bugün

entry'ler (42)

geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek

şöyle başlıklar görünce ali rıza bey gibi kal geliyor bana. aşırı osuruktan romantiklik içeren sevme zattiri zortu.

sadakat

afedersiniz ama b*k gibi insanların, dilenci gibi dilendiği şey. şu sadakat dediğiniz şey insan için bir zincir değil. insanın hergün karar verdiği bir şey bu. insan kendisi karar verir kime, neye sadık olup olmayacağına. evcilleştirilmiş köpek arıyorsanız, pavlovun deneyini köpekler üzerinde deneyiniz lütfen.

bu sen misin

günümüze uygun olmayan soru. "hayır ben değilim" diyenlere inanmanız gerekir. reelde gargamel gibi birisi çıkabilir yoksa karşınıza.*

şahika koçarslanlı

idolüm olan avrupa yakası karakteri. şu kadını sevmeyen aslı gibilerin gerçek hayatta da sümsük oldukları gerçeği gözümüze çarpar valla.

normal sözlük

heç beğenmediğim sözlük. hesabımı siliverdim. kıt beyinle, düşünmeden, klavye showmenliği yapan ergenusların ya da 55 yaş üstü cam fanusta büyümüş insancıkların sürekli saçma sapan foto attığı sözlük olduğu için ve sürekli o mükemmel ahlaklarından bahsederek eşcinsellere vs karşı yazılar yazdıkları için nefret ederek sildim hesabı. bedduam tutmuş. inşallah tarihin çöplüğüne gömülür.

40 yaşında hala evlenebileceğini zanneden erkek

evlenebilir dediğim erkektir. ama taş gibi olanları var. niye evlenemesin hem? ama zaten evlenmezler, maddi durumu da iyiyse zaten hayatı tespih yapar fit fit gezer.

edep sen ne güzel şeysin

içindeki edepsizliği ani bir patlamada volkan gibi püskürtecek olanların, dışarıya tatlış gözükmek için özellikle sosyal medyada, kamufulaj olarak her yerde ortaya koyduğu anlamsız söz.

insanlarda bıraktığımız iz

birisi ben de bırakacağı izi düşünmeden, kötü bir iz bırakmak için inadına çırpınıyorsa eğer, hiç umrumda olmayan, yukardan aşağısı kasımpaşa dediğim iz'dir.

aşk acısı çekenlere tavsiyeler

salla gitsin. dünyaya acı çekmeye mi geldiniz yahu? hayat devam ediyor. değmez, çekmeyin.

yapay zeka

insanların sonunu getirecek zeka.

bütün mesleklere el koydu zalım. eleştirmeninden, yazarından tut doktoruna kadar.

yollara düşücez, sokaklarda daş kemiricez, birbirimizin kanını içicez. ama bakıyorum hala millet zorta zort doğuruyor. çıldırıcam valla ya.

sivrisinek

gereksiz vız vız ritmiyle rahatsız eden yaratık.

zumzuğu tepesine bi koydun mu kanı fışkırarak gözleri avucuna düşüyor lanetin.

adalet var mı

yok. olsa, bu soru sorulmazdı zaten. ne doğada, ne evrende ne de insanlar arasında var. herkes işine geldiği gibi eğip büküyor adaleti.

30 yaşından sonra ne yapacağız hissi

umrumda olmayan his.

his olmadığında beyin de yorulmuyor. ne olacaksa olsun, aman deyip geçiverin.

olan zaten her türlü olmuyor mu? ne dert çekicem be. genç, dinamik kalmam lazım.*

grok vs gemini vs chatgpt

chatgpt, parasını verirsen yerçekimini bile yer çekimsiz hale getirir. muhteşem görseller oluşturuyor.

gemini iyi gerçekten ama çok ıkınıyor, çoğu zaman verimsiz kalıyor maalesef. berbat görseller üretiyor.

grok ise ikisinden de kötü, hatta en berbatı.

ekşi sözlük

hiç rahat olamadığım sözlük. çok kaskatı kasılmış gibi hissediyorum kendimi. yazar olduğum halde başlıklara yazasım gelmiyor. askeriye gibi sözlük mübarek.

ruhsar dizisinden akılda kalanlar

ruhsarın koskoca cennette hile yapıp, bir türlü cehenneme gitmemesi. gözüm ablanın kocasını bir türlü öldürememesi.

aşka inanmayan insan

tecrübeli insandır. bitiyor, bitiyor. finish, the end oluyor. geçici bir şeye beyninde nöronlarıyla sürekli etkileşimde olan bir insanın, aşka inanması kadar saçma bir şey olamaz herhalde.

astrolojiye inanan insanlara yapılan zorbalık

777 yaşadım ve zorbalığı ret ettim. iptal, hoşt kışt iptal, denilerek kurtulması kolay zorbalık.

gönlü açık olanın yolu da açık olur

yalan. gönlü açık olanın gönlüne her gelen geçen sıcıverir haliyle yolda yürüyecek mecali kalmaz.

psikolog ile ilk seans

psk: hoş geldiniz, buyrun anlatın lütfen.
danışan: ımm.. şey.. pardon, ben aslında bilmiyorum.
psk: harika. ilk kez biri dürüst başladı. terapiye geçebiliriz ayol.
© copyright 2005 - 2026