B
beautifuldreamer12 yıl önce
sigarayı bıraktıktan sonra olacaklar
sigarayı bıraktıktan sonra insanın başına gelecek olaylar silsilesidir.
B
bakımsız olduğu için eşinden ayrılan kadın
kendi isteğiyle böyle birşey gerçekleştiriyorda malmıdır?ama eşi defol diyorsa o eş zaten insan değildir.
B
kazım koyuncu
türkiyenin yetiştirmiş olduğu en kaliteli,en delikanlı,en gerçekci sanatçı.tam bir karadeniz insanı olan artvin de doğmuş,büyümüş,ölümü ile tüm karadenizi ve türkiyeyi hüzüne boğmuş kişi. [link]www.kazimkoyuncu.com[/link] (bkz)unutulmayanlar(/bkz)
B
lgbt
açılımı Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender olan ve (#783829) entry imi girerken öğrenmiş olduğum içinde lezbiyen, gay, biseksüel ve transseksüel insanları barındıran`adından da anlaşılıyor zaten neden yazdım anlamadım``ama cümle bozuluyordu o zam… devamını gör
B
yazarların çatı adayı
Ilber hoca.
B
sigaraya senede acımadan verilen para
sigara sağlık açısından zararlı olduğu gibi maddi açıdan da zararlıdır. örneğin ben 2 senedir her gün içmekteyim. genel olarak camel soft içerim. 6.5 olduğundan beridir kente döndüm o ayrı. bozdular. her neyse. günde 8 liradan ortalama bir paketten … devamını gör
B
haydar dümen e sorulan sorular
Bir sefer gazetede şöyle bir soru gördüm. +Sevgilim ayağıma boşaldı. Hamile kalır mıyım? -Sevgili okurum, ağız falan anlarımda ayak nerden çıktı? +Sevgilim ağızıma boşaldı, hamile kalır mıyım? - Eğer yuttuğun yumurtalığına gitmediyse kalmazsın.
B
halayın yararları
ekipce çalışma bilinci oluşturur.
B
fransızların soma olaylarını dalga konusu yapması
şaka maka bir yana Fransızların ne iğrenç bir millet olduğunu bizlere tekrardan göstermiştir. daha 300 sene evvele kadar parisin sokaklarında, yerlere dolmuş boklara bulaşmamak için yüksek topuk ayakkabıyı icat edenlerin şu şerefsizliğine bakın. bura… devamını gör
B
13 mayıs 2014 soma maden ocağı kazası
2014 işçi ölümlerini istatistik olarak tehlikeye sokan yangındır. neticede bu ülkede işçi ölümleri sadece birer istatistik. kimsenin madencileri ya da işçileri düşündüğü yok. sağ salim kurtulurlar inşallah.
B
lösev
çalışmalarını takdir ettiğim lösemili çocuklara ve onların ailelerine ümit ışığı olan desteklenmesi gereken vakıf
B
6 mayıs 1972
`deniz gezmiş`, `yusuf aslan`, `hüseyin inan`'ın, yani üç gencecik insanın asılarak öldürüldüğü gün.
B
merhaba ben pembe tolga
hoş gelmiş çıtır yazar, inşallah kızdır.
B
kadın yazarların sözlüğe bakışları
büyük ihtimal ters ters bakıyorlardır. bu ne lan? sözlüğün amına koyulmuş.
B
23 nisan
tam ismi 23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayrami'dir. bu tarihte turkiye buyuk millet meclisi acilmistir. ~ankara ulus 1920~
B
kamyon arkası yazıları
yaratıcı yurdum soförunun ekmek teknesi kamyonunun arkasına yazdırdğı yazılar ör: yıldızlara rütbe sorulmaz
B
passolig
PASSOLiG Kart, taraftarların sevdikleri ile birlikte güven içinde stadyumlara gidebilmelerini ve istedikleri karşılaşmayı her türlü olumsuzluktan uzak, huzurla izlemelerini sağlıyor! Hem kulüplere, hem de taraftarlarına büyük fırsatlar ve ayrıcalıkl… devamını gör
B
oğlak burcu kadını
ideal partneri `akrep burcu erkegi` olan kadinlardir. Oğlak ve Akrep Akrep ve Oğlak ilişkisi yoğunluğu ilk günlerden itibaren belli olan, gayet ihtiraslı ve kalıcı olmaya eğilimli bir beraberliktir. Her ikisi de dominant ve karar almak konusunda… devamını gör
B
ağızdan ağıza
sözlerin veya bir bilginin insanlar arasında yayılması.
B
yazarların dayak yediği kişiler sıralı tam liste
bir adet sahip olduğum nadide listedir. bugüne kadar çok kişiden dayak yedim. geçenlerde öyle bi konuştuk arkadaşlarla, sonra evde iyice düşündüm, kaç kişiden dayak yediğimi ortaya dökmek istedim. burada yazanlar temiz sopa yediklerim. üç beş tekm… devamını gör
B
kaodaizm
`Kaodaizm` veya `Kaodaiizm`, 1926'da güney Vietnam'ın Tay Ninh şehrinde kurulmuş senkretik,~senkretizm~ tek tanrılı bir dindir. ~ukte~ ~allahless~ Kuralları; öldürmeyeceksin, çalmayacaksın, alkollü içki içmeyeceksin ve tek kadınla olacaksın. `Kao… devamını gör
B
sigaraya günde 10 lira vermek
yıllık sigara giderim; 6×30×12 = 2160 tl. 3600 tl ye göre daha makul. 2013 yılı elektrik giderim = 1100 tl. 2013 yılı su giderim = 550 tl. 2013 yılı telefon giderim = 640 tl. 2013 yılı tv giderim = 480 tl. 2013 yılı internet giderim = 720 tl.… devamını gör
B
bihaberim
8.nesil yeni bir yazar. hoş gelmiş sefalar getirmiştir.
B
kızılderili isimleri
-çay kaşığı ( kişi kabilenin kuşum aydın ıdır. ortalığı karıştırır. ) ~ismi red kit in bir bölümünden hatırlıyorum valla~~swh~ edit : e yok artık bu da mı üstüme kalmış. tanım : kızılderililere verilen `hede`.
© copyright 2005 - 2026