bugün
A
architectus7 yıl önce
tadao ando
1941 yılında osaka'da dünyaya gelmiş bu mimar için modernizmin japoncası deniliyor.herhangi bir kurumda mimarlık eğitimi almamıştır.kısa süreli bir çıraklık döneminin ardından mimari alanda kendini geliştirmiştir,yetiştirmiştir.tasarımlarıyla ülkesin… devamını gör
A
architectus7 yıl önce
tadao ando
1941 yılında osaka'da dünyaya gelmiş bu mimar için modernizmin japoncası deniliyor.herhangi bir kurumda mimarlık eğitimi almamıştır.kısa süreli bir çıraklık döneminin ardından mimari alanda kendini geliştirmiştir,yetiştirmiştir.tasarımlarıyla ülkesin… devamını gör
A
architectus7 yıl önce
walter gropius
`bauhaus`'un kurucusu. seri üretim mimarinin kaşifi.
A
architectus7 yıl önce
walter gropius
`bauhaus`'un kurucusu. seri üretim mimarinin kaşifi.
A
architectus7 yıl önce
rem koolhaas
2000 yılında dünyanın en saygın mimarlık ödülü Pritzker'i alan Hollandalı mimar...New York'un sıkı alışveriş mekanlarından soho'daki prada mağazasını tasarlarken giriş katını bir dalga şeklinde yapıp ilgi çekmiş ve medyada yer almıştı...
A
architectus7 yıl önce
rem koolhaas
2000 yılında dünyanın en saygın mimarlık ödülü Pritzker'i alan Hollandalı mimar...New York'un sıkı alışveriş mekanlarından soho'daki prada mağazasını tasarlarken giriş katını bir dalga şeklinde yapıp ilgi çekmiş ve medyada yer almıştı...
A
architectus7 yıl önce
rem koolhaas
A
architectus7 yıl önce
norman foster
high tech mimarisinden yavaş yavaş ''ekolojik makineler'' yaratmaya kayan, iyi de eden mimar. ''sir'' norman foster.
A
architectus7 yıl önce
norman foster
high tech mimarisinden yavaş yavaş ''ekolojik makineler'' yaratmaya kayan, iyi de eden mimar. ''sir'' norman foster.
A
architectus7 yıl önce
renzo piano
mimarlık aleminin en başarılı mimarlarından biridir. şu günlerde yetmiş yaşını da geçmiş olması nedeniyle biraz yaşlanmıştır. fakat hala eskisi kadar başarılıdır. kutu gibi bir binayı tüm tesisat ve dolaşımını dışarı yükleyerek estetik hale getirmişt… devamını gör
A
architectus7 yıl önce
ludwig mies van der rohe
google tarafından bugün 126. doğumgünü kutlanan alman mimar tasarımcı. (img:#242386)
A
architectus7 yıl önce
ludwig mies van der rohe
google tarafından bugün 126. doğumgünü kutlanan alman mimar tasarımcı. (img:#242386)
A
architectus7 yıl önce
santiago calatrava
surekli bi yerlerde binası ile karsılasabileceginiz moden mimarların basında gelen son unlu yapısı olarak atina olimpiyatlarındaki acılıs stadyumunu yaptıgını duydugum mimar
A
architectus7 yıl önce
santiago calatrava
surekli bi yerlerde binası ile karsılasabileceginiz moden mimarların basında gelen son unlu yapısı olarak atina olimpiyatlarındaki acılıs stadyumunu yaptıgını duydugum mimar
A
architectus7 yıl önce
avrasya üniversitesi
trabzon da yanılmyorsam 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabul edecek olan yeni bir vakıf üniversitesi. ktü den sonra trabzon da açılacak olan ikinci üniversitedir. şehrin hemen dışına, havalimanına yakın bir mesafede konuşlanmışt… devamını gör
A
architectus8 yıl önce
oscar niemeyer
José Marti Küba Dostluk Derneği'nin 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlikler düzenlediği modernist mimarlığın en sıradışı mimarlarından biri olan kişidir.
A
architectus8 yıl önce
oscar niemeyer
José Marti Küba Dostluk Derneği'nin 100. doğum yılı vesilesiyle etkinlikler düzenlediği modernist mimarlığın en sıradışı mimarlarından biri olan kişidir.
A
architectus8 yıl önce
buckminster fuller
günümüzde daha çok `şakirt alert` olarak bilinen felsefeci. http://inciswf.com/buckminsterfulleren.swf
A
architectus8 yıl önce
frank lloyd wright
o nu cıkartırsak mimarlıkta cok seyin degişebilecegi, mimarlıkta cıgır acan, mimar sinan ve benden baska dogru durust mimar yetişmedi diyen, unlu selale evinin mimarı.
A
architectus8 yıl önce
le corbusier
mimarlık fakültesi öğrencilerinin adını ilk öğrendiği mimar. Zamanında türkiye'ye projeler için çağırılmış,İzmir için projesi fikir düzeyinde kalmış, İstanbul içinse "buraya dokunmayın, burası benim hayalimdeki şehir" gibi bir yorum yaparak bu fırsat… devamını gör
A
architectus8 yıl önce
avrasya üniversitesi
trabzon da yanılmyorsam 2008-2009 eğitim öğretim yılından itibaren öğrenci kabul edecek olan yeni bir vakıf üniversitesi. ktü den sonra trabzon da açılacak olan ikinci üniversitedir. şehrin hemen dışına, havalimanına yakın bir mesafede konuşlanmışt… devamını gör
A
architectus8 yıl önce
dalga enerjisi
deniz dalgalarından elde edilip, elektrik enerjisine çevrilen bir alternatif enerjidir. google'ın böyle bir sistem ile kendi enerjisini ürettiği söylenir. kişisel not: esprilerinizi bekliyorum.
A
architectus8 yıl önce
dalga enerjisi
deniz dalgalarından elde edilip, elektrik enerjisine çevrilen bir alternatif enerjidir. google'ın böyle bir sistem ile kendi enerjisini ürettiği söylenir. kişisel not: esprilerinizi bekliyorum.
A
architectus8 yıl önce
dalga enerjisi
© copyright 2005 - 2026