bugün

entry'ler (37)

anın görüntüsü

hayattan beklentilerimizi minimize ettik palut hocamıza selam

(img:#2382282)

izmirbeyefendisi

reperin yılmaz tarafından radara alınmıştır.

sözlük yakışıklılarının fotoğrafları

görsel

fb'li türkçü kumral buğday tenli orta boylu kız

bi’ kısa boylu beyaz tenli max 50kg genetik olarak kıvrımları belirgin kız değildir.

blanc

fena bira değil. fakir weihenstephaner’i diyorum ben.

gecenin şarkısı

https://open.spotify.com/...si=zC5Xy_3ASXu0wT-I0dPN2w

sözelcilerin aşırı derecede salak olmaları

tanıdığım en salak insanlar (kadir mısıroğlu fanlarından sonra) derece yapmış tıp mıp okumuş sayısal deha arkadaşlardı. sosyal zekaları, nerede ne konuşacaklarını bilmemeleri vs. çok kötü gerçekten.

not: sözelci değilim ama ders çalışmaktan beynimi de eritmedim, tamamen opsiyonel.

bekaret

sırf şu son cümle için bile baldırına miniş bi kelebeği hak etmişsin bence :D d

bakire misin diye soran erkek

bence bu soruda üslup çok önemli. asla sorulamaz bi soru olarak görmüyorum. erkek bakir değilse bile sorabilir. tam tersi bakire olmayan kadın da erkeğe sorabilir. bu soruyu soranlar bekareti bi kriter olarak kafalarında bi yere oturtmuş olmak zorunda da değil, bazen sadece merak edilebilir.

önemli olan üsluptur. “kutunu daha önce hiç dehlettin mi” tarzı hayvanatlıklarla mevzuya girilmedikçe sorun görmüyorum.

galatasaray'ın oynadıgı futbol

ilkel, bireysel yeteneğe muhtaç bir futbol. geçen seneki bayern maçı gibi yanıltıcı olacaktır. sahaya tam kadro çıkan ortalama bi takımla ilk maçlarında okan’a sövmeye başlarlar yine.

fleabag pp'li gidik kadın

sosyal medyada sık sık karşımıza çıkan bi fenotiptir. klinik ve antidepresan geçmişi genelde sekmez. erkekler hakkında geçmişlerinden kaynaklı (ağır hasar) radikal fikirleri vardır. lana del rey pp’li kasaların bi tık olgunu ve babacık sorunu olmayanı diyebiliriz.

terazi burcu erkeği oğlak burcu erkeği ilişkisi

şok oldunuz di mi.

doğum günümü kutlamayacak mısın

oo görüldü yemişiz tarzı bi serzeniş. özsaygı bu kadar yitirilmemeli. eved.

üniversiteli kızı hamile bırakıp kaçmak

yıllardır şu cümle için en doğru anı kolluyodum

(bkz: bacına yapsalar hoşuna gider mi)

motorcu bir kızı skoda suberb de hoplatmak

betimlemeye bak dostoyevski misin be arkadaş..

amdanlık

vahşi kapitalizm bizi nerelere sürüklüyorsun??

görsel

193 cm yeşil gözlü yakışıklı kaslı pasif

yiğidin harman olduğu diyarlardan çıkıp yiğidin götten yediği diyarlara göç etmiş olabilir.

erkeklerin bir kızda aradığı kriterler

şimdi yazsam çok uzun bi liste olur bi de sen sanki brad pitt misin *mına koyduğum tatavası çekerim. gerek yok.

backdoor x

kalben hoş bulduk.

selam ya.

vans giyen erkek

arka kapısı gıcırdıyordur.
© copyright 2005 - 2026