bugün
A
anadolion9 yıl önce
türkiye nin cehennem olduğunu söylemek zorundayım
Vatan haininin beyanatıdır ne dediği çok ta önemli değil.
A
anadolion9 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
A
anadolion9 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
A
anadolion9 yıl önce
dünyanın en samimiyetsiz cümlesi
"canım o senin bakışının güzelliği." gibi samimiyetsiz cümlelerdir.
A
anadolion9 yıl önce
ömer halisdemir
darbenin çok daha ağır sonuçlar getirmesini engelleyen iki kahramandan biridir. yıllarca unutulmamalıdır. üniversite, okul, köprü, havaalanı vs yerlere ismi verilmeli, nesiller boyu hatırlanması sağlanmalıdır diğeri için; (bkz: zekai aksakallı ) ö… devamını gör
A
anadolion10 yıl önce
wikileaks türkiye hakkında 100 bin gizli belge
(img:#1122329) Wikileaks hesabından yapılan paylaşım pazartesi sabahi saat 6.30’da gerçekleşti.suan icin bir sizdirma soz konusu degil. merakla bekliyoruz.
A
anadolion10 yıl önce
wikileaks türkiye hakkında 100 bin gizli belge
(img:#1122329) Wikileaks hesabından yapılan paylaşım pazartesi sabahi saat 6.30’da gerçekleşti.suan icin bir sizdirma soz konusu degil. merakla bekliyoruz.
A
anadolion10 yıl önce
bunlar bir tiyatro öyle mi
a haber ilk kez adam gibi cevap vermiş.
A
anadolion10 yıl önce
bunlar bir tiyatro öyle mi
a haber ilk kez adam gibi cevap vermiş.
A
anadolion10 yıl önce
hulusi akar
3.kolordu komutanı.
A
anadolion10 yıl önce
darbeye tiyatro diyen yavşaklar
Darbe bildirisi okunurken keyif tweetleri atan namussuzlar iş terse dönünce tiyatro demeye başladı. Kansız köpekler, halen tiyatro diyen gerizekalı vatan haini şerefsizler var, darbe olur darbeciye söveceğine hükümete söver, pkk terörü olur pkk ya … devamını gör
A
anadolion10 yıl önce
gecenin sözü
gözünden yaş akmayan insanın merhameti yoktur. ağlamak öyle insancadır ki yeri geldiğinde hiç gizlememek gerekir.
A
anadolion10 yıl önce
hababam sınıfı izlediğimiz o mutlu günler
Çok eski de kalmış o günlerdir. Ak partinin başa gelmesiyle başlayan ve her sene giderek daha kötüsü meydana gelen olaylardan bıktığımız şu günlerde size bir de caps vereyim; (img:#1120270)
A
anadolion10 yıl önce
darbe tiyatrosu
şu prim kaybedenler nasıl oluyorsa %50 barajında sürekli. pirim kazananlar da maşallah %23'ten %25'e çıkmış. voooovvv. evet.
A
anadolion10 yıl önce
çay
en çok kullandığımız içecek. bazıları için sudan bile fazla tüketimi söz konusudur.
A
anadolion10 yıl önce
darbe gece 3 te yapılacaktı
(bkz: ben tatmin oldum )
A
anadolion10 yıl önce
15 temmuz demokrasi bayramı
ilan edilip her sene kutlanacak bayram. evet.
© copyright 2005 - 2026