bugün

entry'ler (12)

hayatını feysbukta naklen yayınlayan kız

o mal şunu dedi, bu beni sattı, şunu seviyorum diyen; anasayfayı işgal edip sinirleri zıplatan malak, seksomanyak, şırfıntı vesaire...

devlet bahçeli ne iş yapar

peyzaj mühendisliği olabilir, oylamalar sonucu salak denilen adam %60, akıllılar %40 alıyorsa devletin bahçesinde takılıyor olabilir.

milletimizin 60 40 diye bölünmesi

ülkeyi böldüğü söylenen iktidar ve anayasadan şikayet eden gençlerin milletimizi %40-%60 diyerek bölmesidir. Doğu-Batı karmaşasından daha az tehlikeli değildir.

tamam yerine ok kullanan sevgili

En kritik yerde ok diyen sevgili bir güzel pataklanmalı.

ebu kalel

amerika ay'a gitmedi, ay amerikaya geldi. yoksa ayda fizik kuralarına uymayan 9-10 tane şey saptanmaz ki. adam bilmeden yazmış

kızların da mastürbasyon yapıyor olması

"nerde la bunlar, vebkem falan yapsak keşke; hem onların fıskiye gibi oluyomuş savurur mu beni ya la?" gibi düşüncelerin başlıca nedeni

kalk lan hırbo narasıyla uyandırılmak

su dökseler daha iyi diyeceğim uyandırılma şekli.

fifa 50

baktı zamana ayak uyduramıyor, klasikmiş gibi 1950 diye çıkarabilir

türk halkının yüzde 60 ı aptaldır

gariptir ki 40lık kısmı hep burdadır, 60lık kısmı heralde evde burnunu karıştırıyordur? ve sorun sadece türk halkının %60nın aptal olması değil, bunu düşünen türklerin olmasıdır.

millilere madalyayı ne tayyip in ne gül ün vermesi

doğru olandır. Sadece izleyiciler, Türklükle sevgiyle alakası yoktur. icabında tüm yalakaların elini öptüğü birileri kendileri

kazandık kazandık kazandık kazandık kazandık

kerem tunçeri, repeat after me kerem tunçeri, 1 dakika boyunca televizyonda kerem tunçeri diye bağrıldı fakat sevinçten birbirimizi dövüyorduk! elektrikli bisikletle kornaya basıp artislik yapmak da ne kadar kaptırdığımızın belirtisi! bu gece bisiklet direksiyonunda bağırırım kazanırsak

kılıçdaroğlu nunun referandumda oy kullanmaması

kullanıcam diyip kullanamaması, zaten yalancıydı
© copyright 2005 - 2026