bugün
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- mantı abartılmış balon bir yemektir5
- dünya kupasında en az çeyrek final yaparız3
- erkeklerin 35 yaşından sonra çökmesi4
- milli maçı izlemeyen erkek22
- uzun zamandır aktif olmayan birinci nesil yazarlık7
- derinliğimizi anlayabilecek düzeyde kadın olmaması6
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi7
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı2
- avustralya8
- 19 haziran 2026 paraguay türkiye maçı5
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı5
- onu anlatsana biraz3
- squat yapan kız2
- byd türkiye fabrikasını askıya aldı7
- tuğba kuruyemiş3
- türkiye11
- manidar pekmez2
- 14 haziran 2026 brezilya fas maçı3
- vincenzo montella8
- evlenmeyi başaramamış kadın2
- herkesin bir yerde yanlış olduğu2
- o kadar kadın varken neden onu beğendim sorusu4
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak16
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı2
- hepinizin bana aşık olduğunu düşünüyorum2
- yahudilerin bu kadar zengin olmasının nedeni8
- bir kızı doyurmak7
- migros'ta şarap seçen yalnız ve hüzünlü kadınlar5
- muşlettin geldi topu aldı vurdu goooooolll8
- kadınlar neyden hoşlanır8
- yunan adaları2
- anın görüntüsü17
- türkiye yapay zeka eylem planı2
- bir kadının aşkım prensim dediği erkek olmak3
- özel okulların dolup taştığı kriz ülkesi4
- nakliyat2
- fas3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı20
- uysaljakoben9
- avustralya 0 türkiye 75
- bir şeyler söyle9
- tanrıyı görmek için 12 yıldır oturmayan adam5
- avustralyalıların iri yarı olması5
- chp'nin hali ne olacak58
- en iyi antidepresan18
- futbol3
- kemalizm3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi18
- uludagsözlük ilk yapay zeka moderasyon başarısı9
entry'ler (21)
Çocukluğumuzun en güzel şeylerinden biridir cino..
Kullandığı hiçbir firikiği kaçırmayan topçu. Fenerbahçenin Ruhu o...
Kıskançlık...
Bir çok insanın alerjisi olan ama yemelere doyulmayan hafif sarımsaklı yoğurtla muhteşem olan sebze..
Rıfkı..
Peki bu başlık altına yorum yazanların kaçı sigara içiyor? Kaçı çocuğu olmadan bıraktı yada içmeye devam etti? Buda o sigarayı satan esnafın suçu mu? Birçoğunuzun çocukları anne babaları yüzünden sigaraya başladı peki onlar size hiç yüzsüz anne baba dediler mi? Esnafın bir suçu olduğunu düşünmüyorum. Tv lerde, gazete ve degilerde, maketlerde, tekellerde bu gibi ürünlerin satışının yapılmayışı o çocukların alkolik olmamasına mı neden olacak? Bu şekilde mi koruyacaksın çocuğunu yoksa mmedeni bir insan gibi konuaşarak; iyiyi kötüyü ayırt etmesini sağlayarak mı? Bence aşılması gereken daha çooook engel varken alkolle uğraşmayın derim ben...
Havaların ısınması ile üzarimize gelen rehavetle birlikte fazla kılık kıyafetin atılması ile oluşan haz...
Kadıköyde yaşayıp KAdıköyde çalışan insandır * bakınız BEN...
Ayrıca bu iş için avrupada özel salonlar var. Kulaklarımızdaki "Buşon" adlı sıvı evet çok faydalı ve zarar görmesini engelleyen bir sıvı fakat onunda dışardan gelen toz, kir vs gibi zararlı maddelerle kirlenmesi normal. Kulağınızı temizledikten sonra 4 saat içinde o sıvı tekrar kulağınızı kaplıyor merak edilecek bir şey yok. Sadece bu 4 saat içinde duşa girmek ve kulak zarı yırtık ve delik olanlarda kullanılması sakıncalıdır.
Evet boş şekilde yanınca da haliyle bir toz oluyor mum bu. Lakin ince tozların yanında bulununan koyu sarı renkli olan kirler kulağınızdan çıkanlardır. ince açık sarı renkte olanhlarda kulak mumunun tozlarıdır. Zaten bunun açıklaması bu şekilde her yerde yapılıyor. Ayrıca ürünün çok faydalı olduğunu denediğiniz zaman farkedersiniz. Ben kullandım hatta satıyorum da daha işe yaramıyor diyenini görmedim *
Yensek de yenilsek de sadece fenerbahçe diyebilen taraftardır. Galibiyet maçlarından sonra kadıköyü sevinç çığlıklarına boğan, malubiyet maçlarında gözyaşlarına boğan yinede kadıköyü mabed yapan taraftardır.
Sen benim baharım değil "dört mevsimsin"...
Neyin kafasını yaşıyorsa bende istiyorum ondan.
Genelde en yaralayıcı olanı unutmayız. Rengarek boyanmış 2 metrelik bir kazığı görmezden gelmek kadar zordur...
"Gendilerine bağladılar fortumu" ve "ne fortumu ganalizasyon bağladılar ganalizasyon" diye devam siyasetçilerimizin komik deyişlerinden nacizane bir demet daha.
Erkek dediğin sana dokunduğunda içini titretecek, bedensel giyisisisnin hiçbir önemi yok.
Her işyerinden en az bir tane olması gerekn kadındır. Başarılıdır aynı zamanda çünki işine saygısı vardır...
Bir çok cevabı olabilir.
Biz size;
100 erkeğe sorduk bir popüler cevap arıyoruz
Soru: "Neden bu kadar yüzeyselsiniz yoksa tembelmisiniz" diye soruyor muyuz?
Biz size;
100 erkeğe sorduk bir popüler cevap arıyoruz
Soru: "Neden bu kadar yüzeyselsiniz yoksa tembelmisiniz" diye soruyor muyuz?
Halkın bu tarz politikalar sonucu birbirine düşmesi için yapılmış bir kompo teorisiydi; kürt, türk ayrımı ve kavgası. Nitekim ilgili merciler bu konuda başarılı olmakla kalmadı, türbanlı ve türbansız kavgasınıda başlattılar. Ağaç içinden çürür misali içimizden çürüyoruz. Yıllardır türbanlısı türbansızı kürtü türkü iç içe yaşadıkda kimse kimsenin tavuğuna kışt demedi. Şimdi mi türkümüz kürdümüz kötü oldu ben anlamıyorum...
iyi(Gelin), kötü(damat) ve çirkin(poz) üçlmesinin fotografa geçmiş en traji komik hali.