bugün

entry'ler (2)

ananzaaaxd

NURCUMUSUN LAN SEN FETÖCÜ OÇ SENi...................................................

kürt olmak onursuzluktur

sırf az önce sayfada gezerken kürt olmak onurdur başlığını gördüğüm için kayıt oldum neyse lafı fazla uzatmadan konuya giriyorum.
Kürt olmak şerefsizliktir vatan hayinliğidir 13 14 yaşında çocukları canlı siper etmektir çocuklara silah verip arkadan polis vurdurtup öldürürse biji gerilla biji apo demek ölürse masum sivil çocuk devlet katliam yapıyor demektir. Kürt olmak haysiyetsizliktir yahudi baronların emperyalizmin ve moskof piclerinin kuklası olmak kim parayı basarsa onun köpekliğini yapmak demektir. Kürt olmak namussuzluktur abd ırağa girdiğinde karılarına kızlarına tecavüz edince işgalci barbar sapık katil abd diye haykırıp götü tutuşunca abd den birleşmiş milletlerden yardım isteyip biji obama biji abd diye emperyalizmin götünü yalamaktır. Kürt olmak orosbu çocukluğudur devletin ambulansını ateşe verip doktorunu hemşiresini öldürüp taklaya gelince devlet bize ambulans göndermiyor demektir. Kürt olmak halkların kardeşliği siz faşistsiniz ırkçısınız deyip alttan alttan ermeni ve kürt milliyetçiliği yapmaktır. Kürt olmak kısaca satılık demektir basıcan parayı alacan anayı amk nomıssız vicdonsızlarıı xDxdxxDxD ARKADAŞLAR ARANIZDA ÖŞEX SEVMEYEN VARMII XSDXdxDAXdXDXdXdXDXD
© copyright 2005 - 2026