bugün

entry'ler (1)

amerikasepetim

şikayetvar. com adresine şöyle bir başlık açtırmamı sağlayan ve an itibariyle suç duyurusunda bulunduğum firma. Ben ettim siz etmeyin.

"amerikasepetim. com adresinden ürün almadan önce bilgi için kendileri ile görüştüm. ürünler için her hafta pazartesi ve cumartesi günler çıkış olduğunu, türkiye'de ise gümrük işlemlerini 4 gün içerisinde tamamlayacaklarını söylediler. 28/10/2024 tarihinde ödemesini yaptığım yaklaşık 50.000 tl tutarında ürünlerim için 2-3 gün içerisinde türkiye'ye ulaştığına dair mail gönderdiler ve gümrük işlemlerinin 4 gün içerisinde tamamlanacağını söylediler.

Bu süreçte bana ait olmayan ürünleri de tarafıma gönderdiler. takviye gıda ürünleri gönderim sağladılar. ürünleri geri göndermemi isteyip beni uğraştırdılar. bütün bu süreçte 4 defa bu hafta ürünleri göndereceğiz diyerek beni oyaladılar. 3 siparişim için müşterilerime geri ödeme yapmak zorunda kaldım. en son bildirimlerinde 29 kasım tarihine kadar tüm ürünleriniz gönderilecektir demelerine rağmen bugün 15 aralığa ötelemeleri üzerine bu şikayeti oluşturma kararı aldım.

avukat olmam hasebiyle biraz araştırma yapma kararı aldım. şirketin yasal olarak gösterdiği faaliyet adresi ile gerçekte kullandığı adres birbirinden farklı.

bugün itibariyle savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. şirketin bu ürünlerin gümrük işlemlerini yapmadığını ve yasal olmayan yollardan ürünleri getirdiklerini düşünüyorum. sizlere benim gönderdiğim şirket adresini ve bina görüntüsünü ekte göstermek istiyorum. böyle bir firmaya güvenme konusunu sizlere bırakıyorum."
© copyright 2005 - 2026