bugün

entry'ler (2)

nazım hikmet adı ağırıma gidiyor arkadaş

Evet ağırıma giden bir durumdur. Günümüz türkiyesinde bu iki zıt görüşü bir göstermeye kalkışanlar bir hayli fazla(atatürkün görüşünden bahsediyorum). Nazım hikmete büyük mikrop demiştir atatürk bunu araştırıp rahatlıkla görebilirsiniz. Nazım hikmetin de paşaya nefretini mustafa suphinin öldürülmesinden sonra yazdığı şiir ile görmek mümkün. Ayrıca atatürkün sofrasında şiir okumamış ve "ne yani, sarhoş birinin sofrasına meze mi olsaydım" gibi bir cümle sarfeden edepsizliğiyle tanınması gerekir. Yurtseverliğini moskofa ithaf etsin, türk milletinin yüz karasıdır kendisi.

komünizm

Bazı atatürkçü geçinen kesimin benimsediği saçmalık.
Ne demek istediğimi atatürkün nazım hikmete düşmanlığı, mustafa suphi denen moskof ajanını öldürtmesi, 300 komünisti hapsetmesi, komüniz görüldüğü yerde ezilmelidir demesi ve daha fazlasından anlayabilirsiniz.
Bu arada, atatürk devlet sosyalizmi falan filan diye götünüzden element uydurmayın. Türk ve türkçülük aleyhinde bulunanları ezeceğiz demiş biridir ayrıca. Her neyse konudan saptık geri dönelim. Lenin döneminde açlıktan kıtlıktan 25 milyonun sürünmesi 5 milyonunun ölmesi, stalin döneminde ahıska, kırım türkleri ve benim atalarım olan karapapakları(oğuz boyudur) kazakistana sürgün etmesi ile bilinen(ama konuşulmayan) kepaze bir ideolojidir.
© copyright 2005 - 2026