entry'ler (36)

kız arkadaşlarına sünnet düğününü izletmek

kız arkadaşlarına sünnet düğününü izletmek.

milli olmayanlar

bu devir de dalga değil de tebrik edilmesi gereken gençlerdir.

allah onun caps lock tuşunu bozsun

Melih gökçekle uğraşan odun herifin attığı twittir.

sivasın kızları

yeni gelişmekte olan ülke gibidir,Ama Arsız bela dan kopmadıkları sürece geri kalacaklardır, gardaş kelimesi hiçbirine yakışmamaktadır

kendini akıllı sanmak

Salaklığın en büyüğüdür ve bu tipler çok itici insanlardır.aslında salaktır ve kendisi bunun farkında bile değildir.

kadın yazar olduğuna kimse beni inandıramaz

kadınları açtığı başlığa getirmek isteyen yazarın açtığı başlıktır...

allah için sev beni

Allah Aşk'ına ;
beni seveceksen Allah için sev yar !

Allah için sev ki ;
Aşk'ı Ayetler arasında bulsun yüreğim...

suat kılıç provakasyon dedi

istanbul'da yaşanan ve sonrasında sistemli biçimde Türkiye'ye yayılan eylemler -açık ve net- provokasyondur.SUAT KILIÇ

alper potuk galatasaraya gelmek istediğini söyledi

son dakika: Alper Potuk Galatasaray'a gelmek istediğini açıkladı. Burdan anlaşılıyor ki eskişehir yönetimi ortalığı kızıştırıp alper'in fiyatını yükseltmeye çalışıyor. Alper Potuk yaptığı açıklamaya göre fenerbahçe forması değil yıllarca galatasaray forması giymek istiyorum dedi.

47 mb sn hız ile dosya indirmek

ana bacı küfür etmek için geçerli bir sebeptir.

kürdistan kurulursa yaşanacak olan beyin göçü

kurulmayacağı için boş yere kafanızı yormaya gerek yok gençler.

onun bunun cocugu

onun bunun çocuğu abdullah öcalandır.

alper potuk un fenerbahçe ye transferi

Lig tv de geçen alt yazı haberine göre Alper Potuk Fenerbahçeyle 6.250 euro, orhan şam ve bienvenu karşılığında anlaşmaya vardı.

yazarların ilk aşklarının ismi

serdar ortaç ismi lazım değil, hepinize gelsin.

ahmeturganci

böyle saçma bir şarkı seçimi yaptığına göre senin yolun yol değil. rashitden, o yol bayır aşşağı diye başlayan şarkı var ya, o da sana gelsin.

ahmeturganci

fazla atar herşeye zarar kardeş. her şey tadında, sınırında kalsın

ahmeturganci

eyvallah can.

ahmeturganci

capsclok tuşunu açık unutmuşsun koçum büyük konuşuyorsun. Hodri Meydan!

hadiseyi makyajsız görmek

bir insanın makyajla evrim geçirdiğini görebilmektir. Makyaj öncesi (M. Ö) orangutan gibi, Makyaj sonrası (M. S) sanki ceylan yavrusu mübarek.

muhsin yazıcıoğlu

bir saniyemize bile hakim değiliz, bir saniyemize bile hakim olmadığımız bir hayat için, fırıldak olmanın hiç bir anlamı yoktur diyen, zulüm azrail olsa hep hakkı tutacağım, mukaddes davalarda ölüm bile güzeldir diyen, en kanlı zamanlarda eller silah değil kalem tutmalı diyerek eğitimin önemini vurgulayan büyük bir insandır.
© copyright 2005 - 2026