bugün
A
ares13 yıl önce
güneşi beklerken
`madenciden` olarak da bilinen grup yorum şarkısı. (bkz:dünyanın bütün işçileri birleşin) (vid:#15560)
A
ares13 yıl önce
cool adam
yeni bir altıncı nesil yazar. `koştursun efenim sözlükte`. ~hoş gelişler ola~ pişmaniyedit: arap sen koşturma, bokunu çıkarıyosun.
A
ares14 yıl önce
gülay barbarosoğlu
boğaziçi endüstri mühendisliğinde tekrar ders vermeye başlayacak akademisyen
A
ares14 yıl önce
şampiyonluğu erteleyebilirsiniz
karakter sınırına takılmamış asıl hali, "şampiyonluğu erteleyebilirsiniz ama şampiyonu değiştiremezsiniz." şeklinde. `6 mayıs 2012 galatasaray beşiktaş maçı` nda açılmış bir pankarttı. yeterince açık mı? (img:#262720) edit: fotoğraftan anladığım k… devamını gör
A
ares14 yıl önce
ultraslanın fenerbahçe maçında yapacağı koreografi
http://www.sporx.com/futbol/superlig/galatasaray/iste-tt-arenadaki-koreografisxhbq226874sxq eğer yapılırsa son yıllarda yapılan en kapsamlı kareografi olacak herhalde. şarkı sözüde mahsun'unda galiba. umarım maç sonu güneş'i görürüz. ~swh~ kaynak… devamını gör
A
ares14 yıl önce
miroslav stoch
2009-2010 sezonu itibarıyla `fc twente` takımında izlediğimiz ancak asıl sahibinin `chelsea` olduğunu öğrendiğimiz yetenekli kanat oyuncusu. genç yaşına rağmen~1989 doğumlu~ yüksek sürat ve top hakimiyetine sahip bu arkadaşımız önümüzdeki senelerde a… devamını gör
A
ares14 yıl önce
strangeland
`keane` in 7 mayıs ta çıkacak yeni albümü. bu da çok güzel olan kapağı; (img:#245259).
A
ares14 yıl önce
joseph gordon levitt
1981 doğumlu amerikalı aktör.
A
ares14 yıl önce
burası olimpiyat buradan çıkış yok
"çok trafik oluyor" şeklinde devam eden boz baykuşlar pankartı.
A
ares14 yıl önce
kulaklara kacar oldum
`cenk erdem` albümüdür. (bkz:birinci ben) (bkz:düt düt) (bkz:gel buraya) (bkz:o-ne) (bkz:posta) (bkz:tavuk) (bkz:la vidan yok la) (bkz:fenerbahçe i love u)
A
ares14 yıl önce
connected2 me
`formpsring` + chat karışımı bir site. kayıtlı kullanıcılar veya anonimler ile anında sohbet imkanı sağlayan yeni bir proje diyebiliriz. http://connected2.me/ edit:başlığı açıp üyelik almamakta saçmalık oldu,aldık bakalım. http://connected2.me/uzu… devamını gör
A
ares14 yıl önce
ali koç
en kısa süre de fenerbahçe'nin başkanı olarak görmek istediğim kişi..
A
ares14 yıl önce
sabri sarıoğlu
34.haftadaki kayserispor maçında 2 gol atmış ve şampiyonluk kutlamaları sırasında bayağı bi coşmuş futbolcu.
A
ares14 yıl önce
yedek kulübesi
"the benchwarmers" 2006 yapımı 80dakikalık mükemmel bir komedi filmi.
A
ares14 yıl önce
otobüs durağı
yolcularin otobus bekledigi, otobuslerin yolcu indirip bindirdigi yerdir.~yani bilmeyen varsa bilsin~~ooehh~
A
ares14 yıl önce
türkiye futbol federasyonu
Türk futbolunu yöneten kurum. `Misyon`:Eğitim ve tesisleşmeyi sağlayarak,uluslararası düzeyde rekabet edecek altyapıyı oluşturmak,spor kültürünü topluma benimsetmek,futbol ekonomisini büyüten güçlü finansal yapıya sahip bir organizasyon olmak. `Viz… devamını gör
A
ares14 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
A
ares14 yıl önce
sami hyypia
yıllardır `liverpool` forması giyen, adeta kapı gibi olan finlandiya'lı defans oyuncusu.
A
ares14 yıl önce
abel xavier
tam adı abel luis da silva costa xavier olan portekizli imaj manyağı futbolcu. `galatasaray` da oynamışlığı vardır. `tarık mengüç` le baya baya birbirlerine benzerler.
A
ares14 yıl önce
fernando couto
portekiz'li ünlü defans oyuncusu. türk futbolseverlerin hafızasında; avrupa şampiyonasında milli takımımıza attığı golden sonra, saçlarını toplayıp attığı taklayla yer etmiştir. 110 kez portekiz milli takımı forması giymiştir. kariyeri; 1987-1988 … devamını gör
A
ares14 yıl önce
robert pires
yaşını alan futbolcu.Gs yazın almak için cok caba gosterdi ama arsen wengen bırakmadı.Bence almamakta iyi oldu 2 seneden fazla oynayamaz daha oynasa bile eski pires olamaz. (bkz:fransız futbolcular)
A
ares14 yıl önce
samuel kuffour
senelerce `bayern munih` de ~bilgi için wolfshade e tesekkurler~ oynamış, yaşının ve kariyerinin son demlerinde `roma`da ter döken `gana`lı defans oyuncusu.
A
ares14 yıl önce
darren aronofsky
Bir yönetmen,şuana kadar yönettiği filmler; `Pi` (1998) `Protozoa` (1993) `Supermarket Sweep` (1991) `Requiem for a Dream` (2000) `The Fountain` (2006) `The Wrestler` (2008) `Black Swan` (2010) edit: yönetmenin 2006'dan sonra yönettiği f… devamını gör
A
ares14 yıl önce
darren aronofsky
Bir yönetmen,şuana kadar yönettiği filmler; `Pi` (1998) `Protozoa` (1993) `Supermarket Sweep` (1991) `Requiem for a Dream` (2000) `The Fountain` (2006) `The Wrestler` (2008) `Black Swan` (2010) edit: yönetmenin 2006'dan sonra yönettiği f… devamını gör
© copyright 2005 - 2026