bugün
- yks'ye 30 saniye geç kalan öğrenci2
- türkiye'deki yakışıklı erkek kıtlığı16
- göğsüne dilan polat yazdıran başörtülü bacı2
- 33 yaşında emekli hayatı yaşamak5
- 20 haziran 2026 türkiye paraguay maçı52
- didem soydan2
- yuzırların süper güçleri11
- enteresan beddualar9
- vincenzo montella'nın halen istifa etmemiş olması10
- 20 haziran 2026 almanya fildişi sahili maçı5
- seni hayata bağlayan şey8
- türkiye a milli futbol takımı15
- dövmesi olan yazarlar6
- erkeklere çekici gelen kadın meslekleri10
- cumartesi gecesi intihar etmek5
- nervio'nun kedi kumu5
- eğilirken eliyle göğüs dekoltesini kapatan kız4
- türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi12
- köyde gece tuvalete gitmek5
- aç olmak ama ne yemek istediğini bilmemek5
- ankara mı istanbul mu9
- termodinamiğin ikinci kanununu silkmek5
- kayahan'ın en güzel şarkısı12
- erkeklerin akılsızlıkları9
- istanbul trafiğini bir cümleyle anlatmak5
- berberlere zam gelmesi7
- treni kaçırmak5
- nuh tufanı olayı gerçek midir11
- almanya2
- nasılsınız2
- salyangozun bıraktığı gümüşsü iz4
- kadınların ilgisiz yaşayamaması13
- a milli futbol takımına bir bahane bırak3
- 48 takım içinde 47 nci olmak3
- sözlük yazarlarının nicklerinin fotoğrafı3
- platonik aşk5
- siz yazın ben yatıyorum3
- 13 seçim kaybetmedim7
- rüştü reçber in kötü bir kaleci olması2
- sevgilisini paylaşan adam3
- aslan burcunun karakteristik özellikleri6
- vurduran erkek davranışları3
- telegram vs whatsapp2
- kendini beğendirmek2
- gavat bir insan olmak3
- okulda felsefe dersinin kaldırılması2
- kimseyle tanışamamak2
- kızın yanında güvercin avuçlayıp özgürsün demek3
- crrc corporation3
- 3 tane kedisi olan kızla evlenilir mi sorunsalı18
sevdiği entry'ler
Agustos kiz evlat gibidir, yarisi nese yarisi huzun...
simdi yaz ama 15 ten sonrasinin son bahara cevirecegini bilirsin, adim adim beklerken goz acip kapayincaya kadar hizla gecer gider.
eylul kiz evladin evden ayrildigi o issizligi tasir, sessiz bir teslimiyet. Kimsenin itirazi olmadigi ama ic acitan.
Eylulun issizligi Ekimin ozlemi olur, gozyasi olur, yagmurlar ile dile gelir, cozulur, cozuldukce rahatlar, kasvetten kurtulur.
Kasim geride kalan sararmis hatiralarin huzurunu ve ilhamini tasir, ne eylul gibi issizdir, ne ekim gibi fevri...
kasim aylarin kahini, haticenin neticesi gibidir. Dostun aci sozu gibidir kasim.
Aralik yaprak dokumunun ali riza beyi gibidir, Avucunda bir gulu sikarak kanatarak gider. Sevinci ve huznu ile yukunu alip gitmistir coktan. Geride kalanlar icin yeni baslangiclara ve umuda gebe olan. Koca bir cinarin devrildigi... veda ayi.
simdi yaz ama 15 ten sonrasinin son bahara cevirecegini bilirsin, adim adim beklerken goz acip kapayincaya kadar hizla gecer gider.
eylul kiz evladin evden ayrildigi o issizligi tasir, sessiz bir teslimiyet. Kimsenin itirazi olmadigi ama ic acitan.
Eylulun issizligi Ekimin ozlemi olur, gozyasi olur, yagmurlar ile dile gelir, cozulur, cozuldukce rahatlar, kasvetten kurtulur.
Kasim geride kalan sararmis hatiralarin huzurunu ve ilhamini tasir, ne eylul gibi issizdir, ne ekim gibi fevri...
kasim aylarin kahini, haticenin neticesi gibidir. Dostun aci sozu gibidir kasim.
Aralik yaprak dokumunun ali riza beyi gibidir, Avucunda bir gulu sikarak kanatarak gider. Sevinci ve huznu ile yukunu alip gitmistir coktan. Geride kalanlar icin yeni baslangiclara ve umuda gebe olan. Koca bir cinarin devrildigi... veda ayi.
Ölümünün üzerinden 44 gün geçti. 44.
zikretmek kolay da ben neden hala bunu fikren kabullenemiyorum. Mezarına gelip toprağını temizledim biraz, solmuş çiçekleri kaldırdım. Senin için bir sigara da yaktım ama kusura bakma camel değildi.
Yokluğunda çok bir şeyler değişmedi inan, kimi zaman fotoğraflarına bakabilmek için sosyal medya hesaplarına girip bakıyorum hâlâ, hâlâ silemedim numaranı.
Gördüğüm en zeki ve en güzel gülüşlü insan, sen abi, iyi ki hayatımda oldun.
Eğer ki cidden böyle bir şey var da gökyüzünde bizi izliyorsan orada kikir kikir güldüğünü biliyorum.
Sevgililerimle, en az senin kadar kadar deli olan kardeşin.
zikretmek kolay da ben neden hala bunu fikren kabullenemiyorum. Mezarına gelip toprağını temizledim biraz, solmuş çiçekleri kaldırdım. Senin için bir sigara da yaktım ama kusura bakma camel değildi.
Yokluğunda çok bir şeyler değişmedi inan, kimi zaman fotoğraflarına bakabilmek için sosyal medya hesaplarına girip bakıyorum hâlâ, hâlâ silemedim numaranı.
Gördüğüm en zeki ve en güzel gülüşlü insan, sen abi, iyi ki hayatımda oldun.
Eğer ki cidden böyle bir şey var da gökyüzünde bizi izliyorsan orada kikir kikir güldüğünü biliyorum.
Sevgililerimle, en az senin kadar kadar deli olan kardeşin.