bugün
A
acili ayran3 yıl önce
rte nin kılıçdaroğlu nu ilk turda yeneceği gerçeği
Su götürmez bir gerçektir. 2028'e kadar durmak yok reisle yola tam gaz devam. isteyenle iddiasına da girebiliriz. (img:#2292654)
A
acili ayran3 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
biz bu boku niye yedik
ziegler, emre ve emenike'nin gönderilip sonra tekrar geri çağrılışı belki de aykut un geri çağırılacak oluşu sonrası akıllara gelen şahane fıkra. ----------------- Ağa sabah kalktığında kahyasına arabanın hazırlanmasını, şehre ineceğini söyler. Ka… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
eski ssk genel müdürü olan chp istanbul milletvekili. hacettepe üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmıştır. son olarak ahmet necdet sezer'e karşı oluşturulan "teröristleri affediyor" karamalarına karşı meclise soru önergesi vermiş ve olay… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
Su götürmez bir gerçektir. 2028'e kadar durmak yok reisle yola tam gaz devam. isteyenle iddiasına da girebiliriz. (img:#2292654)
A
acili ayran3 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu ne yapmak istiyor
--`spoiler`-- neyse aday olursa el mecbur buna oy aticaz. hay ben böyle ülkenin böyle yöneticilerin ta.... --`spoiler`-- adam saydı, sövdü, eleştirdi ama el mecbur diyor. yani alternatif ne olabilir, bunu değiştirmek için ne yapılabilir düşünemiyo… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
A
acili ayran3 yıl önce
ekrem imamoğlu
2014 yerel secimlerinde basarili olan, Beylikduzu'nun chp'li belediye baskani.. Birebir sahit oldugumuz Saatlerdir suren hileye hurdaya, sadece okullardaki elektrik kesintisine ragmen %22 lik farkla akp nin 10 yillik rant kalesini almistir.. Yolu … devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
millet ittifakı
24 hazirandaki erken seçimlerde cumhur ittifakına karşı oluşturulmuş ittifaktır. ittifakın üyeleri : cumhuriyet halk partisi,iyi parti,saadet partisi,demokrat parti (bkz:umut)
A
acili ayran3 yıl önce
5 li masa
Serbest çağrışım. (bkz: beş li çete)
A
acili ayran3 yıl önce
5 li masa
Serbest çağrışım. (bkz: beş li çete)
A
acili ayran3 yıl önce
hdp aday çıkarmayacak kılıçdaroğlunu destekleyecek
Bir hürriyet yazarının iddasıdır. Göreceğiz. Kürtçüler, liberaller, nurcular ilk seçimde işi bitirip kk yı cb yapmak istiyor demek. (img:#2292523)
A
acili ayran3 yıl önce
chp li başkanların kk adaylığına destek fotoğrafı
Kahkaha attıran fotoğraftır. (bkz: 2023 tepki oyu ak parti) (img:#2292487)
A
acili ayran3 yıl önce
din ve milliyetçilikle uyutulmak
Mışıl mışıl uyurlar aq.
A
acili ayran3 yıl önce
14 mayıs 2023 cumhurbaşkanlığı seçimi
Hak ile batılın savaşı olacak seçimdir. Cumhurbaşkanı olarak Ya pkk ve fetö'nün desteklediğini seçeceğiz, ya da ülkemizin 20 yılda geliştiren, ne dediyse yapan bir adamı, uzun adamı seçeceğiz. Ben şahsen eyt olayını çözdüğü için oyumu Erdoğan'a veri… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
ulu liderimiz kemal kılıçdaroğlu dur
Hic gulesim yoktu. Cok komik.
A
acili ayran3 yıl önce
kemal kılıçdaroğlu
A
acili ayran3 yıl önce
mansur yavaş
Resmi kayıtlara göre 160 yıldır Beypazarı'nda oturan bir aileden olan Mansur Yavaş, 1955 yılında dünyaya gelmiştir. İlk,orta,lise öğrenimini Beypazarı'nda yaptıktan sonra 1979 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazanarak öğrenimine deva… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
adam kazandı
Muharrem ince tarafından ismail küçükkaya'ya atılan mesaj. Bu mudur yani sayın ince. Çıkıp adam akıllı bir açıklamayı bile çok mu gördünüz bize. Edit: ne diye eksiliyorsunuz lan ibneler. Ben bugün bu adama oy verdim doğru düzgün bir açıklama benim e… devamını gör
A
acili ayran3 yıl önce
emine balkonu yıka
bu gece reisin kuracağı cümle.
A
acili ayran3 yıl önce
chp nin toplum içinde gülüşmelere neden olması
kurtarıcı sanılan meral akşener tarafından yapılan baskın hareket sonucu vuku bulan hadi,sedir. ulan siz kimsiniz ak partiyi yenmek kim kaç kuruşluk partisiniz lan.
A
acili ayran3 yıl önce
altılı masanın dağılması
Evet sıra sincap ve yanındaki dp mi ne oyu olmayanda. Temel Dede kalsın yav. Güzel haber.
A
acili ayran3 yıl önce
iyi parti
Alo beyazlikta bir inci (birinci demek eskiden yasakti) demek gibi bir isim. Genç Parti bile daha mantıklı isimdi.
A
acili ayran3 yıl önce
recep tayyip erdoğan
hali hazırdaki başbakanımız ve adalet ve kalkınma partisi genel başkanıdır.
© copyright 2005 - 2026