bugün
B
basmaci3 yıl önce
basmaci
11. nesil yazar. iyi yazmalar.
B
basmaci5 yıl önce
yazarların memleketinden bir kare
(img:#819754) kastamonu / abana
B
basmaci5 yıl önce
yazarların memleketinden bir kare
(img:#819754) kastamonu / abana
B
basmaci5 yıl önce
risk haritası
kanal 24 ün haberlerden hemen sonra yayınladığı yol durumu ve/veya ekstrem hava durumlarını gösteren kısa yayın.
B
basmaci5 yıl önce
1 mart 2021 recep tayyip erdoğan ın açıklamaları
Normalleşme sürecinden yüz yüze eğitime birçok konuda yapılması beklenen bakanlar kurulu sonrası açıklamadır. Evet.
B
basmaci5 yıl önce
dimitris pelkas
Paoklu yunan futbolcu.
B
basmaci5 yıl önce
şehit jandarma er süleyman sungur
Gara dağında yürütülen pença kartal-2 operasyonunda şehit edilmiş bir şekilde bulunmuştur. Ruhu şad olsun! Unutursak sizleri kanımız kurusun! Şehitlerimiz Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı Polis Memuru Sedat Yabalak Astsubay Başçavuş Sem… devamını gör
B
basmaci5 yıl önce
şehit topçu er müslüm altuntaş
ırak'ın kuzeyinde pençe kartal-2 operasyonunda şehit edilmiş bir şekilde bulunmuştur. ruhu şad olsun! Şehitlerimiz Hava Savunma Uzman Çavuş Hüseyin Sarı Polis Memuru Sedat Yabalak Astsubay Başçavuş Semih Özbey Tankçı Er Adil Kavaklı Polis … devamını gör
B
basmaci5 yıl önce
şehit piyade er selim gedik
askere gittin vatan borcunu ödemeye yiğidim 20 ocak 2021 tarihinde yol araması yapıyordun, hain, alçak terör örgütü tarafından yerleştirilen mayına bastın, kurtaramadık kardeşim seni. sen en güzel suyu içtin şehit oldun kardeşim bu ülke, bu millet sa… devamını gör
B
basmaci6 yıl önce
türk silahlı kuvvetleri
tuhaf bir ironi Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kısaltması olan TSK ile Sivil Toplum Kuruluşlarının kısaltması olan STK, birbirine çok benzemektedir.
B
basmaci6 yıl önce
tavsiye istiyorum
Tanıştırmadan kenarlarına gazete kağıdı sıkıştır. Boşluğunu alsın.
B
basmaci7 yıl önce
yılmaz özdil ve sinan meydan ın ortak özellikleri
ikisi de atatürk üzerinden prim kasıyor ve para kazanıyor. ben sinan meydan'ın tarihçiliğine, yılmaz özdil'in gazeteciliğine laf söylemiyorum ama ikisi de atatürk üzeriden prim ve duyar kasıyorlar. özellikle sinan meydan'ın vahdettin'i vatan haini il… devamını gör
B
basmaci7 yıl önce
yılmaz özdil ve sinan meydan ın ortak özellikleri
ikisi de atatürk üzerinden prim kasıyor ve para kazanıyor. ben sinan meydan'ın tarihçiliğine, yılmaz özdil'in gazeteciliğine laf söylemiyorum ama ikisi de atatürk üzeriden prim ve duyar kasıyorlar. özellikle sinan meydan'ın vahdettin'i vatan haini il… devamını gör
B
basmaci8 yıl önce
istanbul kent üniversitesi
6745 sayılı kanunla kurulmuştur. istanbul Kağıthane'de bulunan üniversite 2017-2018 eğitim hayatına geçiş yapacaktır. aday öğrencilerini bekliyor.
B
basmaci9 yıl önce
geceye efkarlı bir söz bırak
gitsem ayrılık, kalsam yalnızlık.
B
basmaci9 yıl önce
fi dizisi
her şey çok güzel ama her bölümde de 2 veya 3 kere sevişme sahnesi gösterilmez ki kardeşim!
B
basmaci9 yıl önce
fi dizisi
her şey çok güzel ama her bölümde de 2 veya 3 kere sevişme sahnesi gösterilmez ki kardeşim!
B
basmaci9 yıl önce
fi dizisi
B
basmaci9 yıl önce
geceye efkarlı bir söz bırak
gitsem ayrılık, kalsam yalnızlık.
B
basmaci9 yıl önce
kavatlık testi
(img:#1411090) 140, sırasıyla 1,2,4,7.
B
basmaci9 yıl önce
ardahan denince akla gelen
Ardahan Üniversitesi'nin kampüsü, Cumhuriyet döneminde yapılan Ardahan kongresi, Çıldır gölü, Posof ormanları, balı, kazı, kaşarı, cağ kebabı, et döneri, sıcak Terekeme insanları birde orada insanın aklına Türkiyem geliyor uçsuz bucaksız Türkiyem. da… devamını gör
B
basmaci9 yıl önce
hayır çıkarsa akpliler nereye gidecek sorunsalı
Bir yere gitmeyecekler aksine; Milletimiz böyle uygun gördü en uygun sistem parlementer sistemdir şeklinde düşük profilli açıklama yapacaklardır. Not: millet gider avm'ye, chp gider aym'ye spor.
B
basmaci9 yıl önce
ilk gözünüze hangi emoji çarptı
(bkz: Anlatım bozukluğu ) (bkz: ilk göz)
B
basmaci9 yıl önce
istanbul orman katliamları
Bilindiği üzere istanbul'un ormanlarının Marmara denizi tarafı yani güney kesim ormanlarının %90'ı katledildi. Rant, imar, çıkar uğruna katledildi peşkeş çekildi. inşaat furyasının patlaması ile 3. bölgede esenyurt bu furyanın başını çekti. ortalama … devamını gör
© copyright 2005 - 2026