bugün
- kadın olsaydım çok açık giyerdim13
- kimsesizlerin kimsesi zall'a açık mektuptur15
- sürekli kendine hatırlatmak zorunda olduğun o söz5
- namus takıntısı olan erkek17
- en büyük pişmanlığınız5
- kavurmalı yumurta7
- ece irtem6
- insan değişmez ortaya çıkar3
- kadınsı erkek4
- futbol8
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi16
- 15 haziran 2026 ispanya yeşil burun adaları maçı2
- neden oy veriyoruz2
- kürtlere hırt diyen paramesyum3
- namus5
- hayatın planladığımız gibi gitmemesi4
- ekber ve erşed kanunları3
- yerli malı haftası2
- deniz undav2
- savaşların ana sebebi dinlerdir2
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı7
- yardımda bulunulan kişinin lüks harcamalar yapması4
- açık giyinebilmek özgürlüktür2
- yazarlar birbirlerine laf atmaktan tanım yapamıyor4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı58
- ulaşınca sıkılmak2
- dünya kupası mağlubiyetinin arkasında siyonizm var4
- regl dönemi çirkinliği5
- iran'a iltica etmek3
- karton toplayan cocuk evlenirse karısına bakar mı4
- güzel kızların isimleri9
- yanık kremi2
- emek hırsızı patronları ifşa etme akımı5
- kadınlar sözlük5
- ellerim bos gonlum hos5
- talkan ve curcan katliamları4
- curaçao6
- evlenmeyi başaramamış kadın17
- true'ya arkadan sahip olmak3
- diyete başlama pazartesisi5
- aya gidilmedi dünya düz aşı karşıtıyım3
- bilgi için mi like için mi yazılır7
- istanbul'da ortalama kiranın 42 bin tl olması4
- buddy dude21
- halkım yok sayılıyor işte kürt sorunu benim5
- pernado bey birader3
- evde boş boş çerez yiyip bira içmek4
- 2026 dünya kupası6
- yazarların şu sıralar streslendikleri konular3
- 14 haziran 2026 avustralyalının türk çocuğu x i3
entry'ler (31)
seksi görünme çabalarından veya çirkinliklerini başka yerlerine dikkat çektirerek örtbas etme çabaları olsa gerek.
buralarda çay fiyatları da kafelere göre oldukça uygundur, ee nede olsa emekliler düşünülmüş.
aklı fikri oraganında olanların kullandığı kelime.
bırakanların veya bırakmak isteyenlerin sık kullandığı sözcük.
unutmamak için yazmak her zaman işe yaramıyor, çünkü unutmaman gereken şeyi yazmışsın sabah kalkıyorsun işe gidiyorsun fakat işyerinde yazdığın kağıdı nereye koyduğunu unutmuşsun...
kendine zorla tecavüz ettirdin, alsana cezasıda bu demek. aile, şerefini kurtardığını zannedip rahat uyumaktadır, aslında şerefsizliğin en büyüğünü yapmaktadır.
sevdiği bir işte çalışmak.
eee onlarda en kolay üretimi, çocuk üretmeyi seçiyorlar.
bence küfür edilmez ettirilir. kimse durduk yere ana avrat sövmez herhalde,gerçi ağzına .mına koyim küfürünü her cümleyi bitirdikten sonra nokta diye koyanlar var konuşurken.
babasının sigara paketini altından yırtmadan açıp içinden tek kalem sigara alıp, daha sonra uhuyla yapıştırmak.
genelde köyler de vardır bu tip tuvaletler. ben de kullandığın için iyi bilirim, tek sorun genelde ahşaptan olur ve içeri çok fazla haşarat girer bir taraftan işini yaparsın bir taraftan da bir taraflarına birşey olmasın diye sürekli tetikte beklersin.
aslında hala onu istemesine rağmen, bak seni unuttum sana sevgili bile buluyorum ya da gerçekten unutmuş ve ex aşkının onu rahatsız etmesinden usanmış kurtulmanın tek yolunun başka birinin başına musallat etmek olduğunu anlamış kişiler.
şunu şunu yaparsan sana sütümü helal etmem diyemeyecek, nekadar yazık...:)
Bedensel, ruhsal ve duygusal bakımdan olgunluğa erişmiş olan kimse.tdk sözlüğü karşılığı bu.
fakat biz genelde yaşı 30 yukarısı olan herkese yetişkin olarak nitelendiriyoruz, ben de kendi deneyimlerime bakarak şunu söylüyebilim ki yetişkinlik yaşla orantılı olmuyor ya da bizim tabir ettiğimiz yaş sınırlaması ile doğru nilendirilmiş olmuyor.
fakat biz genelde yaşı 30 yukarısı olan herkese yetişkin olarak nitelendiriyoruz, ben de kendi deneyimlerime bakarak şunu söylüyebilim ki yetişkinlik yaşla orantılı olmuyor ya da bizim tabir ettiğimiz yaş sınırlaması ile doğru nilendirilmiş olmuyor.
iftira ya uğramak.
cevabı bilip,söylemekten çekinmek ya da cevaptan sonra gelecek soruları düşünüp cevaplamamak.
karşındaki anlayışlıysa problem yok ama genelde cevap almak için diretirler, senide terletirler.
karşındaki anlayışlıysa problem yok ama genelde cevap almak için diretirler, senide terletirler.
aşırısı çok yorucu oluyor.ama yine de yaşamınıza olumlu etkisi çok fazla...
işten,aşktan,arkadaştan,dosttan... sayılabilecek bir sürü şey var ama her şeyi kapıda anahtarı çevirirken dışarıda bırakıp girmek gerek.ben yapamıyorum!!! yapabilen varsa yardımcı olsun.
televizyonda hangi programları seyredersiniz? her türk vatandaşının kesinlikle araya katıştırdığı bir cevap.
bu hükümetin üstüne bu konuda su dökecek yok...