bugün
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
yılbaşını evde geçiriyorum
Televizyonda o programdan o programa geçiyorum, mandalinam ve çerezim yanımda mutlu ve huzurluyum. Şimdiden hepinize sağlıklı ve mutlu bir yıl diliyorum. (img:#2465384)
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
sözlük kızlarının yaptığı yemekler
Yenmez.... Pis la bunlar, yemek adam öldürür...
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
kahvaltı
günün en önemli öğünüdür. öğrenci evlerinde pek dikkat edilmez nedense.[*]swh[/*] (img:#147110)
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
ilan başlığı farklı açıklaması farklı olan ilanlar
ikinci el araç bakıyorum, ilan başlığında hatasız boyasız diyor açıklamada arabanın kazasından bahsediyor bu arkadaşlara ne yedirip içirmişler anlamadım. (img:#2463248)
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
memati reis nickli üyenin acil silinmesi gerekiyor
(img:#2463177) henüz 3 günlük üyenin böyle başıboş dolaşması sözlüğümüz açısından tehlike arz ediyor. son entrylerini okuyun bir tane sevecen yazısı yok, mahkemeyle tehdit ve siyasi partilere, yazarlara hakaret içerikli entrylerinin ekran görüntüsü… devamını gör
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
memati reis nickli üyenin acil silinmesi gerekiyor
(img:#2463177) henüz 3 günlük üyenin böyle başıboş dolaşması sözlüğümüz açısından tehlike arz ediyor. son entrylerini okuyun bir tane sevecen yazısı yok, mahkemeyle tehdit ve siyasi partilere, yazarlara hakaret içerikli entrylerinin ekran görüntüsü… devamını gör
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
istanbul 2 bölge milletvekili
MHP'den 30-35 yaşlarıma geldiğimde aday olacağım inşallah. Zeytinburnu'nda doğup Fatih ilçe teşkilatına üye olacağım için büyük ihtimalle bu bölgeden aday olacağım. Şişli, Beşiktaş, Beyoğlu üçlüsündeki tüm komünist ve LGBT'li yapılanmalara çökeceğim.… devamını gör
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
güllünün kızı ve gollum benzerliği
Valla benziyorlar, ekrana uzun süre bakmayın sağlığınız için. (img:#2462811)
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
doktor olduğum için verilen kart limiti
Tamam maaşım çoğu çalışandan yüksek olabilir, ama bu nasıl bir kart limitidir ya. kendim bile inanamadım limitiniz yükseldi mesajını görünce afalladım. aşırı yüksek bir limit ve hepsini bir anlık gazla harcasam gelecek ay ödeyebilmem imkansız. zate… devamını gör
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
iphone 17 pro max fiyatlarındaki gerileme
Yeni model iPhone’larda ilk defa fiyatların bu kadar kısa zaman içerisinde gerilediğine şahit oluyorum. Apple’da 120 bin lira olduğuna bakmayın geçen gün hepsiburada 115 bin liraya amazon 117 bin liraya satış gerçekleştirdi. fiyatların iyice gerilece… devamını gör
tip okuyan
tip okuyan7 ay önce
sabah kahvaltıda çorbacıya gelmek
Bugün yapmış olduğum aktivite, çorba baya hoşuma gitti. (img:#2461822)
tip okuyan
tip okuyan8 ay önce
akşam yemeğimi paylaşıyorum
(img:#2460492) Kendi ellerimle hazırladım, alırım bir afiyet olsun.
tip okuyan
tip okuyan8 ay önce
1 aralık 2025 murat cemcir yoğun bakıma kaldırıldı
(img:#2459706) İç kanama sebebiyle hastaneye kaldırıldı ardından yoğun bakıma alındı allah şifa versin.
tip okuyan
tip okuyan8 ay önce
30 kasım 2025 karagümrük beşiktaş maçı
30 kasım 2025 pazar günü türkiye saati ile saat 20:00'da oynanacak süper lig maçıdır.
tip okuyan
tip okuyan8 ay önce
rolex saat takan erkek çekiciliği
(img:#2458853) Bende olan çekicilik.
tip okuyan
tip okuyan9 ay önce
almanyada piyango zengini türke silahlı saldırı
Almancı loto zengini kürşat yılmaz ferrarisiyle gezerken silahlı saldırıya uğradıZ (img:#2447675)
© copyright 2005 - 2026