bugün
- parayla saadet olması12
- kot ceketin havalı olduğu yıllar8
- evlenme masrafını balayında kullanmak8
- amedspor19
- zengin olunca yapılacak ilk görgüsüzlük9
- çin halk cumhuriyeti4
- kürt sorunu12
- karizmatik soyadları6
- sinem dedetaş3
- era7capone4
- bir gün hoca ne yapalım dediler2
- iran düşmanlığı11
- bakın bakın ne anlatacağım2
- tek özelliği yurt dışında yaşamış olmak olan insan2
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması25
- kadınsızlıkla nasıl baş ediyorsunuz8
- bostanlı da kahve içip kitap okumak7
- ismet biradere koşarken çelme takmak2
- evlenecek kız kalmaması13
- ismet birader koştursun ama düşmesin2
- konyada düğünde oynayan bikinili kız2
- ama yeni parti tüzüğü11
- altındaki 12 tl 74 kuruşluk zararımı kim ödeyecek6
- flört yapay zekası5
- yulaf2
- yumurta2
- mutlu bey birader ila usual bey birader3
- küpe takan erkek2
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı27
- dürüm yerken suikaste uğramak6
- ingilizce3
- lamine yamal'a 1 milyar euro istenmesi4
- trump'a anket şoku4
- yapay zekanın yazılımcıya etkisi3
- tüm dünya da malları alıp insanlığa eşit dağıtmak2
- birader avanosta mı sorunsalı5
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- hoşlanılan kızın 6 erkekle çırılçıplak poz vermesi6
- eski türkiye'yi çok özledim4
- türk kızı11
- iyi insan olmanın maliyeti2
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- istanbulun en iyi mezarlığı2
- tulumba tatlısı6
- sarapci koala60
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı8
- siyahi arkadaşla ankarada eve çıkmak4
- sezai karakoç3
- gocu30

bilgi edinmek, eğlenmek ve yeni arkadaşlarla tanışmak için oluşturulmuş `sözlük klonu`. Vakit geçirme aparatı.
fikir adına, düşünce adına, edebiyat ve mizah adına en kutsal ve en zor olan şeyin, üretimin yapıldığı yer.
[kat:zall]
[kat:ismail alpen… devamını gör

Ulunun tükenmeye yüz tutmuş yuzırlarının 2023 yılında yapılacak olan `cumhur` ve `mebus` seçiminde tercih mührünü basacakları partidir.
(img:#2228897)

akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, 05.11.2020 tarihli akp genişletilmiş il başkanları toplantısında söylediği sözdür.
https://odatv4.com/erdogandan-tartisma-yaratacak-sozler-istanbul-col-gibiydi-biz-agaclandirdik-05112038_m.… devamını gör

16 yaşında isveçli bir iklim aktivisti.
bm iklim zirvesi'nde yaptığı konuşmaya tesadüfen denk geldim. kendi evladım olsa ancak bu kadar gurur duyabilirdim bu kız çocuğuyla.
..we have not come here to beg world leaders to care. you have ignored us … devamını gör

sergilenen yerli elektrikli otomobil togg'un bagajında kimse görmesin diye çaba sarfedilen şeyin ne olabileceğidir.
şişme şey galiba ...
https://www.diken.com.tr/muhabir-acma-dedik-ya-diye-azarlanmisti-bakan-da-bagaji-gostermedi/

4. matrix filmi. 22 aralık'ta hem dünyada sinema salonlarında vizyona girecek, hem de hbo max platformunda yayınlanacak. korsana düşmesi uzun sürmez.
ayrıca gel artık bize de be hbo max. kurtar bizi netflix'ten.

dayının hak ettiği şekilde cevap verilmesi olayıdır.
https://mobile.twitter.com/artizizm/status/1467903656523665408?s=21
allahtan pipini göster dememiş.

tüm zamanların en başarılı aktörlerinden biri olmakla birlikte kendine has karizması hayat verdiği bütün karakterlerin hafızalara yerleşmesine neden olmuş 1937 doğumlu amerikalı aktör..oyunculuk eğitimi almıştır ve tiyatro kökenlidir..
(bkz:Deep I… devamını gör

Kanal 24'te Suriyeli mültecilere vatandaşlık hakkı verilmesini savunduğu bir konuşmasına denk geldim; hiç parlak ve ikna edici bulmadım görüşlerini.
Tamamen "patron ne derse o olur" yaklaşımı içindeydi; patronunu haklı çıkartacak doğru - yanlış çöp … devamını gör

Kanal 24'te Suriyeli mültecilere vatandaşlık hakkı verilmesini savunduğu bir konuşmasına denk geldim; hiç parlak ve ikna edici bulmadım görüşlerini.
Tamamen "patron ne derse o olur" yaklaşımı içindeydi; patronunu haklı çıkartacak doğru - yanlış çöp … devamını gör

akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ın, 05.11.2020 tarihli akp genişletilmiş il başkanları toplantısında söylediği sözdür.
https://odatv4.com/erdogandan-tartisma-yaratacak-sozler-istanbul-col-gibiydi-biz-agaclandirdik-05112038_m.… devamını gör

kışın doğalgaz zammına karşı verilecek toplumsal tepki.
elektrikli battaniyeye uzatma kablosu ile bağlanmak çözüm olabilir.

`güneşin kızları` isimli yeni başlayan gudik dizide ortanca kızkardeşi oynayan 1.75 boyunda 55 kilo dünyalar tatlısı izmirli kızımız. 2012 yılında yapılan `dünya medeniyetler kraliçesi` yarışmasında ülkemizi temsil etmiş ve 2. olmuştur. 1993 doğumlud… devamını gör

özellikle üniversite yıllarında eve davet edilen hatun kişisinin ön şartıdır.
gelirim ama sadece film izliycez.

(img:#2186119)
dünyada şöyle bir şey varken böyle bir seçimi kabul etmiyorum. kim seçtiyse zevkini sikeyim.
(bkz:chloe grace moretz)