bugün
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin7
- gece yarısı çalan telefon7
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- ilşkisini herkese anlatan kızlar6
- gammaz olmuşum13
- aquila bicipite8
- uysaljakoben20
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir3
- başımın tatlı tatlı dönmesi2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri4
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- ayı saldırınca yapılması gerekenler10
- pazarda su satmak2
- gecenin şarkısı4
- ses yakışıklılığı2
- gazlamak2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- gençler iş beğenmiyor3
- sevgiliyle kavga etmek2
- bizim delilere bakayım4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- kemal kılıçdaroğlu35
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- semum3
- doğu perinçek vs kemal kılıçdaroğlu2
- elit olmak için gerekenler13
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
- 1 litrelik cam şişe kola3
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- düşkün2
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- strese girdiğinde vücudun verdiği garip tepkiler2
- şato3
- 1 milyon tl verseler 1 milyon tl yi alır mısınız5
- eski yazarların emekli yapılması5
- yeni yıkanmış kezo kokusu6
- nur suresi 35 ayet2
- müslümanlara kızıp islam dan soğumak4
- 20'li yaşlarınızın başları nasıl geçti6
- sözlük yazarlarına tavsiye4
- tinder eşleşmesinde ilk mesaj sorunu5
- hayatı akışına bırakmak5

1941 yılında osaka'da dünyaya gelmiş bu mimar için modernizmin japoncası deniliyor.herhangi bir kurumda mimarlık eğitimi almamıştır.kısa süreli bir çıraklık döneminin ardından mimari alanda kendini geliştirmiştir,yetiştirmiştir.tasarımlarıyla ülkesin… devamını gör

1941 yılında osaka'da dünyaya gelmiş bu mimar için modernizmin japoncası deniliyor.herhangi bir kurumda mimarlık eğitimi almamıştır.kısa süreli bir çıraklık döneminin ardından mimari alanda kendini geliştirmiştir,yetiştirmiştir.tasarımlarıyla ülkesin… devamını gör

2000 yılında dünyanın en saygın mimarlık ödülü Pritzker'i alan Hollandalı mimar...New York'un sıkı alışveriş mekanlarından soho'daki prada mağazasını tasarlarken giriş katını bir dalga şeklinde yapıp ilgi çekmiş ve medyada yer almıştı...

2000 yılında dünyanın en saygın mimarlık ödülü Pritzker'i alan Hollandalı mimar...New York'un sıkı alışveriş mekanlarından soho'daki prada mağazasını tasarlarken giriş katını bir dalga şeklinde yapıp ilgi çekmiş ve medyada yer almıştı...

high tech mimarisinden yavaş yavaş ''ekolojik makineler'' yaratmaya kayan, iyi de eden mimar.
''sir'' norman foster.

high tech mimarisinden yavaş yavaş ''ekolojik makineler'' yaratmaya kayan, iyi de eden mimar.
''sir'' norman foster.

mimarlık aleminin en başarılı mimarlarından biridir. şu günlerde yetmiş yaşını da geçmiş olması nedeniyle biraz yaşlanmıştır. fakat hala eskisi kadar başarılıdır. kutu gibi bir binayı tüm tesisat ve dolaşımını dışarı yükleyerek estetik hale getirmişt… devamını gör

surekli bi yerlerde binası ile karsılasabileceginiz moden mimarların basında gelen son unlu yapısı olarak atina olimpiyatlarındaki acılıs stadyumunu yaptıgını duydugum mimar

surekli bi yerlerde binası ile karsılasabileceginiz moden mimarların basında gelen son unlu yapısı olarak atina olimpiyatlarındaki acılıs stadyumunu yaptıgını duydugum mimar

trabzon da yanılmyorsam 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabul edecek olan yeni bir vakıf üniversitesi.
ktü den sonra trabzon da açılacak olan ikinci üniversitedir. şehrin hemen dışına, havalimanına yakın bir mesafede konuşlanmışt… devamını gör

José Marti Küba Dostluk Derneği'nin 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlikler düzenlediği modernist mimarlığın en sıradışı mimarlarından biri olan kişidir.

José Marti Küba Dostluk Derneği'nin 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlikler düzenlediği modernist mimarlığın en sıradışı mimarlarından biri olan kişidir.

günümüzde daha çok `şakirt alert` olarak bilinen felsefeci.
http://inciswf.com/buckminsterfulleren.swf

o nu cıkartırsak mimarlıkta cok seyin degişebilecegi, mimarlıkta cıgır acan, mimar sinan ve benden baska dogru durust mimar yetişmedi diyen, unlu selale evinin mimarı.

mimarlık fakültesi öğrencilerinin adını ilk öğrendiği mimar. Zamanında türkiye'ye projeler için çağırılmış,İzmir için projesi fikir düzeyinde kalmış, İstanbul içinse "buraya dokunmayın, burası benim hayalimdeki şehir" gibi bir yorum yaparak bu fırsat… devamını gör

trabzon da yanılmyorsam 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabul edecek olan yeni bir vakıf üniversitesi.
ktü den sonra trabzon da açılacak olan ikinci üniversitedir. şehrin hemen dışına, havalimanına yakın bir mesafede konuşlanmışt… devamını gör

deniz dalgalarından elde edilip, elektrik enerjisine çevrilen bir alternatif enerjidir. google'ın böyle bir sistem ile kendi enerjisini ürettiği söylenir.
kişisel not: esprilerinizi bekliyorum.

deniz dalgalarından elde edilip, elektrik enerjisine çevrilen bir alternatif enerjidir. google'ın böyle bir sistem ile kendi enerjisini ürettiği söylenir.
kişisel not: esprilerinizi bekliyorum.