bugün
- gocu nickli şahıs buraya bak arslanım9
- macron koşacak diye park kapatan akepe26
- ciguli kral20
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması33
- akp bitince ne olacak14
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler9
- abd'nin kucağında siyaset yapmak8
- sözlük yazarlarının lahmacunları8
- evlenince seni çalıştırmam diyen erkek8
- erdal beşikçioğlu4
- f 35 leri kendimiz yapalım8
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği8
- fusya semsiyeli yabanci14
- her gün söylenen ufak tefek yalanlar7
- güne bir şarkı bırak8
- 12 temmuz 2026 arjantin isviçre maçı7
- tepkiselbiri2
- abd iran savaşı4
- emmanuel macron2
- billie eilish2
- kadinlarin erkekleri dm den taciz etmesi7
- abdulkadir selvi4
- z kuşağı kızları5
- uzun entry giren yazar enayiliği11
- raikagetokatlayan5
- uzun zamandır yapmadığınız şeyler3
- nike'yi nayk diye okuyan hırbo5
- nato zirvesini yabancılar çok da sallamıyor2
- çok kaslı kadın2
- aldatırken yakalanıp altına eden ev hanımı3
- aquila bicipite6
- her yazarın eşit olmaması6
- trump'ın tr'ye 5 f 35 vereceğiz açıklaması9
- diyetle kilo almak3
- ölümün en iyi tanımı14
- macron koştu diye kavga etmek4
- ben gidiyorum2
- uludağ sözlük hatunlarının taş gibi olması2
- uludağ sözlük hatunlarının kıymetini bilmek2
- uysaljakoben7
- ideal erkek poposu3
- donald trump3
- hayatta ki pişmanlıklarını 2 kelime ile anlat2
- hayatımda hiçbir zaman akp'ye oy vermedim ama2
- otel odasında ölü bulunmak7
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı14
- karşıyakalı kızlar3
- karpuzcu libos panda4
- sol frame deki başlıklara boş gözlerle bakmak2
- omron3

`formpsring` + chat karışımı bir site. kayıtlı kullanıcılar veya anonimler ile anında sohbet imkanı sağlayan yeni bir proje diyebiliriz.
http://connected2.me/
edit:başlığı açıp üyelik almamakta saçmalık oldu,aldık bakalım.
http://connected2.me/uzu… devamını gör

kadın olsun erkek olsun parmaklarının arasında tuttuğu sigara ile gözlere daha da bir güzel, isyankar, hüzünlü, başarılı, umarsız ya da havalı gelen ünlülerdir bunlar.
`atatürk`'ünden `johnny depp`'ine kadar birkaç görsel ile açıklayacak olursak;
h… devamını gör

kadın olsun erkek olsun parmaklarının arasında tuttuğu sigara ile gözlere daha da bir güzel, isyankar, hüzünlü, başarılı, umarsız ya da havalı gelen ünlülerdir bunlar.
`atatürk`'ünden `johnny depp`'ine kadar birkaç görsel ile açıklayacak olursak;
h… devamını gör

`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır.
'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı:
"seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör

adamlar evinde vcd üretip satıyo, her alanda gelişmeye açık bir millet, dünya'nın en sağlam ekonomilerinden birine sahipler, deyim yerindeyse küllerinden doğdular ve amerikalıların .mına koydular. siyasetçiler seçimlerde vaat ettiği bir sözü yerine g… devamını gör

adamlar evinde vcd üretip satıyo, her alanda gelişmeye açık bir millet, dünya'nın en sağlam ekonomilerinden birine sahipler, deyim yerindeyse küllerinden doğdular ve amerikalıların .mına koydular. siyasetçiler seçimlerde vaat ettiği bir sözü yerine g… devamını gör

görüldüü üzere elzem olandır. hem de öyle böyle değil. en ağır şartlarda ve kuralsız kaidesiz. yüz verdikçe astar isteyenlerde böylece anlayacaktır terörün asıl kendilerini vurduğunu.

massive attack in beyni, herşeyi. `as known as` `3d`. boğuk sesli, `butterfly caught` un başrol oyuncusu insan. feci alkolik olan, karaciğer inin daha fazla dayanmasından endişe duyduğum savaş karşıtı ingiliz. bristol un beth gibbons ile beraber abis… devamını gör

massive attack in beyni, herşeyi. `as known as` `3d`. boğuk sesli, `butterfly caught` un başrol oyuncusu insan. feci alkolik olan, karaciğer inin daha fazla dayanmasından endişe duyduğum savaş karşıtı ingiliz. bristol un beth gibbons ile beraber abis… devamını gör

`unkle` projesinin 2007 yılında çıkan 3. albümü.
`james lavelle` birbiriyle bağımsız olan diğer iki albümden~Psyence Fiction, Never Never Land~ yine bariz bi şekilde farklı olsun istemiş ki genel müzikal yapı tamamen rock'a kaydırılmış. `never neve… devamını gör