bugün
A
alakasiz entry7 yıl önce
beşiktaşın taraftar sayısının 5 milyonu bulmaması
"fenerin 30 milyon" sonrasını okumadığımdır. küsüratlı rakam verince bjk taraftar sayısına inandım ama!
A
alakasiz entry8 yıl önce
nick adıyla alakasız yazarlar
genelde nick'i kamufle olmak için alan, nick'inin ifade ettiği anlamlar ile epey tezat, alakasız yazarlardır. bir adeti de benim. ~swh~
A
alakasiz entry8 yıl önce
türk dil kurumu
turkceyi dogru kullanmada orneklik ve onculuk yapamayan kurumdur.[*]ne yazik ki[/*] halbuki kurulus amaci bu minvalde bir seydir. dil, bir kurumun sekillendirip yonetebilecegi bir sey degildir. cunku dil, toplumun aklidir. dili yonlendirmede en etki… devamını gör
A
alakasiz entry8 yıl önce
türk dil kurumu
turkceyi dogru kullanmada orneklik ve onculuk yapamayan kurumdur.[*]ne yazik ki[/*] halbuki kurulus amaci bu minvalde bir seydir. dil, bir kurumun sekillendirip yonetebilecegi bir sey degildir. cunku dil, toplumun aklidir. dili yonlendirmede en etki… devamını gör
A
alakasiz entry8 yıl önce
yanlış nick seçimi
yazar kişisini nick'inden soğutarak çüküm kopsaydıda almasaydım şu nick'i dedirten anlardır.. şöyle ki; malum `kanuni'nin şeysi` dizisi başlamış yahut başlayacakmış her neyse işte, bu diziyi savunanların veya yerenlerin açtığı başlıklar "(bkz:kanun… devamını gör
A
alakasiz entry8 yıl önce
açık oylama
oylama yapan kişiyi bildirimlerde görme durumu.
A
alakasiz entry8 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
A
alakasiz entry8 yıl önce
beşiktaş
kuruluş tarihi 1903 olan takım.
© copyright 2005 - 2026