bugün

entry'ler (4)

alışveriş günlüğü

Geçenlerde bir arkadaşı beklerken OXXO’ya bir göz atayım dedim Amacım sadece bakmaktı ama o elbiseyi görünce direkt aşık oldum resmen Rengi, duruşu… resmen “benim” diyordu. Deneyince tam oldu tabii ama bir an düşündüm “şimdi almalı mıyım, beklemeli miyim” diye. O sırada kasadaki görevli Bankkart’la 2 taksit kampanyasından bahsedince almak daha da mantıklı geldi Hem elbisemi kaptım hem de ödemeyi bölünce içim rahat etti. Hafta sonu giydim, herkes sordu nereden aldın diye. Giy çık, beğenil, taksitle öde… Daha ne olsun

alışveriş bağımlılığı

Bu sezon kendime küçük bir ödül vermek istedim. Beymen’e şöyle bir göz atayım derken, klasik ben sadece bakacağım diye girip çıkamadım tabiki hazır bankkart kampanyası da varken rahat rahat bişeyler almak istedim. Açıkçası çok iyi denk geldi. Ekstra uğraş yok, kod yok, direkt kartı seçince taksitleniyor. hem de 4 taksit olması benim için baya iyi oldu. istediğim çantayı aldım ama vicdanım rahat (kız neşesi)çünkü hem tarzımdan hem bütçemden ödün vermedim. Yeni sezona 1-0 önde başladım diyelim.

çilek odası reklamlarına imrenerek bakan nesil

Geçen ay oğlumun odasını yenilemeye karar verdik. Artık büyüdü eski oyuncaklı odasından çıkmak istiyordu. Araştırırken Çilek Mobilya’da tam aradığımız gibi bir genç odası takımı bulduk hem de çilek odası küçüklüğümden beri hayalimdir. Tasarım harika ama büyük alışveriş sonuçta… Derken Bankkart’ın kampanyasını gördük 30 Nisan’a kadar 9 taksit imkanı varmış. Bu fırsat sayesinde gönlümüz rahat bir şekilde alışverişimizi yaptık. Hem kaliteli mobilyalar aldık hem de bütçemizi zorlamadan ödemeyi taksitlendirdik. Mobilyalar geldiğinde oğlumun heyecanı her şeye değerdi. Böyle büyük alışverişlerde Bankkart’ın kampanyaları gerçekten iş görüyor. Eğer siz de çocuk ya da genç odası yenilemeyi düşünüyorsanız, bu kampanyayı kaçırmayın derim.

sinema

Geçen hafta Bankkart’ın gençlere özel kültür-sanat kampanyasını gördüm ve hemen denemek istedim. Öğrenci olunca bu tarz kampanyalar çok cazip geliyor bana Sinemaya gitmeyi çok sevdiğim için ve vizyonu takip ettiğim için bu kampanya tam bana göreydi. 300 TL Bankkart Lira veriyorlar, ben de sinema bileti alıp birkaç kitap sipariş ettim. 1000 TL’lik bir harcama yaptım ve birkaç gün içinde 300 TL’si kartıma yüklendi. Sinemaya gitmeyi sevenler için bu tarz fırsatlar gerçekten değerli. yapacağınız etkinliklere bu fırsatı eklemek mantıklı bence işin keyfini artırıyor.
© copyright 2005 - 2026