bugün

entry'ler (3)

şarkı önerisi

sürekli sevişiyorum mesajı veren yazar

sürekli seviştiğini belirten bir erkek, elizabeth den başkası ile sevişmiyordur.

açık parfüm

günümüz ekonomik koşullarında, günlük kullanım için tercih ettiğim parfüm. neredeyse tüm markaları denedim. D&P en kötüsü. Alkol oranı en fazla olanı da D&P. Sansiro biraralar iyiydi, çok bozdu ama. Gelçi artık arayış içerisinde değilim. Gio kullanıyorum. Orijinal mevcut 100ml. Yeni gözdem olan Ironic 201 - Gio abartmıyorum, birebir. Kalıcılığı bir tık az elbette ama, ole sık yarım saate kalmasın gibi bir durum değil. Kıyafet üzerinde dolabın içini kokutacak kadar kalıcı. Arada versace eros alıyorum. O da Ironic te yok. Eyfel aldığım en iyi eros benzeri taklit parfüm markası.
Ironic ile ilgili tavsiyem mutlaka deneyin. Bu arada, sağlık bakanlığı onaylı ve Yıldız Teknik Üni. cilt sağlığına zararsız kozmetik ürünleri çalışmalarında, sınıfı geçen tek taklit parfüm markası ironic olmuş. Haber bir gazetenin web sayfasında vardı.
Çok övdüm. ama napıyım seviyorum, siz de bu nimetten faydalanın, güzel kokun istiyorum.
Emin olamıyorsanız, kapıda ödemeli ve kullandıktan sonra memnun kalmazsanız sorgusuz suhalsiz para iade garantili irionic satan site, ben burdan alıyorum. Zaten mağzalarda bulmak zor.
© copyright 2005 - 2026