bugün

entry'ler (2)

turhan tayan anadolu lisesi

Bu arada kantincileri var tek düzenli olmayan sıra düzeni. Evliler mi çözülemdi gül abla var bağırışlaro uzaktan duyulur. Kaşarlı tost kumru flan. B 36 şoforleri var feyk atarlar insana yavaşlarlar ama durmazlar. Fakat yinede çok güzeldir okul

turhan tayan anadolu lisesi

Baştan uzak arkadaşlarim gitmiyor diye üzüldüğüm canım okulum. Okuls üoer eğitimide öyle ama Öğrencilerin arasındaki gruplaşmaları hala anlamış değilim. Ben size hocalardan bahsedeyim. Coğrafyacı var betül kurt diye korkun ondan. Bilgilidir zeki kadindır ama ögrencilerin coğtafyasi zayıftır. Isırabilir hele hele ki sinirlenince öyle bir bağırır ki 4. Kattan alt kata sesi duyulur. Fizikçi var. Genelde eskiden yaşadığı talihsiz bir hoca. Bu yüzünden çeşitli lakaplar takılmış fakat dersi muazzam anlatan bir hocamızdır. Zekidir. Kimaycılar var. Hepside bilgili fakat biri var genelde etek giyer ve genç bir hocamızdır. Ee haliylede bilgisi tazedir ve tatlı bir hocadır. ingilizce hocaları var ikiside muzzam hocalar. ingilizcesi kıt olan kesinlikle ingilizceyi şakıtarak okumaya başlar o derece. Hele hele bir elif hoca var harika. Ögrencileriyle içli dışlı. Çok severim. Almancacı var şenay hoca. Çok eğlenceli ve tatlı bir kadındır. Bu dünyada tapılacak hocalardan biridr. Dersi hem güzel anlatır hemde sınavlarida güzeldir. Anlatmadiğı şeylerden çıkmaz. Dil anlatımcı ve edebeiyatçılar yazdırır. Sınavı zordur ama zeki hocalardir. Mesela erkek bir hocamız vardı dersi tam işler kimse konuşamazdı. Kırmızı çizgisi olduğnu hatırlatır ve hocamizın 2 kitabı var. Sözleri şiirleri muazzam. Biyolojici var birde. Adam her dakikasında bilgi oğretmeye calışan bilgili bir hocamızdır. Din kültürü ve hzmciyi saymıyorum bile hepsi çok iyi hocalar. Açıkcası ben tek coğrafyacıdan korkuyorum. Müdür ve yardimcıları var fakat sertler. Hele hele ki telefon ve kıyafet konusunda. Öğrencilerin kaçma oranı azdır kaçarlarsa yoldaki köpekler illaki kovalarlar önermem! Ve en önemlisi kadrosu süper bir okul. En güzel zamanlarinizı geçireceğinizi sizi temin ederim.
© copyright 2005 - 2026