bugün
- şampiyon galatasaray24
- 19 mayıs atatürk ü anma gençlik ve spor bayramı10
- anın görüntüsü11
- kedi besleyen insan evi12
- linet17
- akraba evliliği tehlikeli midir13
- galatasaray10
- sarhoş olmak8
- kayseri de öz kızına tecavüz eden baba9
- insan olmaya ceyrek kala10
- sari renkli seker12
- vatan haini nasıl olur9
- galatasaray taraftarı15
- ali koç tutuklansın13
- plajda bira içmek8
- 18 mayıs 2025 galatasaray kayserispor maçı10
- 21-22 mayıs 2025 aykolik masklavi istanbul zirvesi13
- en son ne yediniz20
- cin10
- tütsülenmiş yiyecekler9
- zıpla zıpla zıplamayan tayyip12
- küresel8
- afganistan10
- erkek erkeğe aşk9
- beyaz eşya dükkanında çalışan kız14
- chp'lilerin gavs'dan tövbe alması10
- gavs'ın faziletleri19
- atatürk'ün papanın iznik ziyaretine izin vermemesi21
- diyanet'in kuran kursunda 17 çocuğa tecavüz28
- 1.50 boyundaki kızın 1.90 erkek istemesi24
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri14
- ulunun en tatlı 5 kızı15
- furkan bölükbaşı8
- v a m p i r o v10
- müzik öğretmeninin çocukları istismar etmesi21
- ak parti anketlerde önde14
- yarın denize girecek olmam8
- iş kadını ile sevgili olur musunuz18
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl14
- yarın vurduracak olmam8
- çalınan kol saatinin chp binasında bulunması12
- imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz11
- limonlu makarna8

entry'ler (114)
"Burada her şey bir insanı sevmekle bitiyor."
Bende 18de başlayarak iki yıl boyunca şiddetini arttırarak devam etti, ediyor. Belki de hayat böyledir işte ölecek olmamızın verdiği rehavettir üzerimizdeki ağırlık ya da mutlu ve yaşam dolu insanlar iyi birer oyuncudur. Ya da henüz ergenlikten çıkamamışımdır. Umarım son seçenek gerçektir.
Neşeli bir insan olmak isteyip de olamamak problemidir onun aslı. Biz neşesiz insanlar sayesinde neşeli insanların değeri anlaşılıyor, en azından bir işe yarıyoruz.
Tıngır mıngır bir yolculuk. bu aralar yapmayı istiyorum ama pek fırsatım yok. Ne güzel olurdu şimdi o trende olup gün doğana kadar arkadaşlarla muhabbet etmek.
Kendisinin bu akşam üsküdarda bir kültür merkezinde birlik konulu programı vardır. Umarım verimli geçer.
(bkz: hamza andreas tzortzis)
(bkz: hamza andreas tzortzis)
Katılıyorum ve arttırıyorum bence temizlik, ütü gibi diğer ev işlerini de daha iyi yapıyorlar tüm işleri erkekler yapsın.
Aslında feci bir şekilde uyumak istiyorum ama uyumaya çalışırken içim daralıyor düşüncelerimden kaçamıyorum bu yüzden kendiliğinden pat diye uyuya kalmayı bekliyorum.
Aşırı etkilendiğim bir film. Yer yer göz dolması yaşatan ve akabinde gelen çocukluk çağı yaşantısının önemini kavratan bir yapım. Ama sonu tatmin etmedi beni o şerefsiz amcanın cezasını çekmesi gerekirdi. Devam filmi çekilirse güzel olur.
Kıskanmak demeyelim de avantajlı olduklarını düşünüyorum yüzlerinde lekeler falan daha az belli oluyo hatta çoğunun leke olmuyor. Ben de yaz kış güneş kremi kullanıyorum çillerim artmasın diye.
Kimilerinin yaşam biçimidir, kasıtlı olarak vazgeçmedikleri tek olma halidir.
Allah mutlu etsin. Abartılmış bir ilişkidir. Balondur.
Karşı taraf da bana aşıksa aşık olunan eşi seçiyorum. Gönlümüzün zengiliği yeter çıkarır dalağımızı yeriz.
insanı mutlu eden, soğuk bir kış gününde sıcacık evde battaniyenin altında oturma hissiyatı veren mucize. Yani en azından bendeki etkileri böyle ama içinde ceviz de olmalı.
Bok gibi dizidir. Ayrıca Duru şerefsizdir.
Sevmediğim tatlı çeşidi.
Harika bir insan olduğum için seçemiyorum.
Evet etmemesi gerekir ama tek onun değil müslüman olduğunu söyleyen başı açık ya da kapalı farketmez tüm kadınların ve müslüman olduğunu söyleyen tüm erkeklerin de flört etmemesi gerekir, doğrusu budur. islamın kuralları sadece başı örtülü kadınları kapsamıyor.