bugün

entry'ler (15)

eğitimsiz cahillerin okul okumayı aşağılaması

Ben de mesela üniversite de yazılım okumadım ama kendimi geliştirmek için çabalıyorum üçüncü binyıl akademi den kurs alıyorum kendini geliştirmenin bir sınırı olduğunu düşünmüyorum bu insanın kendisi ile olan savaşı bence tembelliği kendini geliştirmeyi seçmeyen insanların savunması genelde okudun da ne oldu okumanın yaşı ve sınırı yoktur bence insan sürekli kendini geliştirmeli.

aziz yıldırım 35 ci başkan

Ali koç ile seçime girdiği zaman başkan seçilse daha güzel olurdu geç kalınmış bir başkanlık.

üçüncü binyıl akademi

aktif olarak eğitim aldığım kurum yazılım eğitimi alıyorum kadıköy'de yardımcı olabilirim.

zehra güneş

at avrat silah da ki avrat olarak bilinir milli voleybolcumuz vakıf bank'dan fatmanın arkadaşı.

a milli futbol takımı'nın abd'ye gelişi

gidişi aslanlar gibi yapıldı gelişlerini de gururla karşılamak nasip olur inşallah.

küçük emrah vs fenerbahçe

hahahah küçük emrah bu kadar sıkıntı yaşamamıştır bizim yaşadığımız kadar ama totale vurunca orada da 2. oluruz herhalde.

erik

Dişleri kamaştırması ile ünlü olup ekşiliği ile suratı büzen lezzetli meyve .

sergen yalçın

Korkuyorum bjk onuda bize paslayacak diye korkuyorum.

halı saha adabı

Kaleci para ödemez genelde gönlü alınması gereken adamdır ama maç kaybedilince tüm ihalenin ona kaldığı adamdır halısaha adabında böyle bir sorun var salın artık kalecileri.

hiç yapılmadığı için gurur duyulan şeyler

hiç tiktok kullanmadım indirmedim tinder vs telagram da buna dahil çoğu sosyal medya çöplüğünden uzak durmaya çalışıyorum bu tarz yapılara hiç abone olmamak gurur veriyor bana.

kurbanda izinli olmak

Eski kurban tadı yok gerçi ama izinli olmak güzel oluyor yine bir de her taraf kan olmasa sokaklar kan gölüne dönmese çok güzel olur kesim hanelerde yapılsın lütfen ibadetlerimiz.

2025 2026 süper lig sezonu

En uzun tiyatro bitti şimdi yeni sahnesini bekleme sırası bizde kalitesiz futbol ve hakem hataları ile dolu daha kaç sezon olacak acaba.

ederson

eminim ki gakatasaraya gitmiş olsaydı prime ederson olurdu fakat fenerbahçe mau ya döndü futbolcuları köreltiyor gibi geliyor fb liyim bu arada.

yazma deyince yazmayan erkek

Erkekler düz mantıktır bence en doğrusu bu yazma denildiyse yazmaya gerek yok kimsenin nazını niyazını çekemeyiz aga.

mühendis fabrikası

Benim karşıma pek sık çıkmadı fakat eğitim kurumu olarak üçüncü binyıl akademiyi çok gördüm kaliteli bir kurum daha öncesinde haberlere de çıkmıştı robot köpekleri falan vardı.
© copyright 2005 - 2026