bugün
A
andreth11 yıl önce
üzülerek söylüyorum ama mhp akp ile anlaşmalıdır
Kötünün iyisi olan durum.olacaksa bu olsun.
A
andreth11 yıl önce
volkan şen e galatasaraylı diyenlerin mal oluşu
A
andreth11 yıl önce
1889 yılında hollanda liginde şampiyon olan takım
bkz ibaresini ayni başlığa vermiş olanları bize gösteren başlıktır. şevket s.g bi çay koy mk. fener şampiyon olsaydı şu konuyu tek bir fenerli açmazdı, şampiyonluk gidince e haliyle. ~swh ~ acıyorum bu fenerlilere valla.
A
andreth11 yıl önce
kusura bakmayın ama istanbul u fetheden kürtlerdir
Tanrının kadim en asil ırkı Kürtlerin en büyük başarılarından sadece bir tanesidir. Ünlü kürt lider fatih Sultan mahmed in kürt asıllı olduğunu kimse inkar edemez. Sadece kürtlerden oluşan ordusu ile gemileri karadan yürütmüş yıkılamaz denilen surla… devamını gör
A
andreth11 yıl önce
139 tl ye satılan iphone
gayet cüzi paraya ve güzeldir. http://www.ata-bilisim.com/
A
andreth11 yıl önce
galatasaray ı saraya çıkmakla suçlayan fbli
Ne diyeceğimi bilemediğim fblidir. Rteyi günahım kadar sevmem o ayrı konu peki bu ne ?
A
andreth11 yıl önce
venus bella
uludağ sözlüğün genel durumunu kavramış harun abi.
A
andreth11 yıl önce
uefa kupasını beğenmeyen fenerbahçeli
Galatasaray'ın aldığı uefa kupasını küçümseyen ama o kupayı almak için kıçını yırtsa dahi ancak yarı finale gelebilen sonra benfica'nın acı acı siktiği takımın taraftarıdır.
A
andreth11 yıl önce
şampiyon fenerbahçe
fenerbahçeli taraftarların bağıra çağıra söylemeyi sevdikleri anlamlı ifadeler topluluğu.
A
andreth11 yıl önce
ölmemesi gerekip de ölen insanlar
ölüm allah'ın emridir aramızdan kimi ne zaman, nasıl ve neden aldığını yargılamak bize düşmez elbette ancak bu kaybettiğimiz kişiler bizlere 'keşke gitmeseydi' dedirtir.. (bkz:kazım koyuncu)
A
andreth11 yıl önce
öğretmenin sanane yarram demesi
komik ve rencide edicidir. bugün öğretmen tahtada soru çözüyor ve ne çözse sonucu a oluyor. +hocam bütün soruların cevabı a böyle saçmalık mı olur? -sanane yarram
A
andreth11 yıl önce
güzel günler bizi de bekler mi
Asgari ücretin rahat yaşama yettiği, savaşın olmadığı, gülen yüzlerin çok olduğu günleri görebilecekmiyiz.
A
andreth11 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
A
andreth11 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
A
andreth11 yıl önce
mars ta karınca bulunması
nasa'nın az önce ajanslara geçtiği fotoğrafta görülen durum. şerefsiz, ağzının tadını da biliyor. evet. (img:#763324)
A
andreth11 yıl önce
melissa satta
italyan manken. 88-60-88 vücut ölçülerine sahipmiş. birkaç yıldır `christian vieri` ile takılıyor.
A
andreth11 yıl önce
erkekle kız kanka mı olur
çok saçma bir soru işaretidir(?).niye olmasın efendim? kanka demek kız kardeş demektir? insan kız kardeşine yan gözle bakıyor muda kankasına baksın?
A
andreth11 yıl önce
yazarların en beğendiği film replikleri
But what can i doooo sometimes hhhhhh. (Recep ivedik)
© copyright 2005 - 2026