bugün
A
alysrt9 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
alysrt9 yıl önce
cinselliğe neden bu kadar düşkünüz
Cinsellik sonucu varolduğun için olabilir.
A
alysrt9 yıl önce
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
A
alysrt9 yıl önce
sözlük kızlarının fotoğrafları
Kendini ifşa etme amım var memem var deme şeklidir. Saygı duyarız sevgili amlılar.
A
alysrt9 yıl önce
world of tanks blitz
Alman tanklarının az vurması ve Amerika tanklarının yavaş olması nedeniyle rus tanklarını seçtiğim oyun .
A
alysrt9 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
A
alysrt9 yıl önce
17 ocak 2017 reina saldırganının yakalanması
orospu çocuğu yakalanmış. iyi dövmüş polislerimiz. kırgız bir arkadaşının evinde saklanıyormuş. siktir edeceksin ibneleri. ne çektin be. evet.
A
alysrt9 yıl önce
ben haklıyım çünkü benim amım var
(img:#1301240)
A
alysrt9 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
A
alysrt9 yıl önce
fethi sekin asla unutulmayacak
(img:#1297499) bu adamı unutmayın.
A
alysrt9 yıl önce
fethi sekin
`5 ocak 2017 izmir bayraklı adliyesinde patlama`'da `asıl saldırıyı önleyen izmirli kahraman polis`imiz. maalesef şehit olmuştur. http://www.hurriyet.com.tr/izmirde-adliyesine-saldiri-2-terorist-olu-ele-40327816
A
alysrt9 yıl önce
A
alysrt9 yıl önce
sözlük yazarlarının saçları
Dalgalı demek hafif kaçar saçimda dalga var. Bildiğiniz meksika dalgası. Düzleşmiyor efendim.
A
alysrt9 yıl önce
sadece erkeklerin anlayabildiği cumartesi olayı
+aşkım cumartesi yemeğe çıkalım mı ? -olmaz aşkım +neden ?? -çünkü o gün cumartesi +neyi varmış cumartesinin ? -sen anlayamazsın ulan kadın !!(tokat) sonra ayrılırlar ve erkek rahat rahat cumartesi gününü geçirir.
© copyright 2005 - 2026