bugün
- eşek sucuğu13
- kimseyi memnun edememek13
- şirinevler4
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- kızartma yağından sabun yapmak5
- gül kokusu3
- aşık yorguni8
- sude sendromu7
- asuncion2
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması12
- insanın bu hayattaki amacı17
- aint your mama3
- fenerbahçe'nin kemalistlerin takımı olması5
- hatay arap şehridir5
- abd iran barışı olmasa kıyamet kopardı2
- ulu kelimesinin kökeni2
- messi'nin arjantin cezayir maçında 3 gol atması2
- kadın sanılıp dm atılan yazarlar veritabanı2
- günün şiiri7
- devlet bahçeli5
- saxo bank'tan altın yükseliş yorumu3
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi10
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi10
- erkeklerin inadına 100 kilo oluyoruz kampanyası2
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi7
- 2026 dünya kupasını almak için yapmamız gerekenler3
- akademisyen egosu6
- fildişi sahili'nin çoğunun müslüman olması3
- paraguay2
- erkek ısrarı5
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- 17 haziran 2026 arjantin cezayir maçı2
- güne bir şarkı bırak10
- ilk buluşmada öpen kız3
- 17 haziran 2026 ırak norveç maçı4
- intihar etmek7
- uludağ sözlüğün cenaze namazı3
- buddy dude23
- 17 haziran 20262
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- sözlüğe gelince alınan koku7
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- heyt bea5
- çok güzel seven kadın5
- dolandırıcı2
- bu haftanın bitmek bilmemesi2
- çekyat kanepe kaplatma8
- ilk öpücük3
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- heyt bea vs herhangi bir yazar3
entry'ler (408)
Bu köpek beni bitiriyor. -ivan pavlov
Benden daha güzeli var mi?
Fabrikada. Klinikte. Pasajda. Ormanda. Şemdinlide. Katarda. Brooklynde. Aksaray veya merzifonda.
Düşünülmeden açılmış ve popülerliği hedeflemiş yazarın başlığı olarak değerlendirilebilir. Nitekim, mantığım, bu başlığında veri(bilgi) içerdiği çıkarimina varmaktadır. Doğal olarak kendisinin bahsettiği samimiyetsizligi yine kendisi oluşturmaktadır. Samimiyetsizligin tanımını yaparken acaba bilgi aktarma yerine ne kullanabilirsin?
Yavrum, madem sorun olarak görülen şeyi umursamıyor isen niçin bahsediyorsun? Dedirten yazarın açmış olduğu eğreti başlığı. Tahmini akıl yaşı, ilgi görme üzerine odaklandığı tahmin edilmekte. Duyuları ile hareketlenmesi muhtemel.
Yarın salı.
Zlatan ibrahimovic.
Neden yaşadığını kim bilebilir? Daha insanlar kim olduğunun farkında bile değilken. Bu şöyle dursun da yaşam ne ki? Günü geldiğinde ölümden kurtulamayacağın sonlu bir kısır döngü. Insanlar, mekanik dünya ve doğa yasalarının etkisi altında yaşamaktalar. Bu kadar basit bir durum iken niçin yakışıklı ve zengin değil isen yaşam sana günah olsun? Bu insansız gudumleme. Bundan altı yüz sekiz yüz önce şu başlığı açmış olsaydın at bilemiyorum, ok aramıyorum ocaklar beni kabul etmiyor diye yakinacakti bu yazar. Onun duygusal değişiminin açtığı bir başlık. Zaman sonra bilgi ya da operatör olmak önemli olacak belki. Bu, magazin oluşumunun bireylere yaftalamasinin sonucunda gerçekleşen psikolojik problem olarak düşünebiliriz.
Arkadaş seçimlerin de virtüözdur.
Vay be dedirten yazar. Bindiği dalı kesme gibi bir huyu da vardır.
Papi papi papi culo.
Duygusuz olun. Okul size yeni duyguları öğrenecektir. Okul ne verdiyse işimize yarar belki diye almayın. El kol şakaları... Üniversite de ne bamya ne kobra. En iyi erkek görünümlü olan kapar kızı. Her kıza yüz vermeyin bir de sevmek nedir unutun. Kanıtını ve fotokopici ile aranız iyi olsun samimi olun. Bir de bilgisine ve tecrübesine guvenebileceginiz prof. ile iletişiminizi saglamlastirin. Ben niye tavsiye veriyorum anlamadım. Yaşayarak tecrübe etmek çok kalıcı. Unutun oglum ne dediyse. Isirmanin yolunu bulun siz.
Insan görünümlü düdüğünü soracagi bir sorudur.
Üniversiteyi, serbestlik, kültürel yuva ve her olanağın mübah olduğu kadın ve erkek ilişkilerinin hayal edildiği taze zihnin pembe duygusudur. Halbuki geldiklerinde gerçekleri öğrendiklerinde, "bu ne lan lise gibi" "üniversite okumak pişmanlıktır." "Abi öğrenciyiz." diyerek heveslerinin kırılacagı dört duvarın olduğunu. Bilemem. Bu taraftarlar için belki de beyler. Kötü öğüt vermek istemem. Ha bu arada üniversite de kızlar teklif ediyor. Öyle bir ayrıcalığı var.
Indi dereye taş bulamadı.
Asla sıra arkadaşına güvenmemek. Her zaman öğretmene şikâyet edebilecek konumdadır.
Elektronun dönme hızı hesapları, nötron yıldızların ne kadar enerji barındığının hesabı, örümcek robot yapımı gibi özellik gösterir.
Karın ağrısı.
Bilgisini sakınmayan, ilahi güçe bel bağlamış, ne fizik ne kimya ne kuantumdan anlayan kehanet fabrikaları.
Yavşamak için bahanesi, sebebi ya da amacı olmayan erkek tipi.