bugün
- nickten isim tahmini yapmak66
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler10
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- gocunun nerede olması6
- hikayeyi devam ettir29
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar4
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- pizzada ince hamur tercih eden erkek11
- yeşilçam filmi izlemek3
- sözlüğün kızlık zarı ile imtihanı4
- 11 kişilik kılıçdaroğlu destek yürüyüşü4
- nick vermeden bir yazara seslen16
- uysaljakoben16
- cem küçük5
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken6
- hayattan zevk alamamak10
- sözlükçülerin zeka seviyeleri4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey11
- türkiyedeki bölümlerin açıldığı ilk üniversiteler4
- 27 temmuz 2026 galatasaray venezia maçı2
- sünnet olmak3
- arkadaşım uysaljakobeni kürsüye davet ediyorum3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi5
- deli hikmetin canana olan borcu2
- karga vs papağan3
- feyza2
- yeni parti50
- melih gökçek3
- size yapılmayan iyiliğin başkasına yapılması3
- yarrağı boka bulayıp kızartmak5
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- mala vurarak çoluğunu çocuğunu geçindiren baba5
- eski bakan dayımın iktidarda oluşu ve solcu olmam2
- mutlak but3
- dizel araç devrinin bitmesi2
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- yazarların zeka seviyeleri7
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası21
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- sözlüğün namusu2
- sözlüğün amına kim koydu4
- kurbağa öpüp prens beklemek9
- sadece içmeye gidelim diye arayan arkadaş6
- kapalı maraş6
- yılmaz özdil4
- güzel kızların pizza yemesi7
- bir sözlük kızıyla seks yapmak4
- öbür sözlük5
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- kekeme kız2
entry'ler (10)
o dişlek kızıl beni benden almıştır. Ne hoş kadındır... Yerim ben onun ballarını :D
Ya şirinler isimli çizgi filmde olduğu gibi çocukluğumuzun kahramanları olarak ufacık yaratıklardır, ya da son zamanların 3 boyutlu dev bütçeli filmi Avatar'da olduğu gibi çok iridirler.. Her halükarda merak edilen konu mavi olmak sıradan bir boyuta sahip olmaya engelmidir?.. ilginçtir her ikisi de konuşuyor bea ;)
Bu arada bilemediğim destansı, masalsı efenim ne idüğü belirsiz mavi yaratıklar varsa tespit yetersizliğinden ötürü ilgili sözlük yazarlarından af dilemekten onur, gurur vesaire duyarım...
Online oyunlardaki mavi ölüm, mavi melek vs. yaratık sayılmazlar... konuşamıyorlar bile hem sevgi dolu bile değiller...
Bu arada bilemediğim destansı, masalsı efenim ne idüğü belirsiz mavi yaratıklar varsa tespit yetersizliğinden ötürü ilgili sözlük yazarlarından af dilemekten onur, gurur vesaire duyarım...
Online oyunlardaki mavi ölüm, mavi melek vs. yaratık sayılmazlar... konuşamıyorlar bile hem sevgi dolu bile değiller...
Teşekkür ederim... sağolun varolun demesi gerektiğinin farkındaki yeni yazar- yazarımsı...
türkçe'de ismi yaş olarak bilinen şehir... Türklerin ayrıca köstence (constanta)'den sonra en önem verdiği şehir olarak bilinmektedir..
köpek balıklarını diğer balıklardan ayıran en büyük özellikleri solungaç sayılarıdır... ayrıca bu balığa memeli diyen sözlük yazarları; infonuzu check ediniz...
facebookta var olmasından dahi rahatsız olduğum, bu yuzden toplamda 20-25 arkadaşımın kalmasına sebep olan zat, zatlar sürüsü
uzak dursunlar ben onları çok uzaklarda seviyorum
uzak dursunlar ben onları çok uzaklarda seviyorum
ben romans seviyorum diyenler için mutlaka notting hill ve pretty woman
aman abi ne ettin sonuna kadar hız diyorsanız elbette fast and furious serisi
yok aga ben gülecem eğleneceğim diyorsanız super ot, animal, deuce bigolow the male gigolo,
efenim sonracığıma büyük hazine, yeşil yol, green zone, black hawk down, sonracığıma taşıyıcı serisi bla bla bla
aman abi ne ettin sonuna kadar hız diyorsanız elbette fast and furious serisi
yok aga ben gülecem eğleneceğim diyorsanız super ot, animal, deuce bigolow the male gigolo,
efenim sonracığıma büyük hazine, yeşil yol, green zone, black hawk down, sonracığıma taşıyıcı serisi bla bla bla
yenildiğini kabul etmektense daha iyisini denerim demenin konu edildiği bir film olsa gerek ki bu tema girişimci ruhlara yeni bir bakış açısı sunabilir. izlenmelidir
sokakta, yolda ve özellikle el ele ve arkadan görüldüklerinde aman efenim kıza/ çocuğa yazık olmuş dedirten hadisedir. Nedeni uzun kızlara ulaşmak bir hayli zorken uzun boylu erkeklerin çok kolay elde edilebilmesidir.
Not: Maalesef kendimden biliyorum
Not: Maalesef kendimden biliyorum
muhtemelen vestel gibi yerel bir markanın ürünlerinin 500 TL. gibi bir peşinat ve 20 ay gibi bir vade ile 15 TL den satılması durumu olabilir. Yada en iyi ihtimal evet 15 TL taksitle olur ama başka bir ürünün alınması ile bu ürüne bu taksit seçeneği ile sahip olunabilecektir...
bundan iyisi şamda kayısıdan bile evladır ki, ben ve benim gibi garip halkın buna ulaşması zannımca bi hayli güç olacaktır..
bundan iyisi şamda kayısıdan bile evladır ki, ben ve benim gibi garip halkın buna ulaşması zannımca bi hayli güç olacaktır..