entry'ler (4)

avantaj

Avantaj dediğin şey bazen gösterişli kampanyalar değil, gerçekten günlük hayatta işe yarayan küçük kolaylıklardır. Benim için de tam olarak böyle oldu; harcamaları düzenlerken sürpriz masrafların arasında kaybolmamak, ödemeleri daha rahat yönetmek derken Halkbank Paraf kart bu konuda pratik bir destek sağladı. Çok abartmadan söyleyeyim, özellikle düzenli alışveriş yapan biriysen avantaj arıyorsan Paraf’ın sunduğu küçük ama işe yarar kolaylıklar gerçekten fark ettiriyor. tamamen kendi kullanım deneyimimden kaynaklı bir öneri.

güven

güven dediğimiz şey bazen büyük sözlerden çok, başımıza bir şey geldiğinde yalnız değilim hissini verecek somut adımlarla kuruluyor, Halkbank Ailem Güvende Sigortası da tam bu noktada dikkatimi çekti. klasik ölüm–sürekli sakatlık teminatının yanında 10 yıl süren eğitim ve aile maddi destek ödemeleri sunması, üstüne diş–göz muayenesi, psikolojik danışmanlık, diyetisyen, çocuk gelişimi ve medikal ikinci görüş gibi asistans hizmetlerini eklemesi, güveni sadece bir kelime olmaktan çıkarıp günlük hayata dokunan bir yapıya dönüştürüyor. bu yüzden gerçek güven neyle sağlanır diyenlere fikir olsun diye not düşüyorum.

gurme

Ben yemeyi çok seven biri olarak yani adeta bir gurme ???? gitmediğim restoran kalmadı diyebilirim, ama cüzdanım buna dayanamıyor geçen gün fark ettim, GastroClub olayı baya işe yarıyor. Halkbank Paraf Troy kartımla ücretsiz üye oldum, 15 şehirde 400’ü aşkın restoranda indirim var. Uygulamadan restoran seçip indirim kartını açıyorsun, hesabı gösteriyorsun, otomatik düşüyor. Rezervasyon vs. de genelde yazıyor, işinizi kolaylaştırıyor. Ben denedim, özellikle kalabalık yemeklerde baya avantajlı oluyor. artık güzel yemek yerken hesabı düşünmeyeceğim ahaha

kasım indirimleri

bazen tuzak oluyor bazen de çok iyi fırsat yakalıyorsun tamamen şans.
© copyright 2005 - 2026