bugün
A
azkonusan5 yıl önce
akşam eve gidince hemen yatacağım
evet arkadaslar erkenden uyuyacagim.
A
azkonusan5 yıl önce
instagram da herkesin çok mutlu olması
...olduğunu sanması...
A
azkonusan5 yıl önce
sigaraya her gün 12 lira veren insan
akılsız ve garip insandır.
A
azkonusan5 yıl önce
uslu bir çocuk olursan şirinleri görebilirsin
Gargamel kötü biri olsaydı şirinleri görebilir miydi ?
A
azkonusan6 yıl önce
anne ben vurduruyorum
babası annesine şiddet uygulayan evladın son çaresidir. -anne ben vurduruyorum. -ne diyosun evladım ya ? -babamı şefik dayımlara vurduruyorum diyorum. (img:#2048154)
A
azkonusan6 yıl önce
pkk lıları çıldırtacak bir fotoğraf bırak
(img:#1988942)
A
azkonusan6 yıl önce
indian pale ale
indian pale ale (IPA) diğer biralara göre daha fazla şerbetçi otu içeren bira türüdür. şerbetçi otunun fazlalığından dolayı acılık biraz daha fazladır. indian pale ale hindistana ihraç edilen biralar (17-18 yy sanırım) yolda bozulunca birayı koruya… devamını gör
A
azkonusan6 yıl önce
penis gören kız replikleri
hayatında ilk defa penis gören kızın ağzından dökülen ilk cümlelerdir. - eee bu çok ufakmış kamil? + hani ilk defa görüyodun yarraa.m.
A
azkonusan6 yıl önce
grafana
çeşitli veri kaynaklarından akan verileri görselleştirmek , alarmlar oluşturmak için kullanılabilecek açık kaynaklı bir dashboard uygulamasıdır. özellikle micro servislerin hayatımızı ele geçirmesi ile üst seviye monitoring ihtiyaçları sonucu sunucu… devamını gör
A
azkonusan6 yıl önce
elasticsearch
big data üzerinde full text search ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik geliştirilmiş bir noSQL veritabanı teknolojisidir. çalışma mantığını anlayabilmek için ekteki görüntüye göz atabilirsiniz. (img:#2039185)
A
azkonusan6 yıl önce
docker
bir masa üstü programınız veya bir web siteniz var. bunu bir çok bilgisayara kurmak istiyorsunuz. her bilgisayara iis/apahce sunucu, yazılım dilinin sanal makinesi, veritabanı gibi gereksinimleri tek tek kurmanız gerekir ama docker sayesinde bunu yap… devamını gör
© copyright 2005 - 2026