bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- uysaljakoben21
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- geceye bir söz bırak3
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- kadınların zeka seviyesi2
- aquila bicipite8
- eski dizileri izlemek3
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- kemal kılıçdaroğlu35
- death2
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bizim delilere bakayım4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gecenin şarkısı4
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- gençler iş beğenmiyor3
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- semum3
- gazlamak2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (22)
barça'nın kadrosuna bakacak olursak pek siklemedikleri maçtır.
bizden farklı bir takvim kullanan ülkeymiş. kurucularının doğum tarihini takvimlerinin başlangıç günü saymışlar. şimdi ikinci yüzyıldalarmış. dünyadan kopukluklarını gösteren bir olay.
komik olmaya çalışan başbakan söylemi.
cümle kurmayı bilmeyen şey.
çağan ırmak-dedemin insanları.
bir iddiaya göre artan kürt nüfusuymuş. türkler de kürtler kadar çoğalamazlarsa yıllar sonra kürtler çoğunluk, türkler azınlık olurmuş.
şöyle yapacaklar, böyle yapacaklar diyerek insanları galeyana getirmenin kime ne faydası var. insanlar evlatlarını acaba sağ döner mi endişesi taşımadan gönderiyor askere. bu hiç mi anlam ifade etmiyor sizin için?
zaytung, iftira atmaz, okurlarını aptal yerine koymaz, ahlaksız olduğunu önceden ilan eder, insanları aldatmaz.
doğru bir önermedir. özellikle son dönemde geçerlidir. uygulanmış ya da uygulanacak politikalarla pek ilgilenmez insanlar varsa yoksa din ve ideoloji.
o elindekiler şeker değil mi lan? oyuncak silahla kendini öldürebileceğini düşünüyorsan hala bir umudun var demektir. gel lan tuğçe arkadaşlık isteğini kabul etmiş.
eski defterler yeniden açılacağı için yine başarısızlıkla sonuçlanacak eylemdir. sizde ya da onda rahatsız edici bir durum vardır ya da bir olay yaşanmıştır. belki o rahatsız eden durum giderilmiştir ama o olay her an gündeme gelmek için bir köşede beklemektedir.
şefkati, cömertliği, erdemi, örnek modelliği, sevgisi, koruma güdüsü, hep yanındaymış hissi vermesi.
büyük pot kırmak, verilen işi ele yüze bulaştırmak, dilin ayarını kaçırmak, emanet edilen şeye sahip çıkamamak gibi durumları çok güzel ifade eder.
bu başlıkta rahatsız edici bir bozukluk var. adını koyamıyorum ama çok rahatsızım şu an.
düzeltme: niye üstüme kaldı bu başlık!
düzeltme: niye üstüme kaldı bu başlık!
pek sevmem ama çuval dolusu belgeyle çıkıyor ya tv programına, çok okudum, çok araştırdım mesajını veriyor ya, o yüzden bir karizması mevcut.
şişmansa demek. dağlar, ovalar, vadiler, zirveler, okyanuslar, bitki örtüleri, kışları soğuk ve yağışlı, yazları sıcak ve kurak vs
bu kadar saçmalamasak olmaz mı? hayır, biri inanacak orada burada anlatacak, komik duruma düşeceksiniz. anladık bu adamı sevmiyorsunuz. anladık bu adamı sevenleri de sevmiyorsunuz. anladık kendinizce bir savaş halindesiniz onunla. ama savaşın da bir adabı olur be kardeşim. bu kadar basit, ucuz, alçak bir tezgah mı olur? biraz vicdan, biraz.
komediden hoşlanmıyor olabilir. komediden hoşlanıyor olsa da absürdünden hoşlanmıyor olabilir.
çözüm sürecinden önceki sayıya bakıp karşılaştırma yapmak daha sağlıklı olur kanısındayım. yıllarca bir avuç çapulcu diyerek devlet ağzıyla azımsanan bir oluşumdan bahsediyoruz. şimdi bakıldığında 2500 abartılı görünmesin.