönmeye başlar hemen onu yazmaya çalışırken o şarkı da değişir.uzun lafın kısası salakça bişeydir, "sana ne la… devamını gör
B
anın görüntüsü
B
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
B
dünyanın en güzel fotoğrafı
kişiye göre değişiklik gösteren bir durumdur. bana göre national geographic'nin çekmiş olduğu bu küçük kız portresi. derya gibi gözlerinden endişe, umutsuzluk,bıkkınlık okunuyor. ülkesinde savaş olduğu için tedirgin, ürkek.. ~abi niye eksiliyorsun … devamını gör
B
anın görüntüsü
B
gecenin şiiri
genelde edebiyat sever aşıkların uyumadan önce birbirlerine sms ile yazdıkları kısa , özlü , hemen bir yerlere not edilen şiirlerdir.
B
köfte patates abartılmış balon bir ikilidir
(img:#856094)
B
anın görüntüsü
B
anın görüntüsü
B
anın görüntüsü
B
sözlük yazarlarının dövmeleri
tanım: sözlük yazarlarının çeşitli yerlerine çeşit çeşit yaptırdıkları dövmelerdir. efendim sözlükte birileri var, otun bokun istatistiğini tutuyor. yok sözlükçülerin şusu, yok sözlükçülerin busu... oldu olacak sözlük yazarlarının dövmelerinden ve n… devamını gör
B
benim adim uzeda11 yıl önce
facebook kapak fotoğrafı yapılabilecek fotoğraflar
facebook kullananların kapak fotoğrafı seçimine yardımcı olacak fotoğfraflardır.
B
geceye bir söz bırak
Bitmesin diye okumaya kıyamadığı kitaptan dahi vazgeçen insanoğlu nelerden geçmez, vaz...
B
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
© copyright 2005 - 2026