A
antigone6410 yıl önce
aşkın gizli dili var mıdır
(img:#995808) aşkın gizli dili eskiden mendilmiş. Mendil, aşkın ve âşıkların gizli dilidir. Sevenler arasında haberleşme vasıtasıdır. Sevgiliye gönderilen ucu yanık mendil, ateşli bir aşka delalet eder. Kız da sevdiğine, kendi işlediği ve üz… devamını gör
A
antigone6410 yıl önce
aşkın gizli dili var mıdır
(img:#995808) aşkın gizli dili eskiden mendilmiş. Mendil, aşkın ve âşıkların gizli dilidir. Sevenler arasında haberleşme vasıtasıdır. Sevgiliye gönderilen ucu yanık mendil, ateşli bir aşka delalet eder. Kız da sevdiğine, kendi işlediği ve üz… devamını gör
A
antigone6410 yıl önce
saçma sapan ritüeller
Hindistan'da kocası ölen kadınların yakılması bana göre en saçma sapan dini ritüellerden biridir.
A
antigone6410 yıl önce
saçma sapan ritüeller
Hindistan'da kocası ölen kadınların yakılması bana göre en saçma sapan dini ritüellerden biridir.
A
antigone6410 yıl önce
kadın denince akla ne gelir
(img:#995183) bana göre kadın; bir erkeğin diğer yarısıdır. diğer yarısı olmayan her erkek eksiktir.
A
antigone6410 yıl önce
resimli özlü güzel sözler
(img:#995753) sevdayı ne hoş anlatmış.
A
antigone6410 yıl önce
A
antigone6410 yıl önce
A
antigone6410 yıl önce
A
antigone6410 yıl önce
kadın denince akla ne gelir
(img:#995183) bana göre kadın; bir erkeğin diğer yarısıdır. diğer yarısı olmayan her erkek eksiktir.
A
antigone6410 yıl önce
günün sözü
genellikle günlük yayınlanan süreli yayınların veya saatli maarif takvimlerinin bir köşesini dolduran sözlerdir. okuyunca insanın hayat felsefesini kökten değiştirecekmiş hissini uyandırsa da insan hep yarınlara yelken açar.
© copyright 2005 - 2026