bugün
S
suzuya5 yıl önce
foto bile istemeden sekse davet eden sözlük kızı
Korkutur. vay amk benden daha fazla yokluktakilerde varmış dedirtir. Edit:malesef gerçek bi durum.
S
suzuya5 yıl önce
kız zoruyla sexting yapmak
Erkek tarafı istemiyordur fakat kız zorla bana şu kelimeleri söyle demiştir, düşman başına böyle kızlarla evlenenlerin vay haline! Tanım : bir durum.
S
suzuya5 yıl önce
bir kadını 24 saat boyunca düzmek
16 yaşındaki çocuğun hayalleri.
S
suzuya5 yıl önce
sözlükten 12 kızla yattım
söyleyenin kitap yazmasını gerektiren söylem. (bkz:Çıplak Tenimin Hafızası) hasta mısınız lan siz? toplumun aldığı hale bak !
S
suzuya5 yıl önce
yazarların telefon duvar kağıdı resimleri
(bkz:eric cartman)
S
suzuya5 yıl önce
sözlükten 12 kızla yattım
söyleyenin kitap yazmasını gerektiren söylem. (bkz:Çıplak Tenimin Hafızası) hasta mısınız lan siz? toplumun aldığı hale bak !
S
suzuya5 yıl önce
zynga poker
facebook ve myspace'de poker oynayabileceğiniz bir uygulamadır. uygulama üzerinden chip satılır. ayrıca oyunu oynayan oyuncularda kendi aralarında daha ucuza chip satabilir. fakat bu yöntem tabiki legal değildir, bilhassa zynga bunun önüne geçebilmek… devamını gör
S
suzuya7 yıl önce
necip uysal
`beşiktaş` ın alt yapısından yetişen, 17 yaşındaki orta saha oyuncusu. şu an a takım idmanlarında yer alan ve bu sezon bir iki maçta forma şansı bulması beklenen yetenekli oyuncu.
S
suzuya7 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)
S
suzuya7 yıl önce
boyum uzun diye gözle taciz ediliyorum
(img:#1857844)
S
suzuya7 yıl önce
hangi kıza mesaj atsam cevap geliyor
Bu gidişle instagramda kız kalmayacak , yapma. ~swh~
S
suzuya7 yıl önce
ohaaaa çocuğa baaaaakk
(img:#1855187)
S
suzuya7 yıl önce
sözlük erkeklerinin yattığı kadın kız sayısı
Her sözlük erkeğinin kendisinin bildiği sayıdır. Benim 1000 den fazla. bekar olanı da evli olanı da dul olanı da nişanlı olanı da var içlerinde. Hepside bana hayran kaldı. Sallama yok kesinlikle. Mala iyi vururum. Ondan dolayı 1000 den fazla. Nic… devamını gör
© copyright 2005 - 2026