bugün

entry'ler (27)

en iyi icat

bence kulaklık. tak ve zamanda yolculuğa başla.

yatağın yanındaki priz

şükretmek için bir fırsat.

wizard dictionary

tanıdık vasıtası değil dostum.

fredymarsy

iyi ve yerinde yazar boş konuşmaz.

sınıftaki ekşi sözlük yazarları

''Ben ekşi sözlükte yazarım.'' deyip duran kendini popüler sanan tipler. Sözlükte ezik olduklarına eminim.

fernandes demek

teknik, hırs, güç, hız demektir.

gelmiş geçmiş en taş kadınlar

adriana lima diyorum zevk meselesi.

küpe takan erkek

zevk meselesidir takan takar. etraftaki IQsu düşük insanların ortaya çıkmasını sağlar 'top musun küpe takıyorsun?' diyenler gibi.

haram diye kan içmeyen vampir

günah diye 31 çekmemekten çükünü çürüten ergen.

5 cm lik pipi ile yapılabilecekler

'oy sen ne tatlı şeysin' diye sevilebilir. yeme de yanında yat

ingilizce yi geliştirmenin yolları

bol bol alt yazılı film izleyin. alt yazısı olmasın hemen öğreneyim diye düşünenler sonunda görüyorlar ingilizceyi.

lionel messi

hem yetenekli hem de sempatik, favorim. ronaldo gibi gol atınca götünü kaldırmıyor en azından.

müzik dinlemek isteyen birilerine öneriler

guns n roses.

kendini kanıtlamaya çalışan insan

her hareketinden kendini belli eder. oturmasından, kalkmasından, mırıldanmasından bile. iticidir.

balık burcu erkeği

kendimden biliyorum; duygusaldır, kafasının içinde kendinden 50 tane vardır sanki, bir o kafadan ses çıkar, bir diğer kafadan. kendi içinde çelişen biridir.

turkcell den şemsiye kampanyası

yağmurlu günlerin dostu turkcell.

beşiktaş

aşkın ta kendisidir en büyük aşk Beşiktaşk.

futbol yerine basketbol oynamayı seven tipler

herkes futbol sevecek diye bir şey yok şahsen ben ikisi arasında pek bir seçim yapamıyorum ama futbol izlemek başka.

saksafon çalabilen erkek

halk içinde ''hahaha iyi çalıyon mu bari'' diye dalga geçilmesine neden olacak durum.

marka giydiğini belli etme çabası

amblemin gözümüze kadar sokulmasına neden olan bir şeydir. Hava atacağım derken rezil olma durumudur, paranla göt olmaktır.
© copyright 2005 - 2026