bugün
3
3vaktekadar49 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
3
3vaktekadar411 yıl önce
osman konuk
önder değil ama ender şair. `seni yalnız ben anlarım` ve `tehlikeli belki` adlı iki şiir kitabı vardır.
3
3vaktekadar412 yıl önce
susar mısın gerizekalı kız ağlıyor şu an
ağlayan kızın yanındaki havalı ve gıcık kız arkadaş cümlesi. o an o gıcık arkadaşı s~i~kesiniz gelir.
3
3vaktekadar412 yıl önce
gavatasarayın maça sike sike çıkacağı gerçeği
fransızlar geri vites yapmayı sever.
3
3vaktekadar412 yıl önce
yaran capsler
insanı güldüren capslerdir. http://galeri.uludagsozluk.com/r/yaran-capsler-329617/
3
3vaktekadar412 yıl önce
vikings
`history channel`'de yeni başlayacak bir dizi. şu an fragmanları dönmekte. (vid:#72235) `the storm is coming` gibi çakma bir sloganları var. edit: sloganları çakma olabilir. ama sağlam dizidir. hatta o kadar sağlam ki, daha önce history channel'd… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
zapiski iz podpolya
varoluşçu felsefeye örnek teşkil eden dostoyevski yapıtıdır.
3
3vaktekadar412 yıl önce
melike doğru
Soma Holding Maden işletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğru’nun eşi ve 30 Mart yerel seçimlerinde AKP’den Belediye Meclis üyesi. eskiden soma Kömür işletmeleri’nde idari işler Müdürü imiş.
3
3vaktekadar412 yıl önce
can gürkan
soma holding ceosu küçük katil. şaka şaka katilin küçüğü büyüğü olmaz, katil katildir! (img:#630131)
3
3vaktekadar412 yıl önce
yakışıklı denilince akla gelen ilk erkek
eğer ki soruyu sözlükler dünyasında soruyorsanız sorunuzun cevabı `tilki` adlı mütevazı yazar iken, hayır ben dünya genelinde merak ediyorum diyorsanız da hiç şüphe yok ki sevgili başbakanımız sayın `recep tayyip erdoğan` beyefendidir. bakar mısınız… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
yakışıklı denilince akla gelen ilk erkek
eğer ki soruyu sözlükler dünyasında soruyorsanız sorunuzun cevabı `tilki` adlı mütevazı yazar iken, hayır ben dünya genelinde merak ediyorum diyorsanız da hiç şüphe yok ki sevgili başbakanımız sayın `recep tayyip erdoğan` beyefendidir. bakar mısınız… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
sebastian
özellikle saç spreyleriyle ünlü bir saç bakım ürünleri markası.
3
3vaktekadar412 yıl önce
başbakan ın metin feyzioğlu na tepki göstermesi
Başbakan Metin'e çok siyasi konuşuyorsun demiş. Hep sen mi siyasi konuşacaksın? insanların ne konuşup konuşmayacağına karışamazsın başbakan.
3
3vaktekadar412 yıl önce
the boat that rocked
vizyona girmeye hazirlanan (1 nisan da vizyonda olacak) efsane olmaya aday filmlerden biri. basrollerinde `Gemma Arterton`, `Philip Seymour Hoffman`, `Bill Nighy` gibi isimler yer aliyor. `dort nikah bir cenaze`, `nothing hill`, `love actually` g… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
the boat that rocked
vizyona girmeye hazirlanan (1 nisan da vizyonda olacak) efsane olmaya aday filmlerden biri. basrollerinde `Gemma Arterton`, `Philip Seymour Hoffman`, `Bill Nighy` gibi isimler yer aliyor. `dort nikah bir cenaze`, `nothing hill`, `love actually` g… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
the boat that rocked
3
3vaktekadar412 yıl önce
haluk özenç
gülme krizine tutulma garantili yapımlara imza atan senarist, yazar. vaktiyle ayşen gruda'nın başrolünü oynadığı türkiye'nin ilk absürt dizisi ana'da, ananın oğlu akif'i oynamıştı. (bkz:fasulye) (bkz:tatlı hayat) (bkz:sıkı dostlar) (bkz:kısık ate… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
onur ünlü
`polis` filminin yönetmeni; senaryo yazarı, şair.
3
3vaktekadar412 yıl önce
çocuk
küçük insan
3
3vaktekadar412 yıl önce
michelangelo merisi da caravaggio
28 eylül 1573 - 18 temmuz 1610 barok dönem resminin en belirleyici özelliği olan `caravaggioculuk` tekniğini geliştiren italyan ressamdır. dinsel konuları idealleştirerek, geleneksel tavra karşı çıkmış, modellerini sıradan kişiler arasından seçerek… devamını gör
3
3vaktekadar412 yıl önce
meşhur tablo isimleri
(bkz:mona rıza)
3
3vaktekadar412 yıl önce
meşhur tablo isimleri
(bkz:mona rıza)
3
3vaktekadar412 yıl önce
ayşen aydemir
tabutta rövaşata fiminde görüp çok derinden etkilemiştim kendisinden. gözüm sonra hep medyada kendini aramıştır , göremeyince öldüğünü öğrenmek çok koymuştur , çok .
3
3vaktekadar412 yıl önce
ayşen aydemir
tabutta rövaşata fiminde görüp çok derinden etkilemiştim kendisinden. gözüm sonra hep medyada kendini aramıştır , göremeyince öldüğünü öğrenmek çok koymuştur , çok .
© copyright 2005 - 2026