bugün

entry'ler (4)

hangi hayvan olmak isterdiniz

Şimdi ne biliyim arkadşım hayvan olmak istemem ama bi maymunum olduğu doğrudur fitness salonunda salarım onu dolanır dolaşır bazı kişileri ürkütüncede geri alırım genelde fitness de barfix demirinde asılı kalır . Salak şey x) . Aslında düşündümde at olmak isterdim ne biliyim koşuyosun felan üzerine iddia oynuyolar bahsi çökertiyorsun . Evet evet at olayım arkadaşım hem kaslıda oluyor neyse yarın grsrz ben at oluyorum iyi gclr

yatamıyorum

Tüm tatil boyu kız arkadaşımın bir vampir olduğunu düşündüren şey .( Ne yazıkki sabah 7 de yatıyor .'( 7 Ye kadar konusulurmu be abicim insaf ya insaf ! Ben sabah salona gidiceğim bi bırakta uyuyayım . Bazen aramasın diye çalışıyorum diyorum arama konsantre olmam lazım diyorum 1 saat sonra arıyor . Iıııı tatlım protein tozunu aldınmı bide aç kalma çalışıcam diye neyse öptüm .) Ama şunuda söyliyeyim merve varya merve yeni birini bulmuş biliymusun kim bakalım tahmin et senceee eveet fitness ten onuuuur ne kadarda yakışıyorlar dimi onur ordaysa konuşsana ne düşünoyrmmus lütfeeeeeeğn .... Lanet olsun salona 4 saat çalışmak için gelirim 3 saatini kızla konuşurum bu nasıl bişeydir ya uyumak istiyorum artık en sonunda steroidi yapıştıracam kalp durana kadar ölücem yeter artık

tatlı erkek

Kardeşime sorduğumda ben yakışıklı değilim ben tatlıyım !!! Cevabını aldığım şeydır . Tatlı erkek ?!

kötü espri sonrası oluşan derin sessizlik

Hiç yoksa sessizliğe haykırılır ve oradaki insan şunu düşünür .

-( Hahaahha anlamadılar ilk başta ama anladılar yine güldürdüm yaaağ )
- ( Bu mal ne diyor lan neyse gülmeye devam iğrençti )
© copyright 2005 - 2026