bugün
V
vicious blue15 yıl önce
şirinler köyünde akp seçim kazansaydı
düzenin inanılmaz değişeceğinden emin olunan durumdur. -köyün işe yarar yerlerinin satışı için gargamel'le görüşülür, hatta satılır ve sonra durum şirin halkına, sermaye gelsin de nerden gelirse gelsin şeklinde anlatılırdı.tabi bu arada uyuşmuş, öng… devamını gör
V
vicious blue15 yıl önce
müslüman kadınların rahibe gibi örtünmesi
bu benim tahayyülerimin bir ürünü değil sevgili okuyucu, bu talihsiz vecize o "kurtarıcı" diye piyasaya sürülen sözde liderin başkanlığını yaptığı partinin reklam içeriğindeki bir madde. kemal kılıçdaroğlu hazretlerinin son yumurtası diye de added… devamını gör
V
vicious blue15 yıl önce
müslüman kadınların rahibe gibi örtünmesi
bu benim tahayyülerimin bir ürünü değil sevgili okuyucu, bu talihsiz vecize o "kurtarıcı" diye piyasaya sürülen sözde liderin başkanlığını yaptığı partinin reklam içeriğindeki bir madde. kemal kılıçdaroğlu hazretlerinin son yumurtası diye de added… devamını gör
V
vicious blue15 yıl önce
taharet duşu
taharet musluğunun bazı ülkelerde görülen farklı bir versiyonudur. burada taharet musluğundaki gibi sabit bir boru olmayıp, klozetin kenarına asılmış minik bir duş hortumu söz konusudur. taharet işlemi bu ekipman kullanılarak yapılmakta, ama taharet … devamını gör
V
vicious blue15 yıl önce
taharet duşu
taharet musluğunun bazı ülkelerde görülen farklı bir versiyonudur. burada taharet musluğundaki gibi sabit bir boru olmayıp, klozetin kenarına asılmış minik bir duş hortumu söz konusudur. taharet işlemi bu ekipman kullanılarak yapılmakta, ama taharet … devamını gör
V
vicious blue15 yıl önce
çarşaflılarla aynı havayı solumaktan utanmak
(bkz:faşist ne tür bir hayvandır)
V
vicious blue15 yıl önce
gaviscon
mide ağrısına birebir olan ilaçtr.
V
vicious blue15 yıl önce
gaviscon
V
vicious blue15 yıl önce
gaviscon
V
vicious blue15 yıl önce
australopithecus
afrika'da 6 milyon kadar kadar öncelerde yaşadığı düşünülen ayağa kalkan ilk maymunlardan.
V
vicious blue15 yıl önce
jesus christ superstar
`gethsemane` gibi bir parçayı bana hediye etmiş müthiş film.
© copyright 2005 - 2026