bugün
- çapulcuların kudurması3
- yeni parti51
- hikayeyi devam ettir54
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak10
- geceleri uyutmayan dertler4
- anne4
- mezoterapi12
- sokakta kavga teknikleri16
- nickten isim tahmini yapmak72
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası37
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak14
- pilot bir erkekle sevgili olmak12
- arkadaşlar bakar mısınız28
- sözlük yazarlarının saatleri10
- çekirge7
- necip fazıl kısakürek2
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- 31 yaş sendromu5
- kaos show4
- enteresan neden kavga yok6
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- kavganın kazananı yoktur6
- tai lung26
- üç harflilerden korkmak5
- sözlükte polemiğe girmek istemeyen yazar7
- tekne turu11
- kürk giyen erkek6
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek3
- ev işlerinde eşine yardım eden erkek9
- uysaljakoben17
- arkadaşlar iyi geceler4
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri9
- geceye bir şarkı bırak14
- bir yazarın zekasına hayran olmak8
- köy evinde kahvaltı yapmak6
- katates'in yanlışlıkla ismini yazması8
- şampuan8
- türklerin islama göre yaşamaması5
- 32 yaş sendromu3
- sigara 1000 tl olsa bile içerim4
- kimse kalmamış lan sözlükte4
- sedef adası4
- abaddon2
- adalarda bisiklet sürmek4
- habire12 adamdır37
- pişi olsa da yesek3
- sapık olduğu için çaylak olan insan9
- hayattan zevk alamamak17

önder değil ama ender şair. `seni yalnız ben anlarım` ve `tehlikeli belki` adlı iki şiir kitabı vardır.

ağlayan kızın yanındaki havalı ve gıcık kız arkadaş cümlesi. o an o gıcık arkadaşı s~i~kesiniz gelir.

`history channel`'de yeni başlayacak bir dizi. şu an fragmanları dönmekte.
(vid:#72235)
`the storm is coming` gibi çakma bir sloganları var.
edit: sloganları çakma olabilir. ama sağlam dizidir. hatta o kadar sağlam ki, daha önce history channel'd… devamını gör

Soma Holding Maden işletmeleri Genel Müdürü Ramazan Doğrunun eşi ve 30 Mart yerel seçimlerinde AKPden Belediye Meclis üyesi. eskiden soma Kömür işletmelerinde idari işler Müdürü imiş.

soma holding ceosu küçük katil. şaka şaka katilin küçüğü büyüğü olmaz, katil katildir!
(img:#630131)

eğer ki soruyu sözlükler dünyasında soruyorsanız sorunuzun cevabı `tilki` adlı mütevazı yazar iken, hayır ben dünya genelinde merak ediyorum diyorsanız da hiç şüphe yok ki sevgili başbakanımız sayın `recep tayyip erdoğan` beyefendidir.
bakar mısınız… devamını gör

eğer ki soruyu sözlükler dünyasında soruyorsanız sorunuzun cevabı `tilki` adlı mütevazı yazar iken, hayır ben dünya genelinde merak ediyorum diyorsanız da hiç şüphe yok ki sevgili başbakanımız sayın `recep tayyip erdoğan` beyefendidir.
bakar mısınız… devamını gör

Başbakan Metin'e çok siyasi konuşuyorsun demiş. Hep sen mi siyasi konuşacaksın?
insanların ne konuşup konuşmayacağına karışamazsın başbakan.

vizyona girmeye hazirlanan (1 nisan da vizyonda olacak) efsane olmaya aday filmlerden biri. basrollerinde `Gemma Arterton`, `Philip Seymour Hoffman`, `Bill Nighy` gibi isimler yer aliyor.
`dort nikah bir cenaze`, `nothing hill`, `love actually` g… devamını gör

vizyona girmeye hazirlanan (1 nisan da vizyonda olacak) efsane olmaya aday filmlerden biri. basrollerinde `Gemma Arterton`, `Philip Seymour Hoffman`, `Bill Nighy` gibi isimler yer aliyor.

gülme krizine tutulma garantili yapımlara imza atan senarist, yazar. vaktiyle ayşen gruda'nın başrolünü oynadığı türkiye'nin ilk absürt dizisi ana'da, ananın oğlu akif'i oynamıştı.
(bkz:fasulye)
(bkz:tatlı hayat)
(bkz:sıkı dostlar)
(bkz:kısık ate… devamını gör

28 eylül 1573 - 18 temmuz 1610
barok dönem resminin en belirleyici özelliği olan `caravaggioculuk` tekniğini geliştiren italyan ressamdır.
dinsel konuları idealleştirerek, geleneksel tavra karşı çıkmış, modellerini sıradan kişiler arasından seçerek… devamını gör

tabutta rövaşata fiminde görüp çok derinden etkilemiştim kendisinden. gözüm sonra hep medyada kendini aramıştır , göremeyince öldüğünü öğrenmek çok koymuştur , çok .