bugün
- bu dünyaya çocuk getirmek10
- yapay zeka moderatörü8
- pitbull sami3
- buddy dude'nin fotosunun yapay zeka çıkması28
- parcalandim toparlanamiyorum4
- 42600 entry girmek2
- uyku öncesi ritüelleri3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle6
- online listesi3
- weight loss plateau2
- kız kardeş ağda yaparken odasına dalmak10
- yabancilara 20 yillik vergi muafiyeti7
- sözlüğün en güzel kız yazarı12
- ben ahmet sezer bey sorularınızı yanıtlıyorum15
- bugün hangi sözlük kızına evlenme teklif etsem15
- coco star6
- insan nüfusu azaltma çalışmaları4
- babasina benzeyen erkeklerden hoslanan kiz5
- hurma3
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba20
- ctrlx abla11
- tecavüze ceza önerisi7
- anne baba özlemi4
- karısı tarafından 300 kez aldatılan adam6
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum28
- sözlük kızlarının ayak falları7
- gocu31
- sözlük kızlarının kombileri7
- 40 yaşını aşmış bunaklar kulübü12
- ben aslında kızım7
- antipanik8
- nervio sözlüğün en asil kadınıdır6
- kitap okuyan erkek9
- erkek olmanın çok zor olması5
- kemal kılıçdaroğlu36
- gökten am yağsın diye duaya çıkmak5
- dersimci aleviler de pkk kadar tehlikelidir5
- çayı kaç şekerli içiyorsunuz13
- kürtler olmasaydı yaşanabilecek sıkıntılar5
- yazarların en muhteşem özelliği5
- oytunkaran'ı özlemek6
- cilgincapkin7
- silvermist8
- her şeye rağmen yaşamaya karar vermek4
- ktç'nin hala hayatta olması10
- reha muhtar25
- o son birayı içmek5
- özgür özel7
- vexillarius the slayer'in ırkı6
- uysaljakoben adamdır3

1941 yılında osaka'da dünyaya gelmiş bu mimar için modernizmin japoncası deniliyor.herhangi bir kurumda mimarlık eğitimi almamıştır.kısa süreli bir çıraklık döneminin ardından mimari alanda kendini geliştirmiştir,yetiştirmiştir.tasarımlarıyla ülkesin… devamını gör

1941 yılında osaka'da dünyaya gelmiş bu mimar için modernizmin japoncası deniliyor.herhangi bir kurumda mimarlık eğitimi almamıştır.kısa süreli bir çıraklık döneminin ardından mimari alanda kendini geliştirmiştir,yetiştirmiştir.tasarımlarıyla ülkesin… devamını gör

2000 yılında dünyanın en saygın mimarlık ödülü Pritzker'i alan Hollandalı mimar...New York'un sıkı alışveriş mekanlarından soho'daki prada mağazasını tasarlarken giriş katını bir dalga şeklinde yapıp ilgi çekmiş ve medyada yer almıştı...

2000 yılında dünyanın en saygın mimarlık ödülü Pritzker'i alan Hollandalı mimar...New York'un sıkı alışveriş mekanlarından soho'daki prada mağazasını tasarlarken giriş katını bir dalga şeklinde yapıp ilgi çekmiş ve medyada yer almıştı...

high tech mimarisinden yavaş yavaş ''ekolojik makineler'' yaratmaya kayan, iyi de eden mimar.
''sir'' norman foster.

high tech mimarisinden yavaş yavaş ''ekolojik makineler'' yaratmaya kayan, iyi de eden mimar.
''sir'' norman foster.

mimarlık aleminin en başarılı mimarlarından biridir. şu günlerde yetmiş yaşını da geçmiş olması nedeniyle biraz yaşlanmıştır. fakat hala eskisi kadar başarılıdır. kutu gibi bir binayı tüm tesisat ve dolaşımını dışarı yükleyerek estetik hale getirmişt… devamını gör

surekli bi yerlerde binası ile karsılasabileceginiz moden mimarların basında gelen son unlu yapısı olarak atina olimpiyatlarındaki acılıs stadyumunu yaptıgını duydugum mimar

surekli bi yerlerde binası ile karsılasabileceginiz moden mimarların basında gelen son unlu yapısı olarak atina olimpiyatlarındaki acılıs stadyumunu yaptıgını duydugum mimar

trabzon da yanılmyorsam 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabul edecek olan yeni bir vakıf üniversitesi.
ktü den sonra trabzon da açılacak olan ikinci üniversitedir. şehrin hemen dışına, havalimanına yakın bir mesafede konuşlanmışt… devamını gör

José Marti Küba Dostluk Derneği'nin 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlikler düzenlediği modernist mimarlığın en sıradışı mimarlarından biri olan kişidir.

José Marti Küba Dostluk Derneği'nin 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlikler düzenlediği modernist mimarlığın en sıradışı mimarlarından biri olan kişidir.

günümüzde daha çok `şakirt alert` olarak bilinen felsefeci.
http://inciswf.com/buckminsterfulleren.swf

o nu cıkartırsak mimarlıkta cok seyin degişebilecegi, mimarlıkta cıgır acan, mimar sinan ve benden baska dogru durust mimar yetişmedi diyen, unlu selale evinin mimarı.

mimarlık fakültesi öğrencilerinin adını ilk öğrendiği mimar. Zamanında türkiye'ye projeler için çağırılmış,İzmir için projesi fikir düzeyinde kalmış, İstanbul içinse "buraya dokunmayın, burası benim hayalimdeki şehir" gibi bir yorum yaparak bu fırsat… devamını gör

trabzon da yanılmyorsam 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabul edecek olan yeni bir vakıf üniversitesi.
ktü den sonra trabzon da açılacak olan ikinci üniversitedir. şehrin hemen dışına, havalimanına yakın bir mesafede konuşlanmışt… devamını gör

deniz dalgalarından elde edilip, elektrik enerjisine çevrilen bir alternatif enerjidir. google'ın böyle bir sistem ile kendi enerjisini ürettiği söylenir.
kişisel not: esprilerinizi bekliyorum.

deniz dalgalarından elde edilip, elektrik enerjisine çevrilen bir alternatif enerjidir. google'ın böyle bir sistem ile kendi enerjisini ürettiği söylenir.
kişisel not: esprilerinizi bekliyorum.