bugün
- şeytan8
- bir sonra ki halife kim olacak14
- anın görüntüsü15
- hırsız vaaaaaaaaaar12
- hiçbir bant o yolsuzluk dosyasını kapatamaz13
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi14
- koltukta uyumak12
- 4 mayıs 2025 fenerbahçe beşiktaş maçı36
- o kadın polisimiz başörtülüydü20
- true nun çaylak olması8
- kader doğuştan yazılı bir şey midir12
- sırrı süreyya önder50
- iyi insan olmanın hiçbir işe yaramaması15
- osmanlı yı yeniden kuracağız13
- özgür özel'e atılan osmanlı tokadı16
- uyudun mu yazan kız11
- iyi geceler15
- ali koç11
- ramadan fahriden8
- 3 mayıs türkçüler günü17
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- 13 yıl önceki fotoğraflarınız11
- 4 mayıs özgür özele saldırı30
- en sevdiğiniz sözlük ahmeti8
- yazarların sahip olmak istedikleri süper güçler11
- garanti bankası10
- gerçeği aramak9
- stanley termos olmazsa ben pikniğe gitmem12
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız19
- mokv nerede8
- nihal atsız türkçülüğü vs atatürk türkçülüğü13
- akrep burcuyum soruları alayım9
- diyanetten skandal cuma hutbesi16
- 3 mayıs 2025 galatasaray sivasspor maçı16
- akp ve chp'nin birbirinden farkı olmaması9
- uludağ sözlük zirvesi32
- otizmliye cennet garanti mi9

entry'ler (5)
Evimizde kendimizi rahat ve huzurlu hissedeceğimiz yerlerden biriside banyolarımızdır. Evimizin her bölümünü dizaynına ve görünüşüne nasıl önem veriliyorsa banyolarımızın da görünümü bir o kadar önemlidir.
Etkileyici, kullanışlı bir banyo tercih ediliyorsa emart banyo dolapları evimiz için vazgeçilmezler arasında olmalıdır. Çeşit, renk, estetik, kişiye özel tasarımlar ve her keseye uygun kaliteli malzemelerle erden banyo dolapları banyolarımızı süslemektedir.
Banyonuzu daha güzel ve kullanışlı bir hale getirmek, hem şık hem de kaliteli bir görüntü elde etmek için vitra banyo dekorasyonlarını tercih etmelisiniz. martat'nın kendine özgü rengi, dokusu ve şıklığı ile her yaşam alanına uygun şekilde banyolarda yer alabilmektedir.
Daha huzurlu, rahat, yeni teknolojiye uygun tasarımlarla uygun fiyatlar da geniş kapsamlı bir banyo dolabına ihtiyaç duyuluyorsa lineart banyo dolaplarından yararlanabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten lüks banyo dolabı modellerimizi inceleyebilirsiniz.
Etkileyici, kullanışlı bir banyo tercih ediliyorsa emart banyo dolapları evimiz için vazgeçilmezler arasında olmalıdır. Çeşit, renk, estetik, kişiye özel tasarımlar ve her keseye uygun kaliteli malzemelerle erden banyo dolapları banyolarımızı süslemektedir.
Banyonuzu daha güzel ve kullanışlı bir hale getirmek, hem şık hem de kaliteli bir görüntü elde etmek için vitra banyo dekorasyonlarını tercih etmelisiniz. martat'nın kendine özgü rengi, dokusu ve şıklığı ile her yaşam alanına uygun şekilde banyolarda yer alabilmektedir.
Daha huzurlu, rahat, yeni teknolojiye uygun tasarımlarla uygun fiyatlar da geniş kapsamlı bir banyo dolabına ihtiyaç duyuluyorsa lineart banyo dolaplarından yararlanabilirsiniz.
Aşağıdaki linkten lüks banyo dolabı modellerimizi inceleyebilirsiniz.
Mutfak dekorasyonun tamamlayıcıları cam mozaik ve fayanslardır. Özellikle ocak üstü ve mutfak üstünde kullanılan fayanslar olmazsa olmazlardır. Mutfak duvarları en çok kirlenmeye müsait alanlar olduğu için kolay temizlenen dekoratif fayanslarla dekore edilirler. Genellikle de bu malzeme mozaikler olmaktadır.
Eskiden sadece seramik mozaikler kullanılırken, şimdi mozaiğin de çok fazla çeşidi bulunmakta.
Peki cam mozaiklerin, diğer mozaiklerden farkı nedir? Öncelikle cam olduğu için en sağlıklı malzeme, bunun haricinde görselliği daha zarif ve en önemli farkı temizlik kolaylığı. Cam mozaikler , seramik mozaiklere göre çok daha kolay temizlenmekte, su lekesi ve bez lekesi olmamakta.
Cam mozaikleri de dilerseniz çubuk mozaik ya da dikdörtgen ve ya kare olarak tercih edebilirsiniz. Sizlere fikir vermesi için farklı uygulamaları derledik ve beğeninize sunuyoruz.
Aşağıdaki linkten ürünleri inceleyebilirsiniz.
Eskiden sadece seramik mozaikler kullanılırken, şimdi mozaiğin de çok fazla çeşidi bulunmakta.
Peki cam mozaiklerin, diğer mozaiklerden farkı nedir? Öncelikle cam olduğu için en sağlıklı malzeme, bunun haricinde görselliği daha zarif ve en önemli farkı temizlik kolaylığı. Cam mozaikler , seramik mozaiklere göre çok daha kolay temizlenmekte, su lekesi ve bez lekesi olmamakta.
Cam mozaikleri de dilerseniz çubuk mozaik ya da dikdörtgen ve ya kare olarak tercih edebilirsiniz. Sizlere fikir vermesi için farklı uygulamaları derledik ve beğeninize sunuyoruz.
Aşağıdaki linkten ürünleri inceleyebilirsiniz.
Dünyada cam mozaik üretimi aslında üç ana üretim tekniği ile yapılmaktadır. Bunların üçüde birbirinden tamamen farklı üretim tesisleri ve fabrikaları tarfafından yapılmaktadır.
1- Camın toz haline getirilerek yapılan üretim şekli
2- Düz pencere camının kesilip boyanarak yapılan üretim şekli
3- Camın cam potasından eritildiği sırada yapılan üretim şekli
Aşağıdaki linkten cam mozaik modellerini inceleyebilirsiniz.
1- Camın toz haline getirilerek yapılan üretim şekli
2- Düz pencere camının kesilip boyanarak yapılan üretim şekli
3- Camın cam potasından eritildiği sırada yapılan üretim şekli
Aşağıdaki linkten cam mozaik modellerini inceleyebilirsiniz.
ÖNEMLI BILGI Cam mozaik uygulanacak zemin , satıh öncelikle çok düzgün olmalıdır. Çünkü mozaik zemin düz olmaz ise engebeli göze hoş gelmeyen bir görünüm sergileyebilir. Cam mozaik uygulamaları sırasında çimento esaslı yapıştırıcılar kullanmak ileride çıkabilecek sorunları baştan bertaraf etmenize yardımcı olacaktır. Epoksi , akrilik esaslı cam mozaik yapıştırıcılarının cam mozaikleri etkileme olasılığı vardır. Cam mozaik yapıştırıcısı uygun ince bir tarakla yüzeye uygulanır , daha sonra fileli cam mozaik plakaları tek tek satıha yerleştirilir. Yerleştirilen cam mozaik plakaların birbirlerinin derzini tamamlaması gereklidir. Aksi takdirde plakalar tek tek sayılır bu derzlerin dengeli ve uyumlu bir şekilde yapıştırılmamasından kaynaklanır. Bu kesinlikle istenmeyecek bir görüntü oluşturabilir. Yapıştırılan cam mozaikler makul bir süre sonra genelde seramik yapıştırıcısı biraz kendini çektikten sonra , derz dolgusunun uygulanmasına hazırdır. Cam mozakleri için uygun bir derz dolgu kullanılması da çok önemli bir husustur. Mutfaklarda cam mozaik derzi olarak antibakteriyel derz dolgusu tercih edebilirsiniz. Renk uyumuna dikkat etmek gerekir. Genelde uygulanan cam mozaikden daha açık bir tonda derz dolgusu uygulanması cam mozaiklerin kendini gösterebilmesi için tercih edilmelidir. Kristal cam mozaik karo kristal cam mozaik seramik kristal mozaik uygulaması da aynı şekildedir.
Aşağıdaki Linkten Mutfağınız için Cam Mozaik Modellerini inceleyebilirsiniz.
Aşağıdaki Linkten Mutfağınız için Cam Mozaik Modellerini inceleyebilirsiniz.
Banyo Dolapları yaşam alanlarının hayati unsurlarıdır. Özellikle banyolar için tasarladığınız dolaplar kullandığınız her ürünü, eşyayı iyi hesaplayıp banyonuzun mimarisine göre düşünmeniz gereken dolaplardır. Evin bir çok yerinde ihtiyaç duyduğumuz depolama alanları yaşam alanımızın derli toplu olmasını sağlayarak yaşamak için daha çok boşluğa ve dinginliğe sahip olmanızı gerektirir. Şimdi sizlere Banyo alanınız için uygun Banyo Dolabı Modellerini inceleyebileceğiniz ve yüzlerce model bulabileceğiniz adresimizi paylaşıyorum.
aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz.
aşağıdaki adresten inceleyebilirsiniz.