bugün
A
arbuz9 yıl önce
kar küresi içinde ölü kız yollayan firma
internetten alışverişin ne kadar riskli olabileceğini gösteren ibretlik bir olay. öncelikle bizim sipariş ettiğim kar küresi şu: http://i.hizliresim.com/Mo0Yd9.jpg http://i.hizliresim.com/0l1VEL.jpg resimlerde de görüldüğü gibi gayet normal, sempa… devamını gör
A
arbuz10 yıl önce
penelope cruz çirkinliği
(img:#943131) Ortada olan gerçekliktir yalana lüzum yok. Kimseyi kandırmayalım.
A
arbuz10 yıl önce
türk mahallesinde kimyasal silah bulunması
brüksel'in schaarbeek yerleşimine kancık ışidli teröristler için av başlatan beljik polisinin karşılaştığı bir olay. ooohh türkler nasılsınız ? terörle mücadele sizi iyileştirecek vallaxi.
A
arbuz10 yıl önce
iyi bir türk kahvesi yapmanın püf noktaları
(bkz: oltamı attım bekliyorum)
A
arbuz10 yıl önce
milyon dolarlık tabloların genelde bok gibi olması
Mona Lisa haricinde miyon dolarlık tablolar hakkında ki düşüncemdir. Yoksa bir şey anlatılıyorda ben mi anlamıyorum?
A
arbuz10 yıl önce
allah vardır kanıtlıyorum ispatlı
bir iddiadır. madem sözlük inci ye döndü iyice, o zaman: (bkz: caps ver panpa) edit : o değil de "kanıtlıyorum ispatlı" nedir arkadaş. ispat olmadan nasıl kanıtlayacan zaten.
A
arbuz10 yıl önce
yaran alt yazılar
good morning - sabah ı şerifleriniz hayrolsun. shut up - allahın adını verdim sus beach - yavrum.
A
arbuz10 yıl önce
neden okullarda çocuklara yazılım öğretilmeli
tam başlık : neden okullarda çocuklara yazılım öğretilmeli sorunsalı. işte tam olarak bu yüzden (img:#983768)
A
arbuz10 yıl önce
bahçeli yi yaka paça genel merkezden atmak
sevgili ülkücü kardeşlerin yapması gereken incelik. olum koşun. mhp ye tecavüz ediyorlar. http://m.ensonhaber.com/h...pki-istifalari-2016-02-23
A
arbuz10 yıl önce
türban takmayanların ygs de puanı kırılsın
A
arbuz10 yıl önce
aşırı popolu kızların tayt giymesi
(bkz: Aşırı popo)
A
arbuz10 yıl önce
türkiye de kübizmin tutmamasının nedenleri
picasso'nun resimleri için "ne var ki bunlarda, ben de yaparım" diyen bir şahsiyetin memleketi 9 yıl yönetebilmesi gibi hususlar bu nedenler arasında sayılabilir.
A
arbuz10 yıl önce
türkiye de kübizmin tutmamasının nedenleri
picasso'nun resimleri için "ne var ki bunlarda, ben de yaparım" diyen bir şahsiyetin memleketi 9 yıl yönetebilmesi gibi hususlar bu nedenler arasında sayılabilir.
A
arbuz10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
A
arbuz11 yıl önce
ağlayan 6alatasaraylı
genel özellikleri kadıköy öncesi kazanacağız diye haykırırlar maç sonu ağlarlar. ağızları pistir her an salya sümük saça saça ağlarken küfür ederler. ezilmişlik psikolojisiyle hareket ettikleri için ergence olayları mutluluk kaynağı olarak görürl… devamını gör
A
arbuz11 yıl önce
ağlayan galatasaraylı
şalter indirmezler.
A
arbuz11 yıl önce
herkesin rüyasında gördüğü esrarengiz adam
herkesin rüyasına giren kim olduğu bilinmeyen kimse tarafından tanınmayan adamdır. Rüyasında göreniniz varsa söylesin lan.
A
arbuz11 yıl önce
herkesin rüyasında gördüğü esrarengiz adam
herkesin rüyasına giren kim olduğu bilinmeyen kimse tarafından tanınmayan adamdır. Rüyasında göreniniz varsa söylesin lan.
© copyright 2005 - 2026